Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene çok farklı , galiba bu sene o sene!
    * Jallow & Bikoko ( Drogba )
    Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Rizespor 3 - 1 Denizlispor

Goller tabiki herzamanki gibi Bikoko (2) ,Jallow

Jallow 7 gol 6 asisst , Bikoko 9 gol..

Sağlam geliyor rize çok sağlam, Lider Rizespor

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rizespor 3 - 1 Denizlispor

Goller tabiki herzamanki gibi Bikoko (2) ,Jallow

Jallow 7 gol 6 asisst , Bikoko 9 gol..

Sağlam geliyor rize çok sağlam, Lider Rizespor
        Maç bugün müydü yahu tüh. Rize'yi ciddi anlamda destekliyorum bu sezon. Konyaspor maçında sevinmiştim gollerde, 3. gol gelmedi ama

Tebrikler Rize.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç bugün müydü yahu tüh. Rize'yi ciddi anlamda destekliyorum bu sezon. Konyaspor maçında sevinmiştim gollerde, 3. gol gelmedi ama

Tebrikler Rize.
          O maçta 2-0 dan 10 kişi ile çevirdik artı okadarda kaçırdık o maçta taraftar barıştı takımla artık rizenin önüne kimse duramaz

2 tane kara bela var zaten durdurulmuyorlar Drogbamız Bikoko

Yorum

• rize rize süper lige

Yorum

• Rize koptu geliyorr

Ksk 2 - 4 RİZE Goller herzamanki gibi Bikoko (3) , Osman

Bikoko 11 gole ulaştı Deplasmanda 6 maç 5 galibiyet

Yorum

• Galibiyete sevindim. Keşke rakip Karşıyaka olmasaydı ama, Karşıyaka'yı da severim. Yine de Karşıyaka'nın çıkacak gibi hâli yok. Rize'ye başarılar...

Yorum

• Abartısız son 4-5 senenin en iyi takımı Rizespor artık rahatlıkla maç izliyor rizeli.Bikoko emenike gibi hatta daha iyisi Durum 4-2 Rizenin hocası hala ayakta ileri ileri bagırıyor 90 dk ayaktaydı..

Yorum

Abartısız son 4-5 senenin en iyi takımı Rizespor artık rahatlıkla maç izliyor rizeli.Bikoko emenike gibi hatta daha iyisi Durum 4-2 Rizenin hocası hala ayakta ileri ileri bagırıyor 90 dk ayaktaydı..
                    Bikoko sprinter forvet değil bence. Emenike'yle tarzları farklı gibi.

Yorum

• Jallow ve Bikoko her hafta atıyor.Durma Rize böyle devam
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nazar değmez inş. Herkez hayranlıkla izliyor hayatımda gördüğüm en iyi Rizespor diyebilirim

Yorum

• Yorum

• Şu kadroya acilen bir alternatif forvet birde orta saha adamı lazım.. Yoksa geçen seneki gibi ilk devre müthiş ikinci devre yokları oynayan bir takım olur.. İnş bu sene çıkacağız süper lige..
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Rize geçen senenin aynısını yaşıyor, makus talihlerini yine yenemeyecekler galiba.

Yorum

Aslanım benim Kuzenim olur kendisi..Yemin ediyorum size bu çocuk harcanmasa 3-4 sene içinde Rizesporun vazgecılmez forveti.Hatta Türkiyenin forveti olucak.Milli takımda 10 numarayı giyor..İnşallah harcamazlar..
                                Belki saçma gelecek ama 8 ay sonra bu mesajini alıntılıyorum.Bu bahsettiğiniz oyuncunun şu anki durumu nedir acaba, aynı performansı devam ediyor mu? Bir de bu kardeşimiz için milli takımda 10 numara giyiyor demişsin ama federasyonun sitesinde bununla ilgili herhangi bir bilgi yok.Hatta milli formayı da hiç giymemiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X