Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak by kaplan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bananeee rizedenn...bunların hiçbiri trabzonu desteklemio hatta bırak trabzonu kndi takımını desteklemio.düşsünlerr daha beter olsunlarr...
    Sırf mesaj adetim artsIn diye başlığa bakmadan-incelemeden mesajlar yazmayın !!!
    Çok meraklıysan sende rize düşmanlığı başlığı aç,orada yaz tamammı delikanlı !!!
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• başlığada saygı yok birleştirici mesajlar yerine bu beddua tarzı niye hadi kendin destek vermezsin normaldirde en azından ordaki Trabzonsporlular için daha ılımlı bir mesaj gerekmezmi içindeki kin hiçbir şeyi görmeyecek kadar büyükmü hayret....

Yorum

• rize de samsun gibi bi şehir futbol konusunda. Kimsenin 1. takımı değildir rize de samsun da. Rizeliler fenere gsye bjkye uşaklık edeceğine(yöneticilerine diyorum), 3-5 kuruş da rizeye etseler ya.. Rize düşmeyi hak etti, Susiçi göndererek. Taraftar da belki bir dahakine daha çok sahip çıkar, ama Diyadin bence bu işi becerir, iyi tercih olur. Rizenin 1.ligde olmasını isterim her ne kadar Rizeliler Trabzonun başarılı olmasını istemeseler de...
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rize-Trabzon komşu değil,içiçe girmiş ve sadece karayolları tabelasının ayırdığı iki kardeş şehirdir.
          Belkide türkiyenin hiçbir iki ilinde olmadığı kadar evlilikler neticesi akrabalık bağları oluşmuş iki kardeş şehirdir.
          Rizesporu,rizespor yönetimini,oyuncuları ve hatta taraftarlarını eleştirin eleştiri sınırları içinde,eleştirinki yanlışları bulup doğruları gösterebilelim.
          Ancak Rizeli'yi-Trabzonluyu ve rize-trabzon kardeşliğini burada tartışmaya açmayın,açanlarda ard niyet ararım !!!
          Sanırım bukadar cevap size ve sizin gibi düşünenlere yeter...Daha fazlasını yazıp boşyere tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum...
          alıntı yapıp,kırmızıyla belirginleştirdiğiniz yazımda;rizespor ve trabzonspor kardeşliği yazıyor.rize ve trabzon değil.

Yorum

• Trabzonlu yada Karadenizli olanların Rizesporu sevmesi doğaldır ama ben ve yukarıdaki pek çok arkadaş, yani Trabzonlu yada Karadenizli olmayıpta Trabzonsporlu olanların hemen hemen hiçbirisi Rizesporu sevmiyor. Sevmek zorundada değil. Bizim için önemli olan Trabzonspordur.

