Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konu uzamasın diye hiç bir şey yazmama kararı aldım artık bu başlığa
    TRABZONSPOR umdan başka hiç bir takımla da işim olmaz hele ki bu yıldan sonra
    Kim naparsa yapsın ister küme düşsün ister çıksın umrumda değil artık daha önemli işlerim var
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bence burda bir çok rizeli arkadaşın kalbi karıldı çok yanlış şeyler yazıldı yakıldı kırıldı döküldü bunlar doğru şeyler deil kendine bakmadan başkalarını eleştirmeyi sevenler çok war lütfen herkez yazdığına dikkat etsin ve kırılan kişilerden özür dilensin birlik beraberlik dioruz ama hiçbir faaliyet göstermiyoruz tam tersine buna köstek oluyoruz...
      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak kemalcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rİzelİ Rİzespordan BaŞka Takim Tutmaz.
        İNŞALLAH BİR GÜN O GÜNLER GELİR
        İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Anadoluda başka bir il yokki başka takım çoğunlukta tutulsun. Biz trabzon olarak istisnayız bu konuda. belki son zamanlar sivas,eskilerden eskişehir..
          Mustafa KARA
          Trabzon ÇayKARA

Yorum

• Çok değerli Bmn üyeleri ve saygı değer büyüklerim:

Ben burda anlamadan da olsa kalbinizi kırdıysam özür dilerim, bu olay beni çok sinirlendirdi. Bazı kişileride bu siteye almasak bizim açımızdan çok daha iyi olur. birilerinin dediği; ''benim için TS'de aynıdır'' lafı, beni çok germiştir. yine derlerse böyle bişi, hiç düşünmeden bende lafımı esirgemem bunuda herkes bilsin..

lafım rizelilere değil TS yi diğer takımlarla bir gören rizesporlulara
            En son Sacit tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 11:47.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu bu rizelileri buraya niye aldılar anlamıyom başlıcam şimdi hepsınden ..
              İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok değerli Bmn üyeleri ve saygı değer büyüklerim:

Ben burda anlamadan da olsa kalbinizi kırdıysam özür dilerim, bu olay beni çok sinirlendirdi. Bazı kişileride bu siteye almasak bizim açımızdan çok daha iyi olur. birilerinin dediği; ''benim için TS'de aynıdır'' lafı, beni çok germiştir. yine derlerse böyle bişi, hiç düşünmeden bende lafımı esirgemem bunuda herkes bilsin..

lafım rizelilere değil TS yi diğer takımlarla bir gören rizesporlulara
              Bak sacit,sana bir abi nasihatı.Benim senin kadar oğlum var...
              Özür dilemek en büyük erdemliktir ,hedefine ulaştırabilirsen.
              Eğerki yukarıdaki gibi özür dilememek için özür diler gibi gözükerek aba altındanda sopa gösterirsen bu özür olmaz olsa olsa tehdit olur ki buda bize uymaz.
              1 nci alıntında buradaki tüm rizelilere hakaret ediyorsun,ikinci alıntında ise hakaret ettiğin insanları görmezden gelerek özür diliyorsun üstelik tehdit ederek.
              Sen BMN deki insanlara hakaret etmedin BMN deki tüm rizelilere hakaret ettin,onun içindirdki BMN deki tüm rizeli arkadaşlardan ve rizeli abilerinden özür diliyecesin eğerki dilersen tabii,mecburda değilsin.
              Sinirlendim, sinirlenirsem yine aynı şeyi yaparım diyorsun,yakışıyormu sana...
              Bu başlıktaki seni sinirlendiren yazılara gereken cevapları bizler zaten veriyoruz,senin extradan bu tarz hakaretvari söylemlere girmene gerek yok senin öylebir ayrıcalığında yok.
              Enerjin fazlaysa ve BMN ailesini daha üst noktalara taşımak,tüm anadoluya yaymak ve popülelirliğini zirveye taşımak istiyorsan buyur şırnaktaki okul yardım kampanyamızda harca bu enerjini de bizde seni alkışlıyalım....
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Rizespor Trabzonspor dostluğu diyoruz. bunu birkaç kişinin kişisel söyleyeceği sözlerde asla bozamaz.
                ama bu dostluğun dibine dinamit koyar. başka platformlarda Rizeli gibi görünüp arayı bozmak isteyenler okadar çok ki.
                bu tuzaklara düşmeyin. vatandaşın birisi gelir Trabzonspor benim için febe neyse odur derse gerekli uyarıyı yapar, burasının Trabzonspor ve onu destekleyenlerin yeridir deyip yazacakları kelimelere dikkat etmeye davet ederiz. hararetli tartışma ortamına dönüştürmek kimseye yakışmaz. biz Rizedeki febe li geseli bejekeli Rizelileri konuşmayalım..
                Biz Rizedeki Karadeniz -Trabzonspor sevdalısı Rizelileri konuşalım. bizim dostumuz kardeşimiz onlar.
                ve bu nedenle bende Rizesporun herzaman iyi olmasını temenni ediyorum. bunu Rizedeki Rizesporlular ve Trabzonsporlular için istiyorum.
                banane Rizeli kartallardan ondan bundan. burada onları değil Gerçek Rizelileri yani Rizespor ve Trabzonsporluları konuşalım.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Rize Atatürk stadyumu : Geçtiğimiz sezon Rizespor-Beşiktaş maçı...

