Rahmetli dedem 1.lig zamanlarında yöneticiydi Zonguldakspor'da.Bana anlattıklarını dinlerken inanamamıştım ama gerçekten büyük bir kulüptü zamanında.
Trabzonspor nasıl 96 yılında kaçan şampiyonluktan sonra toparlanamadıysa, Zonguldak'ta 97 yılındaki "cezalı adam oynatmaktan hükmen malup sayılma" olayından sonra toparlanamadı..Tümer'li kadro, o saçmalık olmasa şu an süper ligde hala oynuyor olacaktı..
Adanaspor maçının 85. dakikasıydı galiba. Bana pek inandırıcı gelmemişti o cezalı futbolcuyu oynatmak. Yani hata olduğuna pek inanmamıştım.
O sezon Play-off liginde uzun süre lider gitmişti Zonguldak, çıkmaması çok büyük bir süpriz olmuştu.
İşte Trabzonspor için fırsat...
Yap abiliğini, hem Taraftarın artar, Zonguldaklılar Trabzonsporla beraber Zongıldaksporu tutar...
Pilot takım illa yanıbaşında olacak, illa bir tane olacak diye bir şart yok ki...
Yarına yatırım yapmaktır Trabzonspor için Zonguldaksporun elinden tutmak...
İstanbuldaki maçlara, Kocaelindeki maçlara Trabzonludan çok zonguldaklının gelmesi demektir Zonguldaksporun elinden tutmak...
renktasimiza tamam katiliyorum trabzonsporumuzun zonguldakspora verecegi destek zonguldakda var olan trabzonspor sevgisini üst düzeye ve taraftarlik seviyesine gedirir
ama nerede bunu düsünecek yöneticiler
Yorum