Altan da olmasa ne olur bu rizenin hali heralde heralde kasımğaşanında altına inerdi inş. bi mucize olurda kurtulur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
rizesporumuz konyayı kasımpaşayı vede ankarasporu yener denizliden bir beraberlik alıp puanını 35 e yükseltip bu ligde kalır seneye el ele kolla verip bu ligin tozunu atacağız alahın izniyle
HÜKÜMET DÜŞER EFLASYON DÜŞER RİZESPOR KÜME DÜŞMEZseneye şampiyon karadenizden
Yorum
-
özellikle yazının bu kısmını ayakta alkışlıyorum iki takımında kadro rezaletini açıkça ortaya seriyorİlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.....
Trabzon umuz , Rize saç baş yoldurdular taraftarlarına bu yıl ..İki takımdan bir takım oluştursak Fener in , Cimbom un , BJK nin yedeklerini yenemezler..
.......
Yorum
-
bugün yine şöyle bir puan durumuna baktım;rize gerçekten gidici gibi...
aman dikkat...
Yorum
-
Pazar günü tüm dostları KardeşRizespor-Konya maçına destek olmaya davet ediyorum.
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Kasımpaşa bile neredeyse kurtaracak,şu Rizemizde bir silkinse artık bu hafta
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
rizesporun kader maci.kazanirsa ümitlenecek,berabere kalirsa yerinde sayacak,kaybederse ise 2.lig yolunda büyük bir adim atmis olacak.temennimiz ise rizesporun abiiki kazanmasi.seyircisinin de destegi ile kazanabilecelerini düsünüyorum.ama eksik oyuncularini da hesaba katarsak bu hic de kolay olmayacaktir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum