Rizespor'un hocası istifa etmiş. Rizespor'da her sezon aynı şeyler yaşanıyor en ufak bi farklılık yok, bu kafa ile çıkmaları zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
-
Bu AŞ rizesporu yedi bitirdi..Yönetim yine frene bastı.Çıkarmak istemiyorlar takımı..4 Sene önce Şadan Kalkavanın bir lafı vardı.5 sene şampiyonluk beklemeyin diye.Harbidende öyleymiş..Gemiciler takımı ele geçirdi holding gibi kullanıyorlar..
A2 takımı 2 sezondur harikalar yaratıyor.Şuanda 1. sırada ama birtane adam çıkarmıyorlar.4 senedir ne hocalar , oyuncular geldi gitti.Ama yönetim hala aynı..
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu AŞ rizesporu yedi bitirdi..Yönetim yine frene bastı.Çıkarmak istemiyorlar takımı..4 Sene önce Şadan Kalkavanın bir lafı vardı.5 sene şampiyonluk beklemeyin diye.Harbidende öyleymiş..Gemiciler takımı ele geçirdi holding gibi kullanıyorlar..
A2 takımı 2 sezondur harikalar yaratıyor.Şuanda 1. sırada ama birtane adam çıkarmıyorlar.4 senedir ne hocalar , oyuncular geldi gitti.Ama yönetim hala aynı..
Tüm hata başlı başına yönetim.Bilet paralarini 20 tl yaparlar sonra taraftar gelmiyor derler görende diyecek takim süper lig de veya iyi oyuncu var saha da.Klup mağzasina girersin toz götürür,yapmişlar berbat bir iki forma tozlar içinde bi don bide çorap oldu klup mağzasi.Birilerinin eline geçmiş klup rastgele yönetiliyor.Güzelim stat yaban oluyor.
Yorum
-
Rize enteresan Takım
Ligin il 3 sıradaki takımları içerde deplasmanda yendi Rize
Ligin son 3 sırasındaki takımlara 6 puan verdi
Süper ligi elimizin tersiyle eitiyoruz arkadaş çokta iyi top oynuyoruz.Ligin gol krallıgında ılk 2 de Rizesporlu oyuncular var..Ama ortada bir anormallik var, oda yönetim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum