Çaykur Rizespor, Türkiye Kupasında Çarşamba günü saat 18:00`da Rize`de Malatyaspor`u konuk edecek.
Bank Asya 1.Liginde sahasında Altayla berabere kalan Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası mesaisine başlıyor. İlk kuraların ardından 2. lig B kategorisi ekiplerinden Malatyaspor ile eşleşen Çaykur Rizespor, Çarşamba günü saat 18:00da Yeni Rize stadyumunda sahaya çıkacak. Yeşil Mavililer bu ve deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep B.B. Spor maçı hazırlıklarına başladı.
Yeşil mavililer daha önce Türkiye Kupasında Yarı Finale kadar yükselme başarısını elde etmişti.
LazAnisT Kardeşim .. 1 Hafta Önce Doqrudur Bizde Kabulleniyoruz .. Giresun Macında Penaltı Penaltı Deqildi .. İyi Diyosun .. Altay Macında Son Dk Penaltısı Vardı Oda Penaltı Deqildi Oda Doqru .. Ama Hep Rizespor Alehine Olan Şeyleri Diyosunuz .. Samsun Macında 2-0'ken Samsun'u Ayaqa Kaldıran Haksız Penaltıyı Demiyo Kimse ? Altay Macında 1-1'ken Bizim Penaltımı Verilmedi Verilseydi Altay Kontradan Cıkabilcekmiydi ..? Yada O Mac Berabere Bitcekmiydi .. ? Bundan Neden Kimse Bahsetmiyor .. Herkes Rizespor Alehine Olan Şeyleri Diyor .. Biz Bu Liqde Hakemlerin Yüzünden Duruyoruz zaten .. Gecen Sene Toplam 15 Puan Hakemler Yüzünden Kaybettik .. Onları Alsaydık Simdi Süper Liq'deydik .. Bunları Kimse Demiyor .. ?? Yorum Yaparken Lütfen Herkes Takımı İyi Araştırsın & İyi Düşünsün Sonra Yorum Yapsın ..
Yazdıklarımı Okuyup İyi Düşünürsen . .Teşekkür Ederim ..
Hakan Kardeşim dediklerin mutlaka doğrudur.Ben sadece iki haftadır maçları televizyondan verdiği için takip ettim ve bunları yazdım.Yazdıklarımdan sakın Rizesporu istemiyor gibisinden birşey çıkarmayasın
Rizesporumuzada yapılmasın diğer takımlarada yapılmasın.Hakeden kazansın.
Hakan, birincisi Lazanist'i kocaman yazmana gerek yok, hepimiz gayet iyi görebiliyoruz.
İkincisi, Lazanist senin kardeşin değil, ağabeyindir bilgin olsun
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Hakan, birincisi Lazanist'i kocaman yazmana gerek yok, hepimiz gayet iyi görebiliyoruz.
İkincisi, Lazanist senin kardeşin değil, ağabeyindir bilgin olsun
Lazanist'e Cvp Yazdıqımı Görsün Die Büyük Yazdım .. Abim Olduqunu Pek Dikkat Etmedim .. Yanlıs Bisey Dediysem Demedim Ama Dediysem Özür Dilerim .. =)
Hakemler: Hüseyin Çiftsüren xx, Ahmet Çiftçi xx, Abdülhamit Çiftsüren xx
Çaykur Rizespor: Emrullah xx, Bahadır xx, Mesut Yılmaz xxx, Semih xx (Dk. 74 Kenan xx), Mustafa xx, Umut xx (Dk. 54 Özgürcan xx), Kemal xx, Mesut Özkalkan xxx, Özgür xxx, Çağrı xxxx (Dk. 82 Mithat ?), Eyüp xx
Malatyaspor: Önder x, Hakan xx, Buğra x, Ali xx, Ahmet x (Dk. 46 Volkan x), Fethi x (Dk. 66 Güven x), Uğur xx, Talat x, Raif x, Okan x (Dk. 58 Mert x), Murat xx
Yorum