Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kamp trabzonda yapilsa ne olur sorun ve problem nerede

Yorum

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ümit Milli Takım, 18 Kasım Çarşamba günü Estonya ile Rize'de yapacağı maçın hazırlıklarına Trabzon'da devam ediyor. Grupta önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Ümit Milli Takımımızın Rize'de hazırlık çalışması yapmayışı ve çalışmalarını neden Trabzon'da sürdürüyor oluşu ise merak konusu...

HOCA TRABZONLU, ANTRENMANLAR TRABZON'DA, MAÇ İSE RİZE'DE

Çaykur Rizespor'un Yeni Stadı'nın açılış karşılaşması için Rize'ye gelen Fenerbahçe takımının neredeyse bütün oyuncularının Rizespor Stadı ve Sosyal Tesisleri için Türkiye'nin en iyi ilk 5 tesisi arasında yer alacağını belirttiği Çaykur Rizespor Tesisleri, Milli Takım ve Federasyon Yönetimi tarafından neden tercih edilmedi ve neden Ümit Millilerin Estonya maçının hazırlıkları Rize yerine Trabzon'da yapılıyor? Neden Milli Takımın Rize'de hazırlanmasını sağlayarak Rize şehrinin bu maça adaptasyonu sağlanmıyor? Yoksa sebep Milli Takımın başında Trabzonlu bir hoca olması mıdır?

Çaykur Rizespor'un tesislerini göz ardı ederek çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Ümit Milli Takımımızın neden böyle bir tercihte bulunduğunu bilmesekte karşılaşmanın oynanacağı şehir olan RİZE'nin maçın atmosferinden uzak tutulmasını ve Ümit Millilerimizin Estonya maçına Rize yerine Trabzon'da hazırlanmasını kabul edemiyor ve bu durumu kınadığımızı tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

Öte yandan Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğünü yürüten Trabzonsporlu eski milli futbolcu Hami Mandıralı'nın bu kararda ne kadar etkin olduğunu merak ediyoruz.
      Bu açıklamayı kim yaptı.Rizespor yöneticilerimi.
      Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kamp trabzonda yapilsa ne olur sorun ve problem nerede
        Sorun Neredemi ? Maç Neden Rize'de O Zaman Trabzon'da Oynansaydı .. Hiç Gelmesinler O Zaman Rize'ye .. Kamp Trabzon'daysa Maçta Orda Olsun ..

Benim Düşüncem , Bu Olay Başka İller Arasında Olsaydı Kesinlikle Olay Cıkardı ..
        En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 17:21.
        Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu açıklamayı kim yaptı.Rizespor yöneticilerimi.
          Rizespor Yöneticileriyle Ne Alakası Var ? Olay53.Com'da Cıkan 1 Haber .. Bu Olay Rize Şehrinde Konuşulduqu İcin İnternet'ede Yayıldı ..

Yorum

• anlaşılıyor ki Rize basınının da Trabzon basınından bir farkı yok....Sanki Hami Mandıralı'nın Ümit milli takımın başında olması onları üzüyor gibi yazmışlar...

Yorum

• "Stadın üzeri kapalı olsaydı daha dört dörtlük olurdu"

18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nda, yarın Estonya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Hami Mandıralı, İsviçre karşısında son maçta alınan yenilgi ile grupta avantaj kaybettiklerini belirterek, ''Onun için bu maç daha önemli oldu. Estonya karşısında kazanmamız gerekiyor ve kazanmak istiyoruz. Son maçımızda girdiğimiz pozisyonları değerlendirememiştik. Estonya maçında inşallah girdiğimiz pozisyonları değerlendirip maçı kazanırız'' dedi.

Sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu ifade eden Mandıralı, ''Kalan oyuncularımızla bu maçı tamamlayacağız. Önemli eksiklerimiz var. Mevcut kadromuzla en iyisini yapacağız. Yarın taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Onların desteği ile güzel futbolla iyi bir sonuç almak istiyoruz. İnsanlar, milli takımları için zaman ayırıp lütfen maça gelip takımımızı desteklesinler. Onların da desteği ile galip gelip grubumuzda iddiamızı devam ettiririz'' diye konuştu.

Rize'de güzel bir stat yapıldığını kaydeden Mandıralı, şunları söyledi:

''Zemini de çok iyi, ama burası sürekli yağmur alıyor, keşke üzeri kapalı olsaydı. Karadeniz bölgesindeki bütün statlar böyle güzel olsun ve üzeri de kapalı olsun. Hem insanlar zevkle maç izlesin, ıslanmasınlar, hem de oynayanlar zevkli maç oynasın. Şu kadar güzel ambiansı olan stadın üzeri kapalı olsaydı daha dört dörtlük olurdu. Her şeye rağmen zemini ve tribünler iyi, seyir zevki olan bir stat. İnşallah hem biz hem Çaykur Rizespor burada güzel maçlar çıkarır ve amacına ulaşır.''