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonlu yada Karadenizli olanların Rizesporu sevmesi doğaldır ama ben ve yukarıdaki pek çok arkadaş, yani Trabzonlu yada Karadenizli olmayıpta Trabzonsporlu olanların hemen hemen hiçbirisi Rizesporu sevmiyor. Sevmek zorundada değil. Bizim için önemli olan Trabzonspordur.
              Rizesporu sevmek zorunda değilsiniz,saygıda duyarız.
              Ancak gözden kaçırdığınız birşey var,bu başlık "kardeş rizespor" başlığıdır.
              Bizler 2 yıldır bu dostluğu oluşturabilmek için çok çaba harcadık,buraya gelip başlığın geneline gözatmadan,bütün mesajları ve yazıları incelemeden sırf yazı yazmak için başlığın sonuna birşeyler karalamak uğruna dinamit koymayın.
              Sevmiyorsanız yazmayın kardeşim,yorumlarınızı ve mesajlarınızı gidin diğer başlıklarda,farklı konularda yazın.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• büyük takımın kardeşi,abisi,amcası olmaz.büyüklük tek başına yürümeyi gerektirir.büyük acımaz.acırsa acınak duruma düşer.kıskanılmıştır çünkü hep.güçsüz düştüğünde dost bildiklerin vurur ilk tekmeyi.
                farklı bir örnek vereyim;bir istanbul takımın başkanı federasyonla,klüpler birliğiyle,tüm takımlarla,hakemlerle kavgalıydı.bu kavga sizce normal şekilde olması gerektiği gibimiydi?bence zorlama bir kavgaydı.bu sayede taraftarı kenetlendi.ürün satışları arttı.biletler pahalıda olsa stadları doldu.biz ve diğerleri durumuna geldi taraftarı.bu gün bu şerefsizliği yapan(kendi takımı açısından doğru buydu)takımın karşısında olan diğer istanbul takımları yarın fırsatı bulunca aynısını yapacaktır.bizim taraf olmamamız lazımdı bu oyuna.
                trabzonsporun kardeşliğinden bahsediyorsunuz.bu takıma yıllarca karşılıksız sevda beşlemiş,onunla sevinmiş,ağlamış insanlara istemiyorsanız yazmayın diyemezsiniz.bu takım hakkında yorum yapmak sizin olduğu kadar sizin gibi düşünmeyenlerinde hakkıdır.rizespor hakkında 48 sayfalık 10 larca yorum olan bir başlığın trabzonspor formunda yer alması bana göre abes.bu kadar uzun trabzonsporla ilgili kaç başlık var bu forumda.rize yi şahsen sevebilirsiniz rizelileride.şunu ayırmak lazım rize,rizespor,trabzon,trabzonspor bu 4 kavram birbirinden farklı....3-5 kişinin desteklemesiyle koskocaman trabzonspor camiası rizesporu asla KARDEŞ görmeyecektir.ancak sizin içinizdeki 2. takım sevgisi olarak kalacaktır.
                bizim için asıl olan trabzonspordur.bizim 2. 3. 100. takımımız yoktur.kalbimde trabzonspor dışında milyonda 1 de olsa başka takıma ilgi sevgi yoktur.bizim sebatspora ya da trabzonun diğer ilçe takımlarına bile sempatimiz yoktur.sebat süper ligi şampiyonuda olsa beni sevindirmez.beni sadece TRABZONSPOR un başarıları ve şampiyonluğu sevindirir.

48 sayfayıda okudum inatla.3-4 sayfa önce tayfun coranın söylediklerini yeni okudum.galiba bu forumları çok okuyor 2. sınıf stoperimiz çok etkilenmiş anlaşılan.
                ne demek rizespor için gençlerbirliğini yenmeliydik tarzı sözler?.sadece bordo mavi forma için oynayacaksın.eğer ondan büyük rizespor sevgisini görüp oynamaya çalışıyorsan sen bir eziksin tayfun cora.o üzerindeki forma bizlere bırak rizeyi dünyanın tüm klüplerinden asil ve şereflidir.
                bu forumun amacı rizespor kardeşliği değil TRABZONSPOR taraftarlarının buluştuğu,paylaştığı forum olmalıdır.rizesporun ya da başka bir klübün zorlama savunulması değilir.

sadece ve sadece TRABZONSPOR.....
                En son EMHOTEP tarafından düzenlendi; 04.05.2008, 19:14.

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonlu yada Karadenizli olanların Rizesporu sevmesi doğaldır ama ben ve yukarıdaki pek çok arkadaş, yani Trabzonlu yada Karadenizli olmayıpta Trabzonsporlu olanların hemen hemen hiçbirisi Rizesporu sevmiyor. Sevmek zorundada değil. Bizim için önemli olan Trabzonspordur.
                  sivas için neden yırtınıyorsun öyleyse??
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sivas için neden yırtınıyorsun öyleyse??
                    İstanbul takımlarının şampiyon olmasını istemiyorumda ondan.

Yorum

• Arkadaşlar Rize kardeşimizdir sindiremeyenler olabilir.Ben de kızdım Rize'ye bazen , ama Rize ile Trabzon arasında bir düşmanlıktan söz edilemez.

