Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Futbolu Son Dakika Haberleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TAMAM MI? DEVAM MI?

Galatasaray’ın son günlerde tartışılan iki isminden Lincoln ile ipler kopma noktasına gelirken, teknik direktör Bülent Korkmaz için de tehlike çanları çalmaya başladı.

Geçtiğimiz ayın sonunda Michael Skibbe'nin yerine 'kurtarıcı' olarak Florya'ya getirilen Korkmaz'a, Başkan Adnan Polat destek veriyor. Ancak sarı kırmızılı teknik adamın kaderinin peş peşe oynayacağı iki önemli maça bağlı olduğu da herkes tarafından biliniyor.

TAMAM MI? DEVAM MI?

Hürriyet'in haberine göre, UEFA Kupası'ndan elenen ve Süper Lig'de şampiyonluk şansını zora sokan genç çalıştırıcının Gaziantep deplasmanı ve Fenerbahçe derbisinde de bekleneni verememesi durumunda topun ağzına geleceği ifade ediliyor. Yönetimin de çok tartışılan teknik direktörüyle ilgili 'tamam mı, devam mı' kararını vermek için bu iki karşılaşmayı beklediği bildirildi. Başarısız tablonun bu maçlarda da devam etmesi halinde Korkmaz için "Vizyonu ve bilgisi ile Galatasaray'ı kaldıramıyor" eleştirisini yapan sarı kırmızılı yöneticilerinin görüşü ağırlık kazanacak ve büyük olasılıkla Galatasaray'daki Korkmaz dönemi sona erecek.

Maraton

Yorum

• KEWELL'DAN HOCA'YA TEPKİ!..

Eskişehirspor maçı öncesi taktik antremanlarda kanatta oynayan ancak karşılaşmaya forvet arkası başlayan Kewell tepkili.

Milliyet'in haberine göre, G.Saray, Lincoln krizi ile boğuşurken, sarı- kırmızılı takımın Avustralyalı yıldızı Kewell da takımın gidişatından rahatsız. Eskişehirspor maçı öncesinde hafta boyunca Florya'daki taktik çalışmalarda kanatlarda görev yapan ve forvette Ümit Karan-Nonda ikilisini deneyen teknik kadronun kendisine sağ kanatta görev vereceğine inanan Kewell maça birkaç saat kala yapılan değişiklikle şaşkına döndü. Bülent Korkmaz'ın yedek bıraktığı Lincoln'ün yerinde tek forvet Ümit Karan'ın arkasında görev verdiği Kewell, Mehmet Güven ile değişip yedek kulübesine geldiğinde yüz ifadesiyle olumsuz tepki vermiş ve kalan dakikaları başı ellerinin arasında izlemişti. Maç sonunda takım arkadaşlarına "Hamburg maçında stoperde oynadım ama bu maçta kanatta oynamalıydım. Lincoln'ün pozisyonunda oynattılar. Üstelik gole ihtiyacımız varken de oyundan aldılar" diye serzenişte bulunduğu öğrenildi.

Maraton

Yorum

• Bülent Korkmaz'ın gelmesi harbiden çok iyi oldu.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İstanbul'da Laila, Sivas'ta...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun katıldığı panelde "İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe illallah" dedi.

İzmir'de katıldığı panelde, “İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah” diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kentte gece hayatının olmamasının kırmızı beyazlı ekibin başarısında önemli rol oynadığını söyledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, “Türk futbolunda Anadolu kulüplerinin yeri” konulu panele katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivas'ta gece hayatının olmamasının kırmızı beyazlı ekibin başarısında önemli rol oynadığını söyledi.
          “İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah” diyen Uygun, “Şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği bir kaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum” dedi.
          Teknik direktörlüğün çok ciddi bir iş olduğunu söyleyen Uygun, “Bana (Asker Bülent) derlerdi. Fatih Terim'in kapısının önünde nöbet tutarak bu günlere geldim. Terim'e çok büyük saygım var. Bir teknik direktör kadrosunu iyi tanımalı, futbolcularla arasındaki diyalog iyi olmalı, disiplini elden bırakmamalı” yorumunda bulundu. İzmir kulüplerinin başarısızlığında gece hayatının rolünün de olabileceğini söyleyen Uygun, “Belki İzmir'e de benim gibi disiplinli bir teknik direktör gelmeli” dedi.
          Anadolu kulüplerinin gelişiminde yöneticilerin büyük bir sorun teşkil ettiklerini söyleyen Uygun şunları söyledi:
          “Kulüp yöneticileri teknik heyete karışmayı çok severler. Ancak onlar bir biliyorsa, teknik kadro 1001 bilir. Yöneticiler kendi şirketlerini iyi yönetirler. İş futbol takımına gelince, (Parayı ben veriyorum, benim dediğim olacak) felsefesindeler. Sivas'ta 35 bin kişilik stat projesi yakın zamanda gerçekleşecek. ‘Sivasspor Koleji'ni bitirdik. Bundan sonra altyapı tesisleri ve stadıyla Türkiye'nin önde gelen kulüpleri arasında olacağız.”
          Sakaryaspor İdari Menajeri Murat Daldık ile Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar'ın da katıldığı panelde öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Uygun, “Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başarırsanız, Avrupa'da neler yapabilirsiniz?” sorusuna “Bir Türk dünyaya bedeldir” diye yanıt vererek şöyle devam etti:
          “Sivasspor 12 milyon dolarlık bir ekip. Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 milyar dolarlık ekiplere karşı oynuyorsunuz. Biz onlarla başabaş oynayacağımıza inanıyoruz.”
          Inter Toto Kupası'nda Braga'ya elenmelerinin takım adına yapılmış fedekarlık olduğunu söyleyen Uygun, “Braga'yı da eleyebilirdik, ancak nedenleri bende saklı bir fedakarlık yaptık ve elendik” dedi. Panel bitiminde Bülent Uygun'a Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yorum

