Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pilot takimimizla mac yapmamiz bence güzeldi.
    sonucta maastrichtte oynayan futbolcular,tesislerimizi, taraftarlarimizi, trabzon sehrini, insanlarini, havasini, suyunu görmüs ve tanimis oldu.
    ve belki ileride maastrichten trabzonasporumuza katilacak olan futbolcularimiz icin güzel bir tanitim oldu bence.
    herseyi negatif degil birazda positif yönlerini görelim
    Bu sadece bu seneye özel değil ki ama, senelerdir böyle.. Yani bizim gibi bir kulübün, sezon açılışını en azından birkaç senede bir Avrupanın büyük kulüplerinden biriyle yapılması kulübümüz açısından daha güzel olmaz mı? Dedim ya, reklam meselesi bu

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sadece bu seneye özel değil ki ama, senelerdir böyle.. Yani bizim gibi bir kulübün, sezon açılışını en azından birkaç senede bir Avrupanın büyük kulüplerinden biriyle yapılması kulübümüz açısından daha güzel olmaz mı? Dedim ya, reklam meselesi bu
      anliyorum. hepimiz isteriz mesela aston villa yada barcelona ile sezon acilisi yapmayi ama bu takimlarin bedava gelmiyeceginde biliyoruz malesef

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anliyorum. hepimiz isteriz mesela aston villa yada barcelona ile sezon acilisi yapmayi ama bu takimlarin bedava gelmiyeceginde biliyoruz malesef
        Hayırlısı bakalım, inşAllah gelecek sezonlarda görürüz o takımları..
        Mesela Espanyol yeni stadının açılış maçında Liverpool ile oynadı ve bence de harika bir seçim olmuştu..

Yorum

• bu arada medyamiz rizesporun yeni stadina cok önem vermis gercekten.
          hic bir sitede mac sirasinda stadda cekilen veya stadin görüntüsü yok

hatta starin rize-fb maci yayinlancak diye klibinde bir kez yeni stad acilisi bile denmiyor. hep fb reklami yapilmis

Yorum

• artık rizespru destekleyen bazı arkadaşlarda inşallah gerçekleri görmüştür, kardeşlik filan hikaye bizim tek dostumuz ve kardeşimiz Trabzonspor taraftarı....
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Ben stadın ambiansını pek beğenmedim.Kayserininki daha iyi geldi bana.

Yorum

• ÇAY TV de canlı yayına denk geldim eve gidince.

15.000'likmiş kapasite.

Ama boşluklar var diyordu gazeteci.Bir isyandı sanırım...

Güzel bir dostluk maçı sergilendi sanırım,zira kısa bir süre baktım maça.

Allah bozmasın,ayırmasın diyelim.

Stadyum hayırlı olsun yöreye.

İsmi ile yaşasın.!

Birkez daha anladımki;iki kulüp arasına nifak sokanlar 3 İstanbul sempatizanlarıdır.
                Beni Rize'li Trabzonsporlular ilgilendiriyor,onları kırılabileceği ihtimaline karşı cümle ve kelimelerimiz güzel seçmeyi tavsiye ediyorum.

Bizim diğerleriyle işimiz olmaz.

Ne halleri varsa görsünler.

ADIYLA YAŞASIN stadyumları...

Yıkın bakalım eskisini.Hayırlı alışverişler.!

Yorum

• Olcay abinin dediği gibi,
                  Rizeli olupda Trabzonsporlu olan birsürü arkadaşımız var. En fazla TS Üyesi Trabzondan sonra Rizede biliyorsunuz.
                  Rizeli olupta Rizesporu sahiplenen kardeşlerimizle bir sıkıntı yok.
                  Ama Rizesporlu gibi görünüp aslında istanbul takımı taraftarı olanla derdimiz.
                  onlarlada yok aslında ama Rizeli kılığına girip Nifak tohumu ekiyor ve gerçek Rizesporlularla aramızı açmaya çalışıyorlar . sıkıntı bu.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Beyler ben rİzelİyİm burdakİ bazi eŞhaslarin rİze lİge Çikmasin gİbİsİnden laflari oluyor ve dostluĞu bozmak İsteyenler var bİz rİzespor taraftari olarak fenerbahÇeyle maÇ yapmak İstemedİk bu tamamen yÖnetİmİn İŞİydİ bİzde elbette trabzonsporumuzla maÇ yapmak İsterdİk hem de sÜper olurdu ama anlayiŞ gÖsterİn ama İlla olmaz dostluk bozuldu dİyorsaniz taraftar lİderİnİz Çiksin bİz dostluĞu bozduk desİn yİne eskİsİ gİbİ olsun bunu mu İstİyorsunuz

Yorum

• Şunuda İyİ bİlİnkİ dostluktan sonra rİzede ÇoĞu kİmse trabzonsporu tutmaya baŞladi hatta kombİne bİle alindi eĞer bozulursa hİÇbİr sempatİzan kalmaz burda

Yorum

• Tekrar o eskİ gÜnlere 61 plaka rİzeye 53 plaka trabzona gİremez bumu gÜzel ben bunlari gÖrdÜm ayni Şeylerİn olmasini İstemİyorum komŞuyuz her tÜrlÜ klÜltÜrÜmÜz ayni ne gerek var gÜzel bİr baĞ kurduk ama İllllllaaaaaaaaaa dİyorsaniz sİkİntİ yok...

Yorum

• Rize nispeden iyi başladı.hacettepe 0-0 Rizespor

Yorum

• Fenere mac teklıfı yapmadan once Trabzonspora yapıldı yogunuz dedıler gerı cevırdıler.

bunu ispatlayabilirmisin ?

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi
                              Trabzonspordan ve Trabzonsporlulardan rızeye hıc hayır olmadı ne yazıkkı..

6 Futbolcu sözü aldık hepsii rakıplere verıldı..
                              Baskana acılısa davet gonderdıklerı halde basına medyaya bize birsey gelmedı dedı
                              Fenere mac teklıfı yapmadan once Trabzonspora yapıldı yogunuz dedıler gerı cevırdıler..
                              En son dıyadın sankı cok sey yaptı takıma 7 macı trübünde seyrettı gecen sene .. 600 bin tl aldı..yetmedi şimdi tazmınat ıstedı aldıda...
                              Trabzon ve Trabzonspor lular ın Rize ye hayır yapma gibi bir zorunluluğu varmış gibi yazmışın.Orada oynamak istemeyen bir oyuncuyu zorlamı sizde oynatacaktık.Diyadin in yaptıklarıyla Trabzonspor un ne alakası var onu da anlamadım.Maç teklifinizin ilk Trabzonspor a yapıldığınıda ilk kez sizden duyuyorum.Hepsini geçtim derdin ne? Trabzonspor sonuçta bir hayır kurumu değil.Eleştirmek istiyorsan kendi şehrinin insanlarından başla,kendi yönetiminin beceriksizliklerini başkalarına yükleme.Rizespor a sizler önce bir sahip çıkın.
                              En son Selman tarafından düzenlendi; 27.08.2009, 05:10.
                              Sen ağlat biz severiz seni...
                              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                              ts_mania

Yorum

• Rizespor Birinci Lige Cikabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X