Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşım gösterirmsin bu diyor söylüyor diyosun da nerde dediğimi gösterirmsin nasıl okuyorsunuz yazılanları çok merak ediyorum, ya sizin gerçekten anlama probleminiz var yada anlamak istemiyorsunuz

Rizeli olupta başka takımı tutan herkez aynıdır benim gözümde, ts benim takımım değildir, ts benim kardeş takımımdır ligtv de oftaş-ts maçını izlerken de tsnin kazanmasını istiyorum, fb-ts maçını izlerkende ts nin kazanmasını istiyorum dedim, sen bu cümlelerden bunu anlıyorsan sana söyleyecek birşeyim yok
    Yavaşşş..
    İyice haddini aşmaya başladın,iyi niyetimizi su istimal etme...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bence rizeli arkadaşın üstüne fazla gittik bu kadar olmaması gerekirdi birazdaha sinirlerimize hakim olmak gerekir BMN her zaman üslubuyla bilinen bi Yer burda hassasiyet gösterilmesi gerekir bence biz kardeşlikten bahsediyoruz tmm onun kullandığı laflarda yanlış olabilir ama bari biz yapmayalım efendiliğimizi koruyalım we düzgünce sölemeye çalışalım bazı şeyleri
      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• ben buraya davet üzerine geldim ama tartışma yapmamız için henüz erken , şimdi gidiyorum belki ilerde davet ederseniz yine gelirim kardeş takım trabzonspora bu sezon başarılar , şuan çıkıcam için siteden bundan sonra bana cevap vermesseniz arkamdan konuşmamş olursnz

Yorum

• "...benim gözümde Rizeli kartallar fenerli rizeliler gs li rizeliler ts li rizeliler ..... "

Bütün Rizeli arkadaşlarımıza soruyorum ;
          Sizin gözünüzde TS li Rizelilerle fb gs bjk li Rizeliler bir midir !!!
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi
            * Rizeli Trabzonsporlulara karşıyım evet hemde aşırı karşıyım
            İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi
            1) Rizeli olupta başka takımı tutan herkez aynıdır benim gözümde, 2) ts benim takımım değildir, 3) ts benim kardeş takımımdır ligtv de oftaş-ts maçını izlerken de tsnin kazanmasını istiyorum, 4) fb-ts maçını izlerkende ts nin kazanmasını istiyorum dedim, sen bu cümlelerden bunu anlıyorsan sana söyleyecek birşeyim yok
            İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi
            5) ya sizin gerçekten anlama probleminiz var yada anlamak istemiyorsunuz
            * Bu başta söylediğin cümle hatırlıyorsun değil mi?
            1) Aynı olmamalı değilde zaten bir arka sayfaya geç nedenlerini oku.
            2) Olmasında zaten
            3) Böyle olsun tabi.
            4) Sadece fb değil diğer bütün takımlar olmalı listende.
            5) Arka sayfalarda arkadaşımızın birine ilkokul terk misin gibi bir söylem kullandın. artık iyice haddini aşmaya başladın ya özür dile yada burayı terk et hemen.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• nerden çağırdık adamı keşke böle olmasaydı

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben buraya davet üzerine geldim ama tartışma yapmamız için henüz erken , şimdi gidiyorum belki ilerde davet ederseniz yine gelirim kardeş takım trabzonspora bu sezon başarılar , şuan çıkıcam için siteden bundan sonra bana cevap vermesseniz arkamdan konuşmamş olursnz
                Aman ne büyük iş ettin... bizde ne büyük iş etmiş oluruz senin gibi bir adama. Ya sabır...
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nerden çağırdık adamı keşke böle olmasaydı
                  Selami çağırmayın kardeşim sizde niye çağırıyorsunuz ? gelen gelir yazar zaten. Beş parmağın beşi bir değil görüyorsunuz işte diğer takımlarla beni bir tutan hemşeri olmaz olsun ! Adam Trabzonspor'un ne ifade ettiğinden bi haber. uğraştırdınız bizi yalandan.
                  Trabzonspor √
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selami çağırmayın kardeşim sizde niye çağırıyorsunuz ? gelen gelir yazar zaten. Beş parmağın beşi bir değil görüyorsunuz işte diğer takımlara beni bir tutan hemşeri olmaz olsun ! Adam Trabzonspor'un ne ifade ettiğinden bi haber. uğraştırdınız bizi yalandan.
                    abi walla davet ettim güzelce muhabbet ederiz kaynaşırız birlik oluruz die düşündüm ama herkez bizim gibi düşünmüo bu arada çocuğu bende tanımıorum rize forumunda denk geldi bende dawet ettim