• bragaya bilerek elenmis

terimin bekciligini yapmis, senden baska ne beklenirki. yalaka

Yorum

• Eğer bilerek elendiyse (Takım için fedakarlık yaptıysa), takımın başarısı uğruna ülke futboluna (Ülke puanı) ihanet etmiş demektir
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tuncay, Appiah ve Aurelio'nun yerini dolduramayan F.Bahçe'de son 3 sezonda hiç bir oyuncu ikili mücadelelerde Serkan Balcı'nın 2005-2006'daki istatistiğine ulaşamadı. Serkan ile 86 olan rakam, bu sezon Gökhan Gönül ile 60.....

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Geçtiğimiz sezonlarda Avrupa'ya kaptırdığı önemli oyuncularıyla sık sık eleştiri konusu olan Fenerbahçe'de Serkan Balcı'nın bile yokluğu aranır hale geldi. Yönetimin sözleşme yenilemeye yaklaşmaması üzerine 2005-2006 sezonunun sonunda takımdan ayrılma kararı alan, sonunda da kulüple yolları ayrılan ve Trabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, o sezon ligde Fenerbahçe'nin ikili mücadelelerde en fazla top çalan oyuncusu olmuştu (86)... 2006-2007'de en verimli isim ise 73 ile Aurelio... Geçen sezon bu rakam Selçuk Şahin ile 72'ye düşüyor. Önemli kayıpların, süregelen yanlış transferlerin (Josico, Maldonado) ve Aurelio'nun da takımdan ayrılmasıyla bu sezonun 25. haftasında bu rakam 60'a kadar düştü. 2008-2009'da en çok top çalan oyuncu Fenerbahçe'yi ayakta tutmaya çalışan sınırlı isimlerden Gökhan Gönül...

EN ÇOK KAYBEDEN DE DEĞİL

Son 5 sezonda bu istatistikte Serkan Balcı'nın üzerine çıkan tek isim ise 2004-2005 sezonunda ligde 25 haftada 135 top çalan Aurelio... Ayrıca Serkan Balcı 2005-2006'da ikili mücadelelerde en çok top kaybeden birinci oyuncu değil sekizinci isimdi.

maraton.com.tr
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İŞTE ANKARAGÜCÜ'NÜN YENİ BAŞKANI

Ankaragücü Kulübü'nün bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda, başkanlığa Cengiz Topel Yıldırım seçildi.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan ve tek liste halinde gidilen olağanüstü genel kurula, toplam 626 delegeden 124'ü katıldı. Cengiz Topel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu aldı.

Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın, genel kurulda yaptığı konuşmada, sarı-lacivertli kulüpte görevin devamının önemli olduğunu belirterek, ''Nöbet zamanı bitmiştir. Ben Serdar Özersin'e, Serdar da bayrağı Cengiz Topel Yıldırım'a devretti. Cengiz Topel Yıldırım ve yönetimi de eminim ki bizden aldığının üzerine koyarak devam edecektir. Bundan hiç şüphem yok. Tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Ankaragücü Kulübü'nün 39. başkanı olan Topel de şunları söyledi:

''Tüm camiaya hayırlı olsun. Şahsım ve yönetim kuruluna duyulan güvene minnettarız. Zor bir görev aldık. Layıkıyla yerine getireceğimize inancımız tam. Ankaragücü'ne hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Ankaragücü camiasından bize güvenin devam etmesini istiyoruz. Zor bir durumdayız. Bundan ancak kenetlenerek çıkabiliriz. Ankaragücü yönetimi olarak kimseye eğilip bükülmeyeceğiz. Biz sadece Ankaragücü ambleminin önünde eğiliriz.''