Avniaker : Geçtiğimiz sezon Trabzonspor-Bursa maçı...
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• sayın selazur'lu ismail abi,

yukarıda ki resimler için çok ama çok teşekkür ediyorum. tüm zorda kalmış rizeliler adına. gerçek karadenizliyi ve gerçek rizeliyi başka taraflarda aramak isteyen herkeze(trabzonlu rizeli fbli bjkli gsli onları nerede ve ne şekilde bulabileceklerini herkeze(çoğu kişi için tekrar olmuştur belki ama demekki görmeyenler var) göstermiş oldun.

işte biz o taraftarların arasındayız.biz ankaradaki trabzon rize maçlarındayız(ayrım gözetmeksizin) biz iki takımında formasını alıyoruz. iki takım içinde iyi şeyler istiyoruz. trabzonsporumuzun rizesporumuzdan tek farkı istanbul takımlarına karadenizin fırtınasını hissettirmiş deremizde onları boğmuş olmasıdır. biz bu yüzden trabzonsporluyuz. aynı şeyi trabzon değil rize değil artvin yapsaydı,ozaman da tutacağımız karadeniz fırtınası(karadeniz fırtınasını tutmak kolay değildir ya neyse)artvinspor hopaspor olurdu. eminim ki bi çok kişi de benim gibi düşünmektedir.

bu resimlerin artık her konuya nokta koyacağını biliyorum ve o yüzden sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. kendi adıma konuşmak gerekirse, bu resimleri defalardır görmüş olmama rağmen şimdi gördüğümde yine tüylerim diken diken oldu uzaklardan bi tulum kemençe sesi kulağıma geldi. fırtına deresinin o korkunç sesi maçlardaki sloganlarımız oldu. istanbul takımları ve taraftarları da fırtına deresini ziyarete gelip içine düşen turistler gibi ne yapacaklarını bilmez bi şekilde derenin onlar için çizdiği kadere boyun eğmek zorunda kaldılar.(tıpkı 6 sene boyunca yaptığımız 25 senedirde yapamadığımız gibi)biz yine her maça gitmek istiyoruz rize trabzon ve ya herhangibir karadeniz takımı ayırmaksızın gidip horon oynayarak futbolculara destek vermek istiyoruz.futbolcuların sadece para için değil(profosyonel futbolcu tabı ki parasını da dusunecektır) neyin, hangi başkaldırının devrimin çocukları için mucadele ettiklerini görmelerini ve ona göre oynamalarını istiyoruz.bunun için sadece trabzon değil tüm karadenizin bir olmasını hatta karadeniz dışından da arkadaşlarmızı abilerimizi (teyzelerımızı amcalarımızı) aramıza ailemize karadeniz fırtınasının dostları kabul ettiğimiz sıcak tarafına bekliyoruz.bu istediklerimiz, kurtuluş savaşını kazanmış, dünyaya başkaldırmış bir ulusun çocukları için zor olmasa gerek diye düşünüyor ve gerçekleştirildiği takdirde 25 senelik gözyaşının dineceğini,ızdırabın son bulup kutlu devrimimizin ve fethimizin gerçekleşeceğini düşünüyorum. hatta buna adım kadar eminim. saygılarımla, esenlikler dilerim.
                    KARADENİZ FİRTUNASI

Yorum

• MURAT OCAK RİZESPOR KAMPINDA

Transferde durmak bilmeyen Yeşil-Mavililer, 13. tercihini Murat Ocak'tan yana kullandı...
                      Çaykur Rizespor Murat Ocak'ı renklerine bağladı.

Transferde riske etmeyen Yeşil-Mavililer, 13. transferini de gerçekleştirdi.

Çaykur Rizespor, teknik direktör Metin Diyadin'in istediği üzerine Trabzonspor'dan Murat Ocak'ı aldı.

Murat ile her konuda anlaştıktan sonra takımın Gerede'de yaptığı kampa katıldı. Önümüzdeki günlerde murat ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Rizespor Başkanı Kadir Çakır, Murat ocağı da transfer ederek iyice güçlendiklerini belirterek, "Defansta ve sol tarafta eksiğimiz vardı. Murat'la birlikte bu eksiğimizi giderdik. Kendisi takıma katıldı ve çalışmalara başladı. Bonservisi için de Trabzonspor ile görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda bu konuya netlik kazandıracağız” dedi

Yorum

• rizeli olupta gerçek Trabzonspor taraftarı olan, kendini gerçekten Trabzonspor'lu hisseden herkesten özür dilerim, ben onları kastedmemiştim.. ve ben onların nasıl bir Trabzonspor sevdalısı olduğunu iyi biliyorum.

Yorum

• Gerede Kupası - Hazırlık Maçı
                          59'IY 1-0T

Çaykur Rizespor2 - 0Orduspor
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerede Kupası - Hazırlık Maçı
                            59'IY 1-0T

Çaykur Rizespor2 - 0Orduspor
                            Daha önce iki maç daha yaptı rize sanırım,birini kazandı birinde berabere kaldı...
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• cıkarlar insallah bu sene ligin tadı tuzu yok rize olmayınca bir eksiklik hissediyorum yasadıgım yerin takımı olan samsunspor düstügünde hic üzülmemistim oysaki
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce iki maç daha yaptı rize sanırım,birini kazandı birinde berabere kaldı...

Gerede Kupasında yaptığımız diğer maçlarda Kasımpaşayı Şadinin golüyle 1-0 yendik , K.Karabüksporla yaptığımız maçta da 1-1 berabere kaldık ( golümüzü yine şadi attı bu performansıyla gerçekten ümit veryio)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X