Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizespor'un hocası istifa etmiş. Rizespor'da her sezon aynı şeyler yaşanıyor en ufak bi farklılık yok, bu kafa ile çıkmaları zor.

Yorum

• 1 - Ç.Rizespor
      2 - Karşıyaka

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kardeşim Rizespor'u son haftalara bile 1. sırada girerken çok gördük sonra sezonu 5. 6. tamamladılar.

Şu pozisyondayken hoca değiştirmenin ne gereği vardı ona değinmek istiyorum aslında.

Yorum

• Son 8 maçında galibiyeti yok.

Yorum

• Hoca kendi verdi istifasını.

Yönetim sonradan kabul etmek durumunda kaldı diye biliyorum.

Aslında 1461 Trabzon olmasaydı Mustafa Akçay yakışırdı Ç.Rizespor'a.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Felaket yahu...

Yorum

• Bu AŞ rizesporu yedi bitirdi..Yönetim yine frene bastı.Çıkarmak istemiyorlar takımı..4 Sene önce Şadan Kalkavanın bir lafı vardı.5 sene şampiyonluk beklemeyin diye.Harbidende öyleymiş..Gemiciler takımı ele geçirdi holding gibi kullanıyorlar..

A2 takımı 2 sezondur harikalar yaratıyor.Şuanda 1. sırada ama birtane adam çıkarmıyorlar.4 senedir ne hocalar , oyuncular geldi gitti.Ama yönetim hala aynı..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu AŞ rizesporu yedi bitirdi..Yönetim yine frene bastı.Çıkarmak istemiyorlar takımı..4 Sene önce Şadan Kalkavanın bir lafı vardı.5 sene şampiyonluk beklemeyin diye.Harbidende öyleymiş..Gemiciler takımı ele geçirdi holding gibi kullanıyorlar..

A2 takımı 2 sezondur harikalar yaratıyor.Şuanda 1. sırada ama birtane adam çıkarmıyorlar.4 senedir ne hocalar , oyuncular geldi gitti.Ama yönetim hala aynı..

Tüm hata başlı başına yönetim.Bilet paralarini 20 tl yaparlar sonra taraftar gelmiyor derler görende diyecek takim süper lig de veya iyi oyuncu var saha da.Klup mağzasina girersin toz götürür,yapmişlar berbat bir iki forma tozlar içinde bi don bide çorap oldu klup mağzasi.Birilerinin eline geçmiş klup rastgele yönetiliyor.Güzelim stat yaban oluyor.
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• bu kadar güzel bir stadyumu ve böyle potansiyeli olup bu kadar heba edilen bir klüp daha yoktur heralde....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kaısmpaşa'yı deplasmanda 2-1 yendiler.. Umarım çıkışa geçerler ve devam ederler.. Gerçi Hoca olarak bana göre çok yanlış tercih yaptılar Metin Diyadin ile anlaşsaydılar daha iyi olurdu..

Yorum

• Nasıl bir takımsınız siz !

manisaspor'un, antalyaspor'un ve bunlar gibi lüzumsuz takımların olduğu süper ligde siz yoksunuz..
                        gayret edin de bu sezon çıkın süper lige.. sizin süper ligde olmanız daha iyidir..

Yorum

• Kasımpaşa ve Konyaspor galibiyetleri özgüvenlerini yerine getirmiştir.Bu saatten sonra direkt çıkma şansları yok bana göre.Play off'u iyi değerlendirmeleri gerekiyor.

Yorum

• Rize enteresan Takım

Ligin il 3 sıradaki takımları içerde deplasmanda yendi Rize Ligin son 3 sırasındaki takımlara 6 puan verdi Süper ligi elimizin tersiyle eitiyoruz arkadaş çokta iyi top oynuyoruz.Ligin gol krallıgında ılk 2 de Rizesporlu oyuncular var..Ama ortada bir anormallik var, oda yönetim

Yorum

• Rize çok kolay pozisyon bulmakla birlikte golü bulmakta zorlanıyor, defans zaten hak getire. İçerde daha diri ve katı savunmayla oynamalı.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Defansta aynı Trabzonumuz gibiyiz ulan yemın ettıler stoper almamak ıcın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X