MUHTEMEL 11

Yaklaşık 45 dakika süren ve hafif bir antrenman yapan milli takımın yarınki karşılaşmaya Volkan, İsmail, Serdar, Aykut, Ferhat, Furkan, Ömer, Tevfik, Caner, Deniz ve Mustafa ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Drazenko Kovacic, Zeliko Novosel ve Josip Havaiç üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecekler.
              En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 21:30.

Yorum

• mahalle karısı ağzıyla yapılmış bir haber.
                önüne gelen gazeteci olursa böyle haberlerde doğal.
                bizim basında da var böyleleri. konu farklı oluyor ama kafa aynı kafa....
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor ile dayanışmanın artırılmasını hedeflediklerini ifade eden Yardımcı, Trabzonspor'dan Barış'ı istediklerini ise şu ifadelerle dile getirdi:

''Sezon başında futbolcu istedik, ancak istediğimiz oyuncuları alamadık. Şimdi Barış Memiş gibi futbolcu yedek bekliyor. Barış Memiş'i bize verin. Bizde ikinci yarı en az 15 maç oynasın. Biz size hazır olarak verelim. Derdi ile dertlenelim, hastalığı ile üzülelim.
                  Ben Trabzonspor ile Ç.Rizespor'un birlikte oluşturduğu kadroları özlüyorum. Trabzonspor tribünlerinde olduğum, Trabzonlu dostlarımın Rize'de maç izlediği günleri özlüyorum. Bu günler dayanışma ile olur. Barış gibi isimler bizde olursa hem dayanışma artar, hem Barış oynayarak kendini hazırlar, hem biz hedefimize daha rahat ulaşırız. Buradan çağrı yapıyorum. Gelin Barış'ı ikinci yarı bize verin.''

Yorum

• boş boş yatacağına gitsin oynasın çocuk...

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor ile dayanışmanın artırılmasını hedeflediklerini ifade eden Yardımcı, Trabzonspor'dan Barış'ı istediklerini ise şu ifadelerle dile getirdi:

''Sezon başında futbolcu istedik, ancak istediğimiz oyuncuları alamadık. Şimdi Barış Memiş gibi futbolcu yedek bekliyor. Barış Memiş'i bize verin. Bizde ikinci yarı en az 15 maç oynasın. Biz size hazır olarak verelim. Derdi ile dertlenelim, hastalığı ile üzülelim.
                      Ben Trabzonspor ile Ç.Rizespor'un birlikte oluşturduğu kadroları özlüyorum. Trabzonspor tribünlerinde olduğum, Trabzonlu dostlarımın Rize'de maç izlediği günleri özlüyorum. Bu günler dayanışma ile olur. Barış gibi isimler bizde olursa hem dayanışma artar, hem Barış oynayarak kendini hazırlar, hem biz hedefimize daha rahat ulaşırız. Buradan çağrı yapıyorum. Gelin Barış'ı ikinci yarı bize verin.''
                      Çok doğru söylemiş....
                      Söylesem tesiri yok
                      Sussam gönül razı değil.
                      adrenalinn

Yorum

• Trabzondan sorsan 6 futbolcu alıyorduk..sezon bası Bazıları begenmemıs rızeyı ıstememıs

ulan bu stad bu tesıs ve bu maddı ımkan hangı takımda var sınırlenıyorum ya..bos durucagına oynucan bank asya varya tem futbocu pişme yerı herkes herkesı yenebılıyor bank asyada gelıstırmek ıstıyosan yolla..barıs barı gelsın bizi cıkarsın süper lige

Kenan Özer Riberio Mithat Barış yemın ederım mac bası ortalama 2-3 gol atarız

Yorum

• Oyuncular Rizeye gitmeye nedense hiç sıcak bakmıyor.Yönetim versede Barış Rizespor a gitmez.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• kesinlikle güzel bir fikir. yedek bekleyip köreleceğine, bir amaç için mücadele vermek çok önemli..
                            Barış maç tecrübesi kazanır Rizespora faydalı olur. iki takım arasında ki ilişkilerin gelişmesine vesile olur bunlar.
                            ve oynadığı oyunla kendini kanıtladığı an ben hazırım Trabzonspor için der.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bence Gelmesin .. Bize Pişirilcek Futbolcu Lazım Deqil Savaşacak Futbolcu Lazım .. Gelir Gelmez Sürekli Oynayacak Hazır 1 Adam Lazım ..

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyuncular Rizeye gitmeye nedense hiç sıcak bakmıyor.Yönetim versede Barış Rizespor a gitmez.
                                başka şansı varmıki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X