GS
                      FB
                      BJK
                      İstanbul Büyükşehir Belediye
                      Kasımpaşa

İstanbul'dan 5 takım

Ankaraspor
                      Gençlerbirliği
                      Oftaş
                      Ankaragücü

Ankara'dan 4 takım

18 takımın 9'u 2 ilimizden, ve biz Rize'den bize ne diyoruz.Pes doğrusu..Keşke başka Karadeniz takımları da gelse derken bu şekildeki yorumlar hiç de hoşuma gitmedi.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak EMHOTEP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        büyük takımın kardeşi,abisi,amcası olmaz.büyüklük tek başına yürümeyi gerektirir.büyük acımaz.acırsa acınak duruma düşer.kıskanılmıştır çünkü hep.güçsüz düştüğünde dost bildiklerin vurur ilk tekmeyi.
                        farklı bir örnek vereyim;bir istanbul takımın başkanı federasyonla,klüpler birliğiyle,tüm takımlarla,hakemlerle kavgalıydı.bu kavga sizce normal şekilde olması gerektiği gibimiydi?bence zorlama bir kavgaydı.bu sayede taraftarı kenetlendi.ürün satışları arttı.biletler pahalıda olsa stadları doldu.biz ve diğerleri durumuna geldi taraftarı.bu gün bu şerefsizliği yapan(kendi takımı açısından doğru buydu)takımın karşısında olan diğer istanbul takımları yarın fırsatı bulunca aynısını yapacaktır.bizim taraf olmamamız lazımdı bu oyuna.
                        trabzonsporun kardeşliğinden bahsediyorsunuz.bu takıma yıllarca karşılıksız sevda beşlemiş,onunla sevinmiş,ağlamış insanlara istemiyorsanız yazmayın diyemezsiniz.bu takım hakkında yorum yapmak sizin olduğu kadar sizin gibi düşünmeyenlerinde hakkıdır.rizespor hakkında 48 sayfalık 10 larca yorum olan bir başlığın trabzonspor formunda yer alması bana göre abes.bu kadar uzun trabzonsporla ilgili kaç başlık var bu forumda.rize yi şahsen sevebilirsiniz rizelileride.şunu ayırmak lazım rize,rizespor,trabzon,trabzonspor bu 4 kavram birbirinden farklı....3-5 kişinin desteklemesiyle koskocaman trabzonspor camiası rizesporu asla KARDEŞ görmeyecektir.ancak sizin içinizdeki 2. takım sevgisi olarak kalacaktır.
                        bizim için asıl olan trabzonspordur.bizim 2. 3. 100. takımımız yoktur.kalbimde trabzonspor dışında milyonda 1 de olsa başka takıma ilgi sevgi yoktur.bizim sebatspora ya da trabzonun diğer ilçe takımlarına bile sempatimiz yoktur.sebat süper ligi şampiyonuda olsa beni sevindirmez.beni sadece TRABZONSPOR un başarıları ve şampiyonluğu sevindirir.

48 sayfayıda okudum inatla.3-4 sayfa önce tayfun coranın söylediklerini yeni okudum.galiba bu forumları çok okuyor 2. sınıf stoperimiz çok etkilenmiş anlaşılan.
                        ne demek rizespor için gençlerbirliğini yenmeliydik tarzı sözler?.sadece bordo mavi forma için oynayacaksın.eğer ondan büyük rizespor sevgisini görüp oynamaya çalışıyorsan sen bir eziksin tayfun cora.o üzerindeki forma bizlere bırak rizeyi dünyanın tüm klüplerinden asil ve şereflidir.
                        bu forumun amacı rizespor kardeşliği değil TRABZONSPOR taraftarlarının buluştuğu,paylaştığı forum olmalıdır.rizesporun ya da başka bir klübün zorlama savunulması değilir.

