Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Vkgz
    • 29.11.2005
    • 11672
    • İstanbul

emre aşıkın sucu yok
    sabri baş provakatör
    lugano olayı başlatan adam
    kartlar doğru ve eksik
    saha kapanacak kesinlikle
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• lazkopatfaroz
      • 01.01.2009
      • 4483
      • İstanbul

olaylarların üstünü örtüştürüp geçerler siz kafanızı yormayın aynı b.. kırmızısı bunların hepsi... adnan polatın oyuncular çok süper oynadı sezon başından beri takım süper oynuyorlar ya şampiyonlukları ellerınden alınıyormus gibi konusuyor. ( barosun,lıncolnun sahtekarlıklarını, emre asıgın sabrinin ardanın çirkeflıklerını göremeyecek kadar körsen hiç konusma daha iyi ) bide çıkmıs takımını savunucu açıklamalar yapıyor. dönde bir eski maçlarına bak ne kadar doğrusun yada doğrun varmı ???
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Ahmet Başkaya
        • 05.06.2008
        • 15725
        • Öğrenci
        • Ankara

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi
        emre aşıkın sucu yok
        sabri baş provakatör
        lugano olayı başlatan adam
        kartlar doğru ve eksik
        saha kapanacak kesinlikle
        emre başta kuganonun ayağına basmış mantıken bir insanın direk bir insana kafa atması saçma zaten ancak ne olursa olsun birine arkadan kafa atmak öldürmeye teşebbüstür..Omurilik soğanı bulunan bölgeye isabet etse allah korusun ölebilirdi bundan dolayı zamanında henric larsonn mahkemeye çıkmıştı...Luganonun sene sonuna kadar ihraç edilmesi lazım bence ama onu yapacak yürek nerdeeeee???
        Twitter Adresim

Yorum

• StyLe
          • 27.11.2006
          • 495
          • İnternet & Web Tasarım
          • İstanbul

Erman Toroğlu Maraton'da ne güzel söyledi "Trabzon diyordu bu iki klüb gitmeye korkuyoruz Trabzon'a diye, hani Trabzon da ne oluyor? Senin stadında ne oluyor gör bakalım?" diye.

Yorum

• sanatik
            • 23.08.2004
            • 6520
            • Yönetici
            • Almanya

parmagi ile ünlü olan emreyide kurban gibi tarif etmenin sebebi nedir ? Mac görüntülerini izlesek kimbilir en az lugano kadar hareket cekmisdir.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• sahinsoy
              • 10.03.2007
              • 160
              • yönetici
              • İstanbul

bence burda kim ne kadar ceza alacaktan çok bu yaşananların sporla ne alakası var spor adına hiçbirşey yaşanmayışını konuşmamız gerekir diye düşünüyorum.
              inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• cengiz kudal
                • 01.01.2009
                • 50
                • öğretmen
                • Trabzon

sivas maçına saha kapama cezası almış olmasınlar da gerisi önemli değil... kaç maç alırsa alsınlar.... sivas maçını almaları lazım....ona göre baskı yapalım derim....
                şampiyonum benim

Yorum

• Recep Alkan
                  • 31.08.2004
                  • 14635
                  • Danışman
                  • Balıkesir

İlk olarak cengiz kudal tarafından gönderildi
                  sivas maçına saha kapama cezası almış olmasınlar da gerisi önemli değil... kaç maç alırsa alsınlar.... sivas maçını almaları lazım....ona göre baskı yapalım derim....
                  galatasarayın sivas maçı son hafta kardeşim.
                  DELİL YOK :)

Yorum

• Serhat
                    • 05.05.2008
                    • 1655
                    • Securty
                    • İstanbul

Herkes bişeyi atlıyor...

Bukadar yaşananlar varken Ali Sami Yen Stadı Ceza sınırındaydı...

Bundan önce ihtar almışdılar küfürden ve yabancı maddeden dolayı ... Sınırdaydılar yani

Cidden verilecek CEZALARI (cezayı demiyorum) merak ediyorum ...

Bunları Milli takıma alıp "Ayyıldızlı" formayı giydireninde aklına şaşarım !

Yorum

• Recep Alkan
                      • 31.08.2004
                      • 14635
                      • Danışman
                      • Balıkesir

İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi
                      - ben en çok beşikat stadında maytap yaktık diye bize ceza verilirken bu akşamdan sonra federasyon ne yapacak onu merak ediyorum.

- bursa daki 100-150 koltuğa 20.000 tl para cezası veren federasyon bakalım burda neler yapacak.

- Kurtlar vadisini gençlerin psikolojik yapısını bozuyor diyerek kaldırtan devlet milyonların tv ekranına yapışarak seyrettiği bu derbi hakkında gene sessiz mi kalacak.

- Artık yaptıkları biri bini aşan lugano için federasyonu geçtim kalkıp bir fenerli yönetici iki kelime edecek mi, yoksa sözleşme yenileme için aferin diyip sırtını mı sıvazlayacak?

- Bizi derbi maçta kıyan yunus yıldırımı görevini tam yaptığı için kendince ödüllendiren federasyon 4 tane güzide futbolcuyu attı diye fırat aydınusu kızağa mı çekecek?

- Gs başkanı polat bundan sonra da kalkıp ezeli düşmanı feneri de koruyup bizi feneri kafadan uzak tutmak istiyorlar ve bunu da başarıyorlar diyecek mi?

- Seyircisiz oynama sınırında bulunan gs bakalım bu maçtan sonra seyişrcisiz cezası alacak mı ????

Bunların hiç biri olmayacak ve bugün pervasızca tutarsızca birbirinin gırtlağını sıkan futbolcular yarın bir iş yeri açılışında yada milli kampta abi kardeş olarak birbirlerine sarılıp poz verecekler.

Bu ülke bu basın değilmiydi kardeşim gs fb maçı öncesi polis kör eden galatasaraylı taraftarları unutturan.

Birşe beklemeyin olmaz olmayacak.
                      3 sayfa önce yazmıştım. sınırdalar diye . bekliyoruz bakalım ne çıkacak şapkanın içinden

Yorum

• cengiz kudal
                        • 01.01.2009
                        • 50
                        • öğretmen
                        • Trabzon

galatasarayın sivas maçı son hafta kardeşim.
                        son hafta olduğunu biliyorum. gesenin sahası kesin kapanacak. gesenin içerdeki 4. maçı sivasla. eğer 3 maçtan fazla verirlerse sivas için samiyen deplasman olmaktan çıkar. onu demek istedim kardeşim.
                        şampiyonum benim

Yorum

• Ugur Ergenc
                          • 11.06.2007
                          • 243
                          • öğrenci
                          • Trabzon

http://www.new.facebook.com/video/vi...1613395&ref=nf

buyrun dinlein. Günahım kadar sevmem kendisini ama akıllı konuşmuş
                          valla on numara konuşmuş helal olsun ama anlayana tabıkı onlar ve degerlı istanbul basını bunu çok güzel bi şekilde anlatırlar her zamankı gıbı.yazıklar olsun hepsıne.
                          BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

• ts_tuncay_ts
                            • 15.02.2007
                            • 1895
                            • Kocaeli

sivas maçında 1-2 kişi atladı hemen içeri kaçtı hakem burda saha boks maçına döndü tribünü yıktılar adamın teki sahaya atladı ama hakem cesur çıktı sivas maçındaki gibi kaçmadı içeriye....

Ayrıyetten Volkan da taraftara karşı cinsel organını gösterdiği idaa ediliyor....

Yorum

• Sezgin61ts
                              • 27.03.2009
                              • 124

Hiç sanmıyorum saha kapatma cezası vereceklerini ,nerde bu federasyonda böle yürek inşallh ben yanılırım şöyle 2-3 maç sahalarını kapatırlar...

Yorum

• Recep Alkan
                                • 31.08.2004
                                • 14635
                                • Danışman
                                • Balıkesir

ben şundan eminim. eğer bu maçtan sonra saha kapatma gelirse bu olalar için tamamen adnan polatın maç sonu demeçleri için gelecektir. gerçi çok konuşmadı ama

- boşverin ya federason başkanını falan

tarzı konuşmaları, tff yi iplememesi bence sorun yaratacak ve cezaya gidecek.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...