Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Futbolu Son Dakika Haberleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener'in rekoru tescilleniyor

Fenerbahçe'nin hazırlattığı dev boyutlardaki sarı-lacivertli formanın, ''Dünyanın en büyük forması'' olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlandığı açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin 5 Nisan Pazar günü Eskişehirspor ile Kadıköy'de yapacağı lig maçı öncesi 17.30-18.00 saatleri arasında açılacak dev formanın, Guiness Hakemi Paul Kenny tarafından ''Dünyanın en büyük forması'' olarak tescilleneceği kaydedildi.

Açıklamada, 25 kişilik bir ekip tarafından 10 gün süren yoğun bir çalışma sonucunda üretilen 1 ton 50 kilo ağırlığındaki formanın, 72 metre yüksekliğinde, 78 metre uzunluğunda, 5 bin 500 metrekare alana sahip olduğu ifade edildi.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• "Hak edilmiş bir şampiyonluk istiyoruz"

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

tabi bizde inandik hak ederek sampiyon olmak istediginize

Yorum

• Lincoln açık kapatıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yönetimin itirazına rağmen gittiği ülkesinden, bildirdiği tarihten de geç gelen Lincoln'ün fiziki açığını ekstra idmanlarla kapatmaya çalışıyor.

Korkmaz, takım arkadaşlarından fizik olarak geride kalan oyuncu için fazladan antrenman koyarken, diğer oyuncular dinlenirken Lincoln çalışıyor. Sarı-kırmızılı takımın dün akşam yaptığı idman iptal edilirken, Brezilyalı oyuncunun tek başına çalıştığı, bu sabah da takım antrenmanı olmamasına rağmen tecrübeli futbolcunun çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: Ligtv

Yorum

• Linderoth İsveç yolcusu

Galatasaray'ın müzmin sakatı Tobias Linderoth, ABD'de geçirdiği ameliyat sonrası ülkesine geçecek ve rehabilitasyon süresini burada tamamlayacak.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Linderoth'a, İsveçli doktorlarının ve kulüp sağlık ekibinin vardığı fikir birliği doğrultusunda, daha önce kendisini ameliyat eden ekip tarafından 27 Mart Cuma günü ABD'de kalçasından başarılı bir operasyon yapıldığı bildirildi.

Artroskopik ameliyat sonrasında erken rehabilitasyon dönemini ABD'de geçiren Linderoth'un, bugün çalışmalarını sürdüreceği İsveç'e geçeceği ifade edilen açıklamada, ''Ameliyatı gerçekleştiren ekip tarafından durumunun iyi olduğu bildirilen Linderoth'un toplam rehabilitasyon süresinin 6 hafta olması planlanıyor'' denildi.

Yorum

• Terim: Beni bitirdiniz

...Terim, “Aranızda sadece 3 kişiye lafım yok. Arda, Emre Aşık ve Hakan Balta’ya söyleyecek bir sözüm yok”...

İspanya maçından sonra soyunma odamız Fatih Terim’in futbolculara attığı fırçalarla inledi: ‘Ben daha ne yapayım?’ diyen Terim, kötü oynayan futbolcularını...

neden bu 3 kisiye lafi yok acaba? gs den olduklari icinmi

Yorum

• BÜLENT UYGUN'UN SÖZLERİ BREZİLYA'DA YANKI BULDU!..

04 Nisan 2009 09:26

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un gece hayatı ve içki konusundaki konuşması, Brezilya’da bile yankı buldu.

MİLLİYET'in haberine göre, kırmızı-beyazlıların teknik patronunun, İzmir’de yaptığı bir konuşmadaki, “İstanbul’da Laila var, Sivas’ta ise La ilahe İllallah. Şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği bir kaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum” demesine yer yeren Glob o Esporte gazetesi, “Türkiye’nin alkolsüz ve gece hayatsız lideri” başlığını kullandı.

Bülent Uygun’un açıklamalarından alıntı yaparak, Sivasspor’un şu anki başarısının futbolcuların gece hayatı olmamasına ve içki içmemesine bağlayan gazete, buna karşın Uygun’u eleştirdi. Globo Esporte, Sivas’ta içkin satan 1-2 yerin, Bülent hoca tarafından uyarılmasını özel hayata müdahale olarak değerlendirdi.

Koltuk sevdası

11 haftadır ligin zirvesini bırakmayan ve dünkü idmanla hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, bugün Denizlispor’u deplasmanda yenerek yerini korumak istiyor. En son 22. haftada Fenerbahçe’ye deplasmanda 4-2 yenilen Sivasspor, bu mağlubiyetin ardından 3 maçta yenilgi yüzü görmedi.

maraton.com.tr
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Brezilya gazeteleri Türk futboluyla neden ilgilenilyor, merak konusu.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dümene Arda geçiyor !..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat gelecek sezon takımı genç yıldız Arda Turan'a göre kuracaklarını belirtti. Polat, Futbol Federasyonunun futbolu iyi yönetme adına adım atması halinde kendileri ile tekrar biraraya gelebileceğini yineledi. Adnan Polat, Lincoln'e özel bir görüşme yaptığıni ve amaçlarının Brezilyalı yıldızı kazanmak olduğunu kaydetti.
                  Polat, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın 2009-2010 sezonun sonuna kadar Galatasaray başında olucağını belirtti.

Başkan Adnan Polat yaklaşan Fenerbahce derbisi öncesinde Fenerbahçeli yöneticeleri Galatasaray adasına davet edeceğini söyledi.
                  Öte yandan Seyrantepe'den sorumlu yönetici Ali Haşhaş her türlü sorunun bittiğini, Galatasaray taraftarlarının 2009 aralık ayında stadlarına kavuşacaklarına ifade etti.

Yorum

• Fener'i sıkıntı bastı !..

Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı öncesi Alex'ten sonra Gökhan Gönül'ün de sakat olması büyük sıkıntı yarattı. Sakatlıgı nedeniyle Bursaspor deplasmanında oynamayan Alex'in sağ kasık bölgesindeki ağrılarının sürdüğü ve forma giyme ihtimalinin çok zayıf olduğu belirtildi.

Milli Takım kampından sakat dönen Gökhan Gönül'ün ise sağ ayak bileginde şiddete dayalı ödem oluştuğu ve yoğun tedaviye rağmen maça yetişme şansının düşük olduğu ifade edildi.

İki as futbolcunun sakatlığının yanısıra Lugano ve Emre Belözoğlu'nun cezası nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Teknik Direktör Aragones'in, Alex'in yokluğunda orta sahada Selçuk ve Josico'yu görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.

İspanyol hocanın Gökhan Gönül'ün oynayamaması durumunda Ali Bilgin'e forma giydireceği, Lugano'nun görevini de Önder Turacı'nın üstleneceği belirtildi.

Aragones taktik çalışmada milli maçtan moralli dönen Güiza'yı yine tek forvet olarak görevlendirirken, Semih'i İspanyol golcünün arkasında oynattı. İspanyol hoca antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Aragones'in toplantıda oyşuncularından Eskişehirspor maçıyla birlikte ligde iyi bir başlangıç yapmalarını ve kötü başladıkları sezonu iyi bitirmelerini istediği öğrenildi.

Yorum

• HAYAT KADINLARIYLA BASILDI

Galatatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros'un adı hayat kadınlarıyla beraber anılmaya başlandı.
                      HAYAT KADINLARIYLA ALEM
                      Çek Cumhuriyeti'nde yayımlanan tabloid Blesk gazetesinde yer alan haberde, 2010 Dünya Kupası elemelerinde Çek Milli Takımı'nın, Slovakya ile Prag'da oynadığı maç için ülkesine giden Baros'un, 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ardından hayat kadınlarıyla birlikte olduğu ileri sürüldü.

Gazete, takım arkadaşları Martin Fenin, Tomas Ujfalusi, Vaclav Sverkos, Marek Matejovksy ve adları bilinmeyen birkaç oyuncu ile teknik kadronun uyarılarını dikkate almayarak U Sevce Matouse adlı bir restorana eğlenmeye giden Milan Baros'un daha sonra hayat kadınlarını bir mekana davet ettikleri ileri sürüldü.

KISA BİR YÜRÜYÜŞ
                      Haberde, farklı saatlerde 12 hayat kadının Çek oyuncuların bulunduğu eğlence yerine geldiği belirtilirken sabaha karşı 06.30 sularında restorandan ayrılırken görüntülenen ve çok sarhoş olduğu vurgulanan Baros'un, kadınlardan biriyle telefon numaralarını değiştirdiği ve onunla kısa bir yürüyüş yaptığı ifade edildi. Gazete, haberinde, “Milli Takım kalecisi Petr Cech statta basın toplantısı yaparken, onlar restoranda toplanmaya başlamışlardı bile” ifadelerini de kullanarak Milan Baros ve diğer oyuncuları adeta topa tuttu. (Milliyet)

Dünya Kültür Başkenti İstanbul
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kanal 24'e göre Marco Aurelio Galatasaray ile anlaşmış...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kanal 24'e göre Marco Aurelio Galatasaray ile anlaşmış...
                          Kim Kardashianla da Ben Muthelif zamanlarda çıkıyoruz.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Batuhan'ın ipi çekildi!