Mülkiye mezunu olan ve reklam sektöründe faaliyet gösteren 1964 doğumlu Yıldırım, evli ve 2 çocuk babası.

Yıldırım, başkanlığındaki 18 kişilik Ankaragücü Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

''Atilla Bedri Demir, Musa Demir, Fatih Mert, Abdullah Karaata, Ahmet Özbek, Osman Gençtürk, Alican Türkoğlu, Berkan Ulusoy, Hikmet Hancıoğlu, Kamuran Yazıcı, Ahmet Sarı, Sait Demirci, Celalettin Alkan, Osman Kısacık, Volkan Aşık, Selahattin Süleymanoğlu, Yetginer Erdoğan, Selahattin Türkvatan.''

Maraton

Yorum

• Denizli'yi sıkıntı bastı !..

Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ile Delgado'nun sezon başladığı günden bu yana sakatlıktan kurtulamaması ve haftada en az iki gün antrenmanlara çıkmaması Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi sıkıntıya sokuyor.
                    İbrahim Toraman'ın yaklaşık iki senedir yaşadığı topuk sakatlığının bu sezon daha da artması ve her maçın ardından iki gün dinlenmesi, Denizli'yi düşündürürken, tecrübeli teknik adamın başarılı defans oyuncusunun sakatlığının ilerlemesinden endişe ettiği öğrenildi.
                    İbrahim Toraman'ın ise bu endişelere hak vermesine rağmen Denizli ile yaptığı görüşmede, "Sakatlığım belki giderek artıyor ve bu nedenle de her maçın ardından bir kaç antrenmana çıkmıyorum. Ama bu benim bir sonraki maçtaki performansımı etkilemiyor. Ben bu sezon şampiyonluk yaşayan kadronun ilk 11'de oynayan bir elemanı olmak istiyorum. Bu nedenle ne kadar ağrım olsa da çıkıp oynayacağım" dediği öğrenildi.
                    Delgado'nun ise bu sezon sağ dizinde yaşadığı problemin ardından son haftalarda sol kasığında artan ağrılarının antrenmana çıkmasına bile engel olmasına rağmen yine kendi isteğiyle forma giydiği belirtildi.
                    Arjantinli oyuncuyla yaptığı görüşmede bu konuyu kendisine anlatan Denizli'nin, "Sen bu takımın kaptanısın ve bir kaptan gibi davranıyorsun. Ben seni kesinlikle zorlamıyorum ancak şunu unutma ki senin oynama isteğin bütün takımı ateşliyor" dediği belirtildi.
                    Arjantinli yıldız son iki gündür antrenmanlara katılmazkan, Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağının gelecek hafta içinde kesinlik kazanacağı açıklandı.

Kaynak: Ligtv

Yorum

• Cengiz Topel Yıldırım umarım hayırlı olur.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ALEX, TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Fenerbahçe'de, sakatlığı geçen kaptan Alex de Souza, takımla çalışmalara başladı.

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasındaki Kocaelispor maçında yaşadığı sakatlığın ardından 2 hafta takımdan uzak kalan Brezilyalı futbolcu, bu akşam antrenmanında takım çalışmasına katıldı.

Milli takımlarda bulunan futbolcuların yer almadığı antrenmanda, sabah çalışmasında da olmayan Maldonado yer almadı.

Sarı-lacivertli ekip akşam antrenmanında, ısınma çalışmalarının ardından, el topu ve dar alanda çift kale maç yaptı. Çift kale maçta teknik direktör Luis Aragones'in futbolcularına sık sık uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.

Maraton

Yorum

• Lugano'nun taliplileri sıraya girdi

Uruguay Milli Takımı’nın, Paraguay ile oynayacağı maç için ülkesinde bulunan Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Lugano, İtalyan ve İspanyol kulüplerinin istilasına uğradı.