Yorum

• Çağırmayın kardeşim çağırmayın ben o forumları da biliyorum düne kadar o forumlarda neler söylendiğini de !
                      Bunlar değişmez, değişemeyeceklerde. Samimi olanlar zaten o forumlara bakmak bile bakmıyorlar.
                      Trabzonspor √
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        RSL53'e ait bir cümleye fazlasıyla takıldım ''benim 10 tane Trabzon'lu arkadaşım var sadece ikisi Trabzonspor'lu''

yahu bu rizelileri buraya niye aldılar anlamıyom başlıcam şimdi hepsınden .. adamlar kendi takımlarına sahip çıkmıyorda ben mi sahip çıkacam ve destek verecem onlara.. sinirlenmekten başka bişi olamaz bu yaa o diğer 8 tane köpek oğlu köpek soyu da benzin döküp yakacan canlı canlı
                        İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sacit' e gereksiz yüklendiğimizi söylemeye çalışıyorum sadece İsmail abi.
                        Ayrıca defalarca yazdığım bir cümle kimsenin dikkatini çekmiyor burda ...
                        Bu Rizeli arkadaşımız TRABZONSPOR u ist takımları ile bir tutuyor .. Biz buna takmış durumdayız. Ha evet birdir tabi diyorsak buyrun hoşgeldin aramıza diyelim bu arkadaşımıza ...
                        Elif,bu yazılar sana değil genele,rica etsem şu yukarıdaki kırmızı içine aldığım satırı dikkatli okurmusun.
                        Nasılki külünkoğlu kardeşimiz ,rizeli arkadaşı; tüm rizelilere hakaret eden sacit gibi trabzonlulara hakaret etmediği halde özüre davet ediyorsa,Sacit de burada bu foruma ve trabzonspora gönül vermiş tüm rizelilerden gelip özür diliyecek,kimse gelipte sacit öyle demek istemedi,sacit böyle demek istemedi tarzı söylemlerle saciti savunmasın.Burası BMN,trabzonsporla özdeşleşmiş ve hatta kendini aşmış topluma mal olmuş bir taraftar buluşma noktası,sosyal bir oluşum.Kimsenin malı değil,burada sadece trabzonlu değil ülkemizin tüm vilayetlerinden taraftarlarımız var,hiçbir ili veya hiçbir taraftara zorlamayla birşeyleri kabul ettirme gibi bir durumumuz olamamalı,ya bizdensin yada defol git mantığı bence hoş değil.
                        Biz büyüklüğümüzü böylemi göstermeliyiz,hayır tabiiki biz büyüklüğümüzü şefkatimizle,güler yüzümüzle göstermeliyiz,böyle yapmazsak rizedeki geri kalan rizelileride fenerli yaparız olur biter.Yyrım yapılmadan hepsine toplu hakaret edilir.
                        Bir davet üzere gelen bu çocuğa hakaret tarzı konuşmadığı halde sadece fikirlerinden sebep ve yazıları alıntı yapılarak güzel tarafları görülmiyerek işimize gelmediği kısımları öne sürüp burada çullanıyorsak ve tatlı dille ve şefkatimizle onu yanımıza çekemiyor ve olayı tüm rizelilere hakaret boyutuna vardırabiliyorsak bize gerçekten yazık.
                        O rizeli arkadaşa gelince ,senin özellikle ön plana çıkardığın konuyu benim önceki uzun yazımda gereğince açıklayıcı anlattım,anladıysa ne mutlu yok eğer anlamadıysada yolu açık olsun ne diyelim.
                        En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 18:40. Sebep: noktalama hatası
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İsmail bey, bu çetrefilli meseleyi zaman, sabır, gayret ve soğukkanlılıkla halledeceğiz inşaallah. Müsterih olun. Burada en büyük görev sağduyu sahibi Trabzonlular ve sağduyu sahibi Rizelilere düşüyor.