Genç yıldız Rıza Çalımbay'ı çileden çıkarttı: "Beşiktaş onu nasıl kabul edecek bilemiyorum" !.. Fenerbahçe maçından bir gece önce sabahın ilk ışıklarına kadar bir gece kulübünde eğlenen Batuhan Kardeniz süresiz kadro dışı bırakıldı.

Konuyla ilgili Habertürk spor servisinden Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay genç oyuncuyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Çalımbay milli formayı da giyen Batuhan’ın süresiz kadro dışı bırakılacağını ve hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

"AFFEDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL"
                            "Evet gece bara eğlenmeye gitmiş, bu bir gerçek. Hem de maçtan bir gece önce, affedilecek bir şey değil bu. Batuhan’ın genç olması önemli değil, ben de 17 yaşında forma giyiyordum. Bizim ligdeki durumumuz belli. Bu zor durumumuzda bir de herkes canla başla çalışırken bu yaptığı kabul edilebilecek bir şey değil" diyen Rıza Çalımbay, bu olayın kendisinden saklandığını, ancak maçtan sonra öğrendiğini de belirtti.

"BATUHAN BANA YALAN SÖYLEDİ"
                            Fenerbahçe karşılaşmasından önce konu hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Çalımbay: "Maçtan önce bu olaydan haberim yoktu. Olsa bırakın oynatmayı öğrendiğim an gönderirdim takımdan. Zaten bunu maçtan önce bilip bana söylemeyenlere gerekli tepkiyi verdim. Ben kendim de maçtan sonra konuştum Batuhanla, “Yaptın mı oğlum böyle bir şey” dedim. "Hayır hocam" dedi. Sonra menajeri söyledi yaptığını. Başkanla konuşacağım ve kadro dışı kalacak” dedi.

"BEŞİKTAŞ ARTIK KABUL EDER Mİ BİLEMİYORUM"
                            Rıza Çalımbay genç oyuncunun kiralık olarak geldiği Beşiktaş’a geri gönderilmesinin de gündemde olduğunu söyledi ancak bu konuyla ilgili şüphelerini de ifade etti. Çalımbay "Bundan sonra Beşiktaş'a geri gönderilebilir. Orda çıkar antrenmanlara. Gerçi bu olaydan sonra Beşiktaş onu nasıl kabul edecek bilemiyorum" diyerek, yıllarca formasını giyip siyah beyazlı takımın efsane futbolcuları arasına giren ve bir dönem de çalıştırdığı eski takımına mesaj yolladı.

Fenerbahçe karşılaması için İstanbul Anadolu yakasında kampa giren Eskişehirspor'da genç futbolcunun izinsiz olarak kamptan ayrılarak Kuruçeşme'deki bir mekanda sabah 03.00'e kadar eğlendiği öğrenilmiş ve bu haberin dışarıya sızmasından sonra, olay giderek büyümüştü.

Bu konunun dışarıya sızması hakkındaki fikirlerini de HTSPOR'a anlatan Çalımbay, “Basın tabii ki bilir, öğrenir. Bu üzeri kapatılacak bir olay değil. Zaten basın duymamış olsaydı da ben böyle bir olayı ört pas etmezdim” dedi.

Henüz 18 yaşında olan ve milli formayı da giyen Batuhan Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika forma giyerken, maçın son dakikasında takımının tek golüne imza atmıştı.

Yorum

• FENERBAHÇE'DE ŞOK!..

Fenerbahçe’nin dün akşam Eskişehirspor ile oynadığı maçta sakatlanan Edu’dan kötü haber geldi!..

Brezilyalı oyuncunun sağ ayak çapraz bağlarının koptuğu ve bu nedenle sezonu kapattığı öğrenildi. Bu hafta ameliyat olacak olan Brezilyalı oyuncu, sezonun kalan 8 haftasında forma giyemeyecek!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
                              HABER: YILMAZ DİRİM

Yorum

• Sanırım Lincoln' de 18 kişilik kadroda yer almıyormuş.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X