Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuk ekibe turu getiren golü, 67. dakikada Murat Hacıoğlu kendi kalesine attı.

ÇAYKUR RİZESPOR: 0 - KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1
    Stat: Yeni Rize
    Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Süleyman Özay, Cumhur Altay
    Çaykur Rizespor: Mehmet Ali (Dk. 67 Selçuk), Serhat, Aytek, Engin, Zeqiri, Çağrı x, Cenk Ahmet (Dk. 78 Caner), Ramazan, Erkan, Murat Hacıoğlu, Macit (Dk. 85 Aykut)
    Kardemir Karabükspor: Bora, Erdem, Bilal, Güven, Anıl, Erkan, Kağan xx (Dk. 66 Mustafa Sarp), Hamroun, Jahiç (Dk. 61 Birol Hikmet), Ragued, Ergin (Dk. 78 İlhan Parlak)
    Gol: Dk. 67 Murat Hacıoğlu (kendi kalesine) (Kardemir Karabükspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 7 Anıl, Dk. 57 Güven, Dk. 84 Ragued, Dk. 90+2 Hamroun (Kardemir Karabükspor) Dk. 72 Murat Hacıoğlu (Çaykur Rizespor)

Yorum

• Giray Bulak ile iyi bir seri yakaladılar devamı gelirse direk çıkabilirler. Play-Off'a kalırlarsa işleri zor.. Giray Bulak beklemediğim bir etki yarattı açıkçası..

Yorum

• Denızlı yı yenersek dırek cıkarız lıderle aramızda 5 2. Ile 3 puan fark var ve ıkılı averejlarda üstünüz denızlıyı yenersek tamamdır arka arkaya 2 mac rızede sonra fıkstür kolay rızenın

Yorum

• Ben anlamıyorum ne var bu rizede akla zarar maçları kazanıyor. Saçma maçlarda puan kaybı Rizem gel Şu birinci Lige da.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Motivasyon faktörü. Sadece Rize adına değil ,rakiplerin de motivasyonları maçtan maça değişiyor.
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Denizlispor-Rizespor 19:00 trt 3 Süper lig macı bu maç diyebilirim aldıkmı tamamdır

Yorum

• 1 Sene öncede yazmıştım türkiyenin golcüsü geliyor diye.2 gün önce maraton.com da görmüş bu ışığı

Kendisi akrabam olur daha 96 doğumlu fiziği inanılmaz bütün istatiskleri alt üst etmiş

Her Maçta Golü var

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belki saçma gelecek ama 8 ay sonra bu mesajini alıntılıyorum.Bu bahsettiğiniz oyuncunun şu anki durumu nedir acaba, aynı performansı devam ediyor mu? Bir de bu kardeşimiz için milli takımda 10 numara giyiyor demişsin ama federasyonun sitesinde bununla ilgili herhangi bir bilgi yok.Hatta milli formayı da hiç giymemiş.
                  İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 Sene öncede yazmıştım türkiyenin golcüsü geliyor diye.2 gün önce maraton.com da görmüş bu ışığı

Kendisi akrabam olur daha 96 doğumlu fiziği inanılmaz bütün istatiskleri alt üst etmiş

Her Maçta Golü var

http://www.maraton.com.tr/Her-Macta-...at_135846.html

Siz bu oyuncu için milli takımda 10 numarayı giyiyor demiştiniz ama daha tek milli maç bile oynamamış Tff'nin verilerine göre.Keza haberde de milli takım seçmelerine davet edilmiş deniliyor.Bu kadar iyiyse kim kapatıyor bu çocuğun önünü.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz bu oyuncu için milli takımda 10 numarayı giyiyor demiştiniz ama daha tek milli maç bile oynamamış Tff'nin verilerine göre.Keza haberde de milli takım seçmelerine davet edilmiş deniliyor.Bu kadar iyiyse kim kapatıyor bu çocuğun önünü.
                    Yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Bu çocugun önünü Trabzonda secmelerde birileri kapadı.Metin Tekin ozamanlar bakıyordu secmelere çok begenmesine ragmen alınmadı...

Neyse suan zaten 4 süper lig takımından teklif var kımse daha kapatamaz

Yorum

• Rizespor Süper Lig'e çıkarsa Jebrin'i 1461'e değilde Rize'ye versek bence daha iyi olur.

Yorum

• Rize 2 - 1 kasımpasa adım adım süper lıge suan stadda mactan sonra kazım koyuncu uy aha

Yorum

• rize ye basarilar

Yorum

• Bikoko ile 1-0 kazandı Rize..

Yorum

• Rizespor fena koptu geliyor.. Herşey mükemmel , Trabzondan gelen Traftarlarada teşekkürler tribünler bordo mavi yeşildi

Yorum

• Son hafta akhisar maçı rizede kalp dayanmaz
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X