28 Mart 2009 20:07

Sarı-lacivertli ekip ile henüz sözleşmesini yenilemeyen Uruguaylı oyuncuya, Lazio, Villarreal ve Brezilya’dan eski takımı Sao Paulo’nun yakın ilgi gösterdiği ve üç kulübün yetkililerinin, Lugano’nun peşinden ayrılmadığı bildirildi.
                          Uruguay basını, milli takım kampında yaşanan bu transfer trafiğinin rahatsızlık verdiğini, Lugano’nun takım ruhunu hiçe sayarak kendi geleceğine yatırım yapmakla meşgul olduğunu yazdı. La Nacion Gazetesi, Lugano’nun Fenerbahçe ile anlaşma yapmamasının ardındaki tek gerçeğin para olduğunu belirtti. Sarı-lacivertli kulübün diğer oyuncularına indirim yapmasına rağmen Lugano’yu kaybetmemek için ücretini artırmayı kabul ettiği bildirilen haberde, Uruguaylı yıldızın 4 milyon euroda direttiği ileri sürüldü.
                          Lugano’nun birçok talibi bulunmasını koz olarak kullandığını kaydeden gazete, Uruguaylı oyuncunun Fenerbahçe’nin istediği parayı veremeyeceğini bildiğini, bu yüzden başka kulüplerle görüştüğünü ifade etti.
                          Bu arada, Real Madrid’in de İtalyan defans oyuncusu Cannavaro’nun önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağı için Lugano’yu transfer listesine aldığı, bu oyuncunun menajeri Figger ile temasa geçtiği öğrenildi.

AA
                          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Ne buluyorlar Lugano'da anlamıyorum.
                            Hayatımda gördüğüm en çirkef, en kişiliksiz futbolcudur belki...
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• BURSASPOR, BEŞİKTAŞ'A DAVA AÇTI

Bursa Başkanı, Beşiktaş’ın anlaşmaya uymadığını hatırlattı, “Ya Aydın’ı verirler, ya da 1 milyon dolar öderler” diye konuştu, federasyon nezdinde dava açtıklarını söyledi.

MİLLİYET'in haberine göre, Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak Madrid'e gelen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'in transferiyle ilgili anlaşmaya uymadığını ve federasyon nezdinde dava açtığını söyledi.

İki kulüp arasında yapılan anlaşmaya uyulmadığını hatırlatan Yazıcı, "Ya Aydın'ı verirler, ya da 1 milyon dolar öderler" dedi. Yapılan anlaşma gereği Tuna'nın yanısıra Aydın'ın da Bursaspor'a gelmesi gerektiğine işaret eden Başkan Yazıcı, "Anlaşmanın şartları ortada. Yusuf Şimşek'e karşı Tuna ve Aydın'ı vereceklerdi. Maalesef Beşiktaş şartları yerine getirmedi. Şartlara uyulmaması halinde 1 milyon dolarlık tazminat maddesi vardı. Bu da demektir ki, Aydın gelmediğine göre Beşiktaş bize 1 milyon dolar ödeyecek" dedi

Bu konudaki federasyon nezdinde girişimde bulunduklarını söyleyen yeşil-beyazlıların başkanı, "Haklıyız. Ortada sözleşme ve atılan imzalar var. Ya Aydın'ı bize verecekler, ya da 1 milyon doları ödeyecekler. Davamızı açtık, bu konuda ne taviz veririz, ne de bir adım geri atarız. Çünkü haklıyız" diye konuştu.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de, "Biz Aydın'ın Bursa'ya gitmesi konusunda her türlü baskıyı yaptık. Hatta hem başkana hem de Ertuğrul Sağlam'a ‘Gelmek istemiyor' dedik. Onlar da ‘Biz ikna ederiz' dediler, ama olmadı. Özetle Beşiktaş Yönetimi olarak bizler görevimiz yaptık. Bursaspor'un yargıya başvurması etik mi, değil mi, tartışmaya açık" diye konuştu.

Maraton

Yorum

• Yine rötar!

Galatasaray'da yönetimin izin vermemesine rağmen ülkesine giden, çarşamba gününden beri çalışmalara katılmayan ve büyük bir para cezası alması beklenen Lincoln'ün İstanbul'a dönüşü sarktıkça sarkıyor !..

Lincoln yönetimle ilk görüşmesinde pazartesi günü yani bugün İstanbul'da olacağını söylemişti. Ardından Brezilyalı yıldızın bu gece saat 02.10'da İstanbul'da olacağı bilgisi sarı kırmızılı kulübe ulaştı.

Ancak daha bu bilgi Ligtv.com.tr tarafından duyurulmuştu ki bu kez bir rötar haberi daha geldi.

Lig TV Galatasaray Muhabiri Pınar Argun'un ulaştığı bilgiye göre Lincoln Brezilya'dan bugün yola çıkacak, gece Frankfurt'a varacak ve geceyi burada geçirecek. Lincoln'ün yarın öğleden sonra kalkacak uçakla akşam 22.00 sularında İstanbul'da olacağı da belirtildi.

Gelişmeler Ligtv.com.tr'de olacak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X