Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizespor ayip etti,sahiden ayip etti.

Acilisi macini fb ile oynamakla saflarini belli ettiler.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• fenerbahçeyi destekledikleri sürece 2 ligden kurtulamazlar aşagı inerler ama yukarı cıkamazlar
      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Başkan açılışa gitmeyecekti,ne oldu da gitti?
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bizim başkan açılışa gitti mi? Kesin mi bu bilgi?

Yorum

• rıze hakkında ufak tefek ıyı seyler yazardım.lakın bundan boyle yazmayacagım...cok yanlıs yaptılar.acılısı buyuk bır takımla mac yaparak acmak varken.gıttıler kımınle yaptılar..o zaman basın sıkıstıgında da oraya bas vuracaksın..

Yorum

• Rize cok iyidi şimdiden birinci ligde başarılar dilerim ben cok beğendim çağrıyı da beğendim iyi topcu

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim başkan açılışa gitti mi? Kesin mi bu bilgi?
                Gitti Maç Öncesi röpörtajıda oldu. Gitmesi Normal Davet edildi gitti.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gitmesi normal, zaten gittiği için bir eleştiri getirmeyeceğim ancak başkan biraz daha net olmalı. Davet edilmedim gitmeyeceğim dedi, sonra davet edildi gitti bu tez canlılık kendisiyle çelişmesine neden oluyor sürekli bir şekilde.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gitmesi normal, zaten gittiği için bir eleştiri getirmeyeceğim ancak başkan biraz daha net olmalı. Davet edilmedim gitmeyeceğim dedi, sonra davet edildi gitti bu tez canlılık kendisiyle çelişmesine neden oluyor sürekli bir şekilde.
                    İşte sorun burda bunu Başkan değil Palavracı yerel medya ortaya attı. Okumayalım okutmayalım yerel medya bizim medyamız değildir.

Yorum

• Güzel, teşekkür ederim kardeşim.

Yorum

• hadi trabzonsporla mac yapmak istemiyorsun. peki karadenizde baska bir takim yokmuydu stad acilisi yapmak icin.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hadi trabzonsporla mac yapmak istemiyorsun. peki karadenizde baska bir takim yokmuydu stad acilisi yapmak icin.
                          İkizderenin Aşşağasında galatasaray var hemşinin komşu köyü var beşiktaş bunlarla da yapılabilirdi ama artık kısmet seneye artık.

Yorum

• inşallah lige çıkamazsınız
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Hiç beğenmesek de adamlar sonuçta Türkiye'nin büyük kulüplerinden biriyle sezon açılışını yapıyor (reklamın iyisi kötüsü olmaz).. Biz ise gidip pilot takımımız Maastricht le yapıyoruz..
                              Biz neden gidip, La Liga, Bundesliga veya Premier Lig'den ünlü kulüplerle böyle bir sezon açılışı yapmıyoruz? Ya da en azından bir teklifte dahi bulunmuyoruz..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiç beğenmesek de adamlar sonuçta Türkiye'nin büyük kulüplerinden biriyle sezon açılışını yapıyor (reklamın iyisi kötüsü olmaz).. Biz ise gidip pilot takımımız Maastricht le yapıyoruz..
                                Biz neden gidip, La Liga, Bundesliga veya Premier Lig'den ünlü kulüplerle böyle bir sezon açılışı yapmıyoruz?
                                pilot takimimizla mac yapmamiz bence güzeldi.
                                sonucta maastrichtte oynayan futbolcular,tesislerimizi, taraftarlarimizi, trabzon sehrini, insanlarini, havasini, suyunu görmüs ve tanimis oldu.
                                ve belki ileride maastrichten trabzonasporumuza katilacak olan futbolcularimiz icin güzel bir tanitim oldu bence.
                                herseyi negatif degil birazda positif yönlerini görelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X