durumu lehlerine çevirmeye çalışırlar, ts-sivas maçı örnek gösterilip fenere 3-0 istenir. böylece fenerde yarıştan kopmaz. federasyon yerse..
Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Tirsdi resmen.
Bakdi ki olay ciddiye bindi, masum cocuk moduna girdi serefsiz.
Mac boyu cak cak konusdu ama is ciddiye binince, yusuf yusuf oldu.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Yorum
-
Adaleti ve tarafsızlığı bu olaylardan sonraki süreçte göreceğiz.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Maçı bir arkadaş yanımda dinliyordu, spiker kartaları saymaya başlayınca gol atmışız gibi sevindim ha
Yorum
-
Sivas taraftarı,hocası ve futbolcusu puan kaybedebileceği maçlarda nasıl da çirkefleşiyor.Ankaraspor maçında B.Uygun'un yaptığı rezillikler,M.Yıldız başta olmak üzere diğer futbolcuların da her pozisyonda hakemle uğraşmaları,yeni ve temiz diye lanse edilen sivas taraftarının ikinci ligden süper lige taşıdığı sumturlu küfürler hemen raftan iniyor.
Antalya maçında son 20 dakika sivas takımının yaptığı sertliğe hakem göz yumdu.Hocası tribünden taraftarla birlikte kudurdu,futbolcusu sahada sahtekarlıkla zituniyi attırdı ve eksik rakibe golü atıp maçı aldılar.
Bu sezon en azından 7-8 puanı hakemle kazandılar.
Hiç te zannettiğimiz gibi hazırlıksız değiller.Bunların bir akıl hocası var.
Bu işleri planlayıp bu takımı bir şekilde bu yola sokanlar var.
Heralde bizim üstümüze oynanıyor yine oyun.Herkese MerhabaYorum
-
Evet...Fatih Terim'e yakışan milliler...peh!!Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...Yorum
-
/S122130390.jpg)
Medeniyetler Şehrinin, Medeniyetsizliği,
Düşündüren fotoğraf....BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
iyi eglendim sayenizde ha - cakma delikanli filan haha yarida kaldi bu is lugano hehe
ama o emre yokmu hani eskiden parmak atan emre, kimbilir luganoyada kafadan önce ... :--)"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
gecenin özeti : fatih terimin "amansız" millileri birbirlerine amansızca vurdu ve küfretti
61,5
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum