Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
rıze hakkında ufak tefek ıyı seyler yazardım.lakın bundan boyle yazmayacagım...cok yanlıs yaptılar.acılısı buyuk bır takımla mac yaparak acmak varken.gıttıler kımınle yaptılar..o zaman basın sıkıstıgında da oraya bas vuracaksın..
Gitmesi normal, zaten gittiği için bir eleştiri getirmeyeceğim ancak başkan biraz daha net olmalı. Davet edilmedim gitmeyeceğim dedi, sonra davet edildi gitti bu tez canlılık kendisiyle çelişmesine neden oluyor sürekli bir şekilde.
Gitmesi normal, zaten gittiği için bir eleştiri getirmeyeceğim ancak başkan biraz daha net olmalı. Davet edilmedim gitmeyeceğim dedi, sonra davet edildi gitti bu tez canlılık kendisiyle çelişmesine neden oluyor sürekli bir şekilde.
İşte sorun burda bunu Başkan değil Palavracı yerel medya ortaya attı. Okumayalım okutmayalım yerel medya bizim medyamız değildir.
Hiç beğenmesek de adamlar sonuçta Türkiye'nin büyük kulüplerinden biriyle sezon açılışını yapıyor (reklamın iyisi kötüsü olmaz).. Biz ise gidip pilot takımımız Maastricht le yapıyoruz..
Biz neden gidip, La Liga, Bundesliga veya Premier Lig'den ünlü kulüplerle böyle bir sezon açılışı yapmıyoruz? Ya da en azından bir teklifte dahi bulunmuyoruz..
Hiç beğenmesek de adamlar sonuçta Türkiye'nin büyük kulüplerinden biriyle sezon açılışını yapıyor (reklamın iyisi kötüsü olmaz).. Biz ise gidip pilot takımımız Maastricht le yapıyoruz..
Biz neden gidip, La Liga, Bundesliga veya Premier Lig'den ünlü kulüplerle böyle bir sezon açılışı yapmıyoruz?
pilot takimimizla mac yapmamiz bence güzeldi.
sonucta maastrichtte oynayan futbolcular,tesislerimizi, taraftarlarimizi, trabzon sehrini, insanlarini, havasini, suyunu görmüs ve tanimis oldu.
ve belki ileride maastrichten trabzonasporumuza katilacak olan futbolcularimiz icin güzel bir tanitim oldu bence.
herseyi negatif degil birazda positif yönlerini görelim
Yorum