Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize,Serkan Kırıntılı ile 2 yıllıgına anlaştı.

Acıkcası Pawelek hic güven vermiyordu.Serkan hem daha kaliteli hemde yerli oldugundan +1 kontejan acacak.Cok nokta bir transfer oldu.Hayırlı Olsun.

Yorum

• Serkan kaliteli iyi geleci.

Bir transfer daha olucak Yekta veya Ceyhundan biri olsa iyi olur

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serkan kaliteli iyi geleci.

Bir transfer daha olucak Yekta veya Ceyhundan biri olsa iyi olur

isinin erbabi bir arkadas. bursanin sampiyon oldugu sene ligin sonlarina dogru oynanan a.gucu fb macinda yumurtladigi goller ve akabinde fbye transferi ile kalitesini yedi duvele kanitlamis bir arkadas kendisi.
        En son ESER tarafından düzenlendi; 07.09.2013, 21:41.

Yorum

• Gaziantep 2
          Ç.Rizespor 5

Goller Sercan Kaya (2) , Depetris , Ali Adnan , 1 de kendi galelerine..

Ali Adan yine 40 metreden füzeyle attı Fırtına gibi nazar değmesin

Yorum

• İşte o gol

Yorum

• ali adnan. müthiş bi geleceği var. inşallah sakatlık falan yaşamaz.
              TRABZON SPOR

Yorum

• ali adnani gectim nasil bir mac olmus öyle, özeti izleyin anlarsiniz
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• maç antep e 2-3 defq gitmiş gelmiş 2-2 den sonra neler kaçtı
                  TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hursut Meric
                    Oboabona(Nijerya'nın as stoperi)
                    Kweuke

3 ismin katılımı ile Rize daha da güçlenir.Deplasmanda bir beklentim yok ama icerdeki maçlarında rakiplere ecel terleri döktürülür.Rize icerdeki 15 maçının rahatlıkla 10'unu kazanacaktır.Buda Rize'yi her sekil ligde tutar.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hursut Meric
                      Kweuke

3 ismin katılımı ile Rize daha da güçlenir.Deplasmanda bir beklentim yok ama icerdeki maçlarında rakiplere ecel terleri döktürülür.Rize icerdeki 15 maçının rahatlıkla 10'unu kazanacaktır.Buda Rize'yi her sekil ligde tutar.
                      Rizespor içerde kolay kolay maç vermez hedef ilk 8 çok eksik vardı antep karşısına forvetsiz çıktık

5 gol 4-5 tanedede net pozisyon vardı

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rizespor içerde kolay kolay maç vermez hedef ilk 8 çok eksik vardı antep karşısına forvetsiz çıktık

5 gol 4-5 tanedede net pozisyon vardı
                        Sami Ali Adnanın bavulunu hazırlayın araba gönderiyorum Trabzona tesislere gelecek
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hursut Meric
                          Kweuke

Kweuke yanlış bir transferdi bana göre.Süper ligde iş yapmak için fazla ağır bu adam.Ben olsam David Depetrisi oynatmaya devam ederim,tam karambol golcüsü o adam.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sami Ali Adnanın bavulunu hazırlayın araba gönderiyorum Trabzona tesislere gelecek
                            Ali Adnanı 10 dan aşağı vermezler artık Ali Adnan sülalesini buraya topladı uzun yıllar bizimle

Yorum

• Ali Adnan'ın ünü taa Uruguay'lara kadar uzanmış.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kweuke yanlış bir transferdi bana göre.Süper ligde iş yapmak için fazla ağır bu adam.Ben olsam David Depetrisi oynatmaya devam ederim,tam karambol golcüsü o adam.
                                Adam hic oynamadı ki,cezası bitse ve ilk 11'de oynasa daha net yorum yapabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X