Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-2 saatlik işim var demiştim

yazılanları anlıyorum, beni anlayanlarda var aranızda anlamayanlar veya anlamak istemeyenlerde

kim hangi takımı tutuyorsa tutsun, ama rizeli olupta ts yi tutupta, yok efendim sen niye bjk,gs,fb yi tutuyosun diyemezsin adam sana önce aynaya bak der.. ts kardeşimizdir diyoruz daa daha ne diyelim kardeş diyoruz, kaçtane trabzonluya sorduğunda ben rizesporluyum diyo bugüne kadar bana 1 tane rastlamadı, ben üniversiteye başladım hocayla tanışıyoken 70 kişi içinde 5 takım söylendi gs,ts,fb,bjk ve rizespor , sadece ben rizesporluyum dedim , benim mücadelem bu her rizeli bunu dese Rizespor bugün böyle olmaz külünkoğlunu ve sacit i muhatap almıyorum onlara vereceğim cevaplar foruma yazılacak cinsten değil

herkez istediği takımı tutsun ama Rizespor benim canımdır kanımdır protokolüne de laf söyletmem çöpcüsünede futbolcusunada sen önce aynaya bak sonra gel rizespor protokolüne laf söyle

tartışmak güzel ama tartıştığın kişiler tartışmanın ne olduğunu bildiği müddetçe

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sacit kusura bakma ama illa birisi atılacaksa yazdığınız yazılara bakarsam Rsl53 değil senin siteden atılmanı tercih ederdim. Lütfen bir sinirle aklına geçen düşünceleri(bence geçmesin de) buraya yazma da büyük zorluklarla sağlanan bu kardeşlikler zarar görmesin
      sanırım TSelif kardeşimiz gereken cevabı yazdı bu konuda..

özelliklede bu cümle; bir Rizeli elini kolunu sallaya sallaya burda yazacak öyle mi ... ben buna itiraz ederim . Atın Sacit'i siteden şimdi kalsın bizi ist ezikleri ile aynı kefede değerlendirenler !!!!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sacit arkadaşımıza yüklenmenin bir manası yok burda. Sinirle yazmış olabilir ama Rizelilere değil de TRABZONlu olup ist takımlarını tutanlara sarf etmiştir o kelimeleri.
        Elif düzeltmeyi yapacak olan birisi varsa oda sacittir.
        Lütfen senden rica ediyorum sen sacitin adına düzeltme yapma.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ismail abi

ist takımlarıyla bizi aynı gören zihniyetin burda işi yok demeye çalıştı bence sacit.. yanlış kelime seçimleri olmuş sanırım..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

herkez istediği takımı tutsun ama Rizespor benim canımdır kanımdır protokolüne de laf söyletmem çöpcüsünede futbolcusunada sen önce aynaya bak sonra gel rizespor protokolüne laf söyle

Metin abi bu lafları Rizespor için söylemedi İstanbul takımları için söyledi...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Hayırdır ne oluyor burda ?
              Bir üyenin siteden atılıp atılmamasına ne zamandan beri başka bir üye karar verir oldu ?

Hepimizi sinirli zamanlarımızda yazabiliriz. Ben de yazdım 3 kere ceza aldım 3'ünde de yöneticiydim.

Siteden atmak attırmayı istemek de neyin nesi ? saçmalığı uzatmayın isterseniz.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• Pardon düzeltelim ;
                İst takımları ile TRABZONSPOR u aynı kefeye koyan bir Rizeli ... demek istemiştim ki son cümlemde de belirttim .
                Yoksa tabiki Rizeli kardeşlerimiz buraya gelecek
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elif düzeltmeyi yapacak olan birisi varsa oda sacittir.
                  Lütfen senden rica ediyorum sen sacitin adına düzeltme yapma.
                  İsmail abi, ben yanlış düşünenlere kızıyorum sadece... sana ya da her hangi birine karşı ön yargılı değilim ben burda, yanlış yorum yapanlara karşı sinirleniyorum ben

Yorum

• Ayrıca Sacit onu söylemek istemediğini biliyorum. Sende bizim bildiğimiz şeyleri söyle ve düzeltmeni yap kardeşim.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Herkesin 1. takımı memleketinin takımı olmalıdır bence. Ama dersen ki "benim 2 tane birinci takımım var aralarında yaptıkları maçlarda hangisi kazanırsa üzülmem" o ayrı.

