Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zonguldak Kömürspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sehir takimlari birligi gibi bir sey kurulup her kentin sehrin takimlarina ,o sehrn taraftarlarinin ilgisinin artirilmasini saglayacak eylem planlari hazirlanmali.
    sehirdeki adam `benim 34234325. takimim bu sehir takimi` demeyecek!
    bir tane takimim var diyecek ! o da bu sehrin takimi!
    nasil delikanli bu insanlar anlamiyorum! boyle adamlik mi olur! ingilizler ispanyollar italyanlar almanlar bile cok kati bu konularda. biz hala 75milyonluk ulkede 2 bilemedin 3 tane adam gibi sehir takimi yasatabiliyoruz!

pes dogrusu!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Her düşüşün bir çıkışı var mutlak, umarım bu yaşananlar zonguldaklı hemşerilerimize ders olur ve tekrar eski günlerine dönerler...

Yorum

çok üzüldüm gerçekten...... Zonguldakta 2 yıl kalmam nedeniyle ikinci vatanım sayılır..... Gerçi uzun yıllar oldu ama hala hatırlarım oraları......

Hey gidi koca çınar sen bu hallere düşecek takımmıydın....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

geçmiş olsun;inşallah tekrar yükselirler...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak A.FARUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte Trabzonspor için fırsat...
            Yap abiliğini, hem Taraftarın artar, Zonguldaklılar Trabzonsporla beraber Zongıldaksporu tutar...
            Pilot takım illa yanıbaşında olacak, illa bir tane olacak diye bir şart yok ki...
            Yarına yatırım yapmaktır Trabzonspor için Zonguldaksporun elinden tutmak...
            İstanbuldaki maçlara, Kocaelindeki maçlara Trabzonludan çok zonguldaklının gelmesi demektir Zonguldaksporun elinden tutmak...
            Koca Zonguldakspor hiçbir takımın pilotu olamaz arkadaşlar öncelikle bu böyle bilinsin..Trabzonspor da olsa olmaz..Trabzonspor başka klüplere yardım edeceğine ilk olarak kendine çeki düzen versin.Durumumuz ortada,zaten ofspor trabzonsporun pilot takımı.Hiç gerek yok böyle şeylere.
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

ya arkadaslar az kaldı gumbur gumbur gelıytor takım az sabırr olumlu gelısmeler var
              BAŞKA TÜRKİYE YOK!!!!

Yorum

Sahipsiz Zonguldak...

Yorum

Umut Zonguldakspor sahipsiz kalır mı ?
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Zonguldak sahipsiz dostum,Zonguldakspor'un arkasında biz varız...

Yorum

zonguldak bu kafayla bir yere varamaz, amatör kümede bir kac takım ve hoca tekeline almış gidiyor, diğerlerine bakan yok, herkes onlara calışıyor, bu zihniyetle bir şey olmaz, ne yetenekler mahalle aralarında kayboluyor haberiniz olaa. . .
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

yine çıkamıyor mu bu sene 3.lige zonguldak.sahiden haberim yok merak ettim.
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Trabzonspor'un yardım etmesi lazım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Gelecek sezon 3 lig ve süper amatör lig birleşiyor zaten.Bu yıl çıksa bile yine amatör olarak devam edecek.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

26.Hafta sonunda bitecek olan ligimizde 22.Hafta geride kaldı.
                              Şampiyonluk için sadece 4 maç var.

Şuan ki puan durumu :

1)Zonguldakspor 22 18 3 1 85 19 57 + 66
                              2)Kilimli Bld.spor 22 17 5 0 89 17 56 + 72

Zonguldakspor'umuzun ve rakibimizin kalan maçları :

-----------------------------------------------------------------------

23.Hafta ----------------------Zonguldakspor - Kilimli Bld.spor--------------

24.Hafta - Saltukovaspor - Zonguldakspor --- Kilimli Bld.spor - Ereğli D.H. (H.)

25.Hafta - Zonguldakspor - Çaycumaspor ---- Kilimli Bld.spor - Saltukovaspor

26.Hafta - Zong.Gençlik - Zonguldakspor ---- Çaycumaspor - Kilimli Bld.spor

-----------------------------------------------------------------------
                              En son UmutBaykan tarafından düzenlendi; 23.02.2010, 12:06.

Yorum

Rahmetli dedem 1.lig zamanlarında yöneticiydi Zonguldakspor'da.Bana anlattıklarını dinlerken inanamamıştım ama gerçekten büyük bir kulüptü zamanında.

Trabzonspor nasıl 96 yılında kaçan şampiyonluktan sonra toparlanamadıysa, Zonguldak'ta 97 yılındaki "cezalı adam oynatmaktan hükmen malup sayılma" olayından sonra toparlanamadı..Tümer'li kadro, o saçmalık olmasa şu an süper ligde hala oynuyor olacaktı..
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X