Şimdi ceffel kalem karalıyorum, ilk fırsatta konuya eğiliriz.

Konuyla ilgilenenler öncelikle geçmişte yine bu forumlarda yazdığım bir yazıya bakabilirler.

Yorum

• şimdi anladım ki hala rizelilerin trabzonsporu desteklemesinden rahatsız olanlar var ve asıl üzüldüğüm rahatsız olanlar yazın yanlarına yaylalarına gitmek, horonlarına girmek,muhlamalarını yemek için can attığım insanlar. ve bunlara sadece rizeliler değil burda aynı forumda yazdığım maçlarda omuz omuza durduğum trabzonlular da(kesinlikle bir kaç kişi) dahil. yeni bir üyeyim ve bu seneki gerede organizasyonu bmn ile katıldığım ilk trabzonspor etkinliğidir. ama orada birlikte fotoğraf çektirdiğim insanlar bugün burada rizeliler hakkında( sinirli olmaları bişey değiştirmez bende şuanda sinirliyim ama aldığım karadeniz terbiyesini buraya yansıtmak zorundayım) tek kişiden yola çıkarak büyük ve yanlış bir genelleme yaparak kalp kırma, bizden olmayanı zaten istemeyiz(tekrar soyluyorum tek kişiye gibi gorunup genellme yapılmıstır) politikası izlemiştir. demekki bizim trabzonsporluluğumuz hem ist takımlarına hem trabzonlulara hemde rizelilere karşı mücadele vermek zorundadır.

aklı selim insanın konuşması değildir burda yazılanlar. 'siz kendi şehrinizi kurtarın önce' rizeliye yapılan en ağır hitaptır. biz o bölgeyi birlikte kurtarmıyacakmıydık.

bu forumu ilk gördüğümde çok sevinmiş ve işte en sonunda rize trabzon birliğini tüm türkiyeye kabul ettireceğiz demiştim. ama bu gelınen boyut korkunçtur ve bu forumda yazıların silinmesi gerekmektedır.buda dahil olmak üzere.(kendi fikrimi açıkladım,sonuca bağlamak tabıkı yoneticilerin işidir ama değerlendirme yapmak tekelde değildir. aksine bu forumu ziyaret eden herkezın hakkıdır)
                            son olarak bu forumdaki bazı yazılar(isim vermiyorum yeni bir tartışma başlatmak istemem) ve zihinlerdeki ....ler(kelime bulamadım bulduğum kelimeler ağır oldu) devletimizin ve milletimizin tek duruşla modern uygarlığın zirvesine çıkması için(her türkün hayali) köstek oluşturmaktadır. daha aynı şehrın kültürün insanları bu konuşmaları yaparken önümüzde daha çok yol olduğunu anlıyorum.(yoruma elbetteki açıktır ama bana göre ve realist her kafa yapısına göre görünen köy kılavuz istemez) ben her takımı tutabılırdım kımsede çıkıp bana sen nıye osun busun dıyemezdı ama ben trabzonsporluyum rizeli bir trabzonsporluyum her soruşlarında takımımı ,rizeliyim ama trabzonsporluyum dıyeceğım buna kımse manı olamıycak ama takımımın bazı(yazılardan anlasıldığı uzere) taraftarlarının rizeli hakkındaki düşünceleri(takke düştü kel göründü)beni ve bu sitedeki rizelileri çok üzdü. neyse hepsinin canı sağolsun. biz yine maçlarda trabzonsporumuza destek vereceğiz onlarda bize güzel temennılerıne devam etsinler.ama sunu kımse unutmasınkı rizeliye hakaret eden iyi bir trabzonsporlu olabılır(bana göre olamaz ya neyse) ama iyi bir karadenizli olamaz.istemeden kırdığım olduysa özür dilerim zira baazı kişileri kırmamak için özel bir çaba sarfetmedim belkı anlamışlardır(hiç sanmam) hepinize teşekkür ederim ve esenlikler dilerim
                            KARADENİZ FİRTUNASI

Yorum

• Rİzelİ Rİzespordan BaŞka Takim Tutmaz.

Yorum

• rizeli rizespordan başka takım tutmaz diyorsunuz
                                arkadaşlar ben 7 diyar gezmiş 77 millet tanımış adamım rizesporu tutan rizeli görmedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X