Ama bir noktada insanın kendisine sorması gerekiyor Trabzon ve Riza kendi aralarında ligin sonunda bir maç yapsalar ve kaybeden takım küme düşecek olsa hangisinin kazanmasını isterim?
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Sacit' e gereksiz yüklendiğimizi söylemeye çalışıyorum sadece İsmail abi.
                        Ayrıca defalarca yazdığım bir cümle kimsenin dikkatini çekmiyor burda ...
                        Bu Rizeli arkadaşımız TRABZONSPOR u ist takımları ile bir tutuyor .. Biz buna takmış durumdayız. Ha evet birdir tabi diyorsak buyrun hoşgeldin aramıza diyelim bu arkadaşımıza ...
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim hangi takımı tutuyorsa tutsun, ama rizeli olupta ts yi tutupta, yok efendim sen niye bjk,gs,fb yi tutuyosun diyemezsin
                          Diyorum ! derim de.. gelde anlat şimdi. git yukardaki mesajları oku uğraşamam daha fazla.
                          İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Metin abi bu lafları Rizespor için söylemedi İstanbul takımları için söyledi...
                          Gelde anlat işte Koray. Daha bunu okuyup da anlayamamış bir adamdan bahsediyoruz. yada kaale alıyoruz. Verecek cevabı forum kuralları içerisinde bulamayan adamın bu forumda durmasına da gerek yok. Uğurlar ola RSL53..
                          Trabzonspor √
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

Sacit' e gereksiz yüklendiğimizi söylemeye çalışıyorum sadece İsmail abi.
                            Bu Rizeli arkadaşımız TRABZONSPOR u ist takımları ile bir tutuyor .. Biz buna takmış durumdayız. Ha evet birdir tabi diyorsak buyrun hoşgeldin aramıza diyelim bu arkadaşımıza ...
                            Elif adam Trabzonspor kardeş takımdır diyor. Rakiplerle yaptığınız maçlarda sizi destekliyorum diyor. Daha ne desin?
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

Sacit' e gereksiz yüklendiğimizi söylemeye çalışıyorum sadece İsmail abi.

arkadaşım gösterirmsin bu diyor söylüyor diyosun da nerde dediğimi gösterirmsin nasıl okuyorsunuz yazılanları çok merak ediyorum, ya sizin gerçekten anlama probleminiz var yada anlamak istemiyorsunuz

Rizeli olupta başka takımı tutan herkez aynıdır benim gözümde, ts benim takımım değildir, ts benim kardeş takımımdır ligtv de oftaş-ts maçını izlerken de tsnin kazanmasını istiyorum, fb-ts maçını izlerkende ts nin kazanmasını istiyorum dedim, sen bu cümlelerden bunu anlıyorsan sana söyleyecek birşeyim yok

Yorum

• arkadaşlar BEN GİRESUNLUYUM. şunu anlayamayan yada anlamak istemeyen insanlara hayretle bakıyorum. TRABZONSPOR KARADENİZ BÖLGESİNİN ÜST kimliğidir.
                                bundan bir kaç yıl önce yaşadığım bir kaç olayı anlatacağım. hollandadan ziyayerete gelen öğrenci gurubuyla tanıştım. hangi şehir hangi yer derken giresun dedim kimse bilmiyor. dedim TRABZONSPOR u BİLİYORMUSUNUZ. evet dediler . TRABZON şehrini evet . işte ben o şehrin komşusu şehirdenim. karadenize kıyısı olan yerden.

yine aynı şekilde cevahirdeki ts club a çok sık giderdim. bir gün hollanddan yine bir eleman gelmiş. forma bakıyor. başladık sohbete. adam witesse li ajax psv feynord düşmanı. adam dedi ben TÜRKİYEDE TRABZONSPORU destekliyorum. bizim gibi dedi. biz orda ajax psv feyenordla uğraşıyoz siz burda istanbul takımlarıyla. adama 1 adet turuncu forma sattım. 1 tane fatih tekke satım dedim. o da dedi zenite gitmese alırdım.

şimdi burdan demek istediğim. TRABZONSPOR bir üst kimlik bölgemiz için. bölgemizin tanıtımı sosyo ekonomik yapısı ne derseniz deyin.
                                bu gün bakın rizesporumuza emek vermiş cengiz aileisne TRABZONSPOR geçmişi vardır. bu inslara TRABZONSPOR çokm şey katmıştır. dolayısıyla RİZESPOR A DA. Burda herkes kişisel tatminlerini aşarak aynı kültürü paylaşan insanlar olarak şehirlerimize nasıl sahip çıkarız ona bakalım.

ayrıca TRABZONDAKİ herhangi bir RİZE MAÇINDA en ufak bir tatsızlığı gösteremezsiniz. avni akerdeki tek galibiyetinde bile alkışlanarak yollanmıştır. bu yazılanları dikkate alalım lütfen.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X