sadece ve sadece TRABZONSPOR.....
                        Bak güzel kardeşim,üşemmemişsin bu kadar uzun yazmışsın,üstelik enteresandır 2006 da üye olmuşsun toplam 19 mesajın var bununda 5 tanesi bu başlığa !!!
                        Sana göre haklı olduğun noktalar olabilir,hatta yazdıklarına katıldığım yerlerde yok değil,
                        Ancak,
                        Bu başlık (+rizesporla ilgili birkaç başlık daha var,sanırım onları görmemişsin,bakmanı tavsiye ederim) senin 3-5 kişi diye tabir ettiğin bizler ve bu başlık 48 sayfa 15 bine yaklaşan tıklama alıyorsa ve bu forumun popüler bir başlığıysa eleştirmen yerine bir düşünmen gerekirdi,acaba neden diye ???
                        Ben söyliyeyim,
                        Sporun ana temasının kardeşlik olduğunun bilindiği günümüzde iki komşu ve içiçe geçmiş karadenizin bu iki şehrin insanlarının kardeş olması gerekirken,senin söylemin bağlamında yıllarca bir hiç yüzünden birbirine düşman edildiklerini ve yaşadıkları sıkıntıları sen bilirmisin ???
                        Hiç kusura bakma arkadaşım,biz geçmişte yaşadığımız sıkıntıları ve tecrübeleri birebir yaşadık ve çok iyi biliyoruz,onun içindirki tekrar kusura bakma biz iki şehir-iki kültür-iki tavanın balıkları sen ve senin gibiler istemesede kardeş olmaya devam edeceğiz.
                        Bizim kardeşliğimiz sizi rahatsız ediyor ve bizim tekrar birbirimize düşman olmamızı istiyorsan kusura bakma,
                        Biz kardeşlikten yanayız...
                        En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 05.05.2008, 00:07.
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• rizespora sadece Trabzonlular destek veriyo sanırım ankara-rize maçında tribünler bomboştu
                          Bordomavi.net

Yorum

• foruma çok önceden üye oldum ama faal değildim.tek bir yazı yazıp çıkacakken sizin ısrarlı alıntılarınız yüzünden bu başlıktaki yazılarım arttı maalesef.KAN dada aynı isimle o tarihlerde birçok yazımda vardı ama 2007 de tüm herşey silinmiş.çebiye bu konuda mesaj attım.
                            forum demek trabzonspor demek değil.ben 4.5 yaşındaki kızıma dondurma,forma,bordo etek alarak trabzonsporlu yapmaya çalışan birisiyim.bu açıklamayı yazınızdaki !!! için yaptım.

şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.ya da ben kendimi ifade edemiyorum.
                            1.trabzonspor sadece trabzonluların değildir.ondan dolayı trabzonun rizeyle komşu olması trabzonsporlular için önemli değildir.trabzonlular için çok önemli olabilir.rizespor 2. takımınızda olabilir saygı duyarım.ama trabzonspor camiasının rizespora kardeş olmadığını,bir çok trabzonsporlularca böyle bişeyin kabul edilmediğini bilmelisiniz.
                            2. bir kamu kuruluşunun parasıyla küçücük bir şehrin süper ligde olmasını istemiyorum.çaykurun rizespora yılda ne kadar yardım yaptığını bilmiyorum.çok azda olsa bu destek milyonlarca kişinin cebinden en önemlisi bölgede yaşayan çay üreticisinin emeği gasp edilerek yapılıyor.herkes boyuna göre ligde olsun.
                            3.yıllardır siyasilerin (kimler olduklarını herkes biliyor)yanlamasıyla bir takımın haketmediği halde süper ligde olmasını istemiyorum.
                            bu ;trabzonsporda olsa kamu kuruluşunun ve siyasilerinin desteğiyle hak etmediği ligde yer alırsa ona da karşı çıkarım.
                            çaykurun rizespora desteğinin sporsorlukla ilgisi yok bana göre.
                            4.rize ve trabzon insanının düşman olmasının bana ne faydası olabilir. tuttuğum takımın şehrinin insanlarının komşu şehirle kavgalı olmasına üzülürüm.

2.ve 3. nedenlerden dolayı rizespora karşı antipati var bende ve diğer insanlarda.haksızlık var bu yüzden diğer takımlara karşı.yöre insanına karşı...

Yorum

• İlk olarak EMHOTEP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              foruma çok önceden üye oldum ama faal değildim.tek bir yazı yazıp çıkacakken sizin ısrarlı alıntılarınız yüzünden bu başlıktaki yazılarım arttı maalesef.KAN dada aynı isimle o tarihlerde birçok yazımda vardı ama 2007 de tüm herşey silinmiş.çebiye bu konuda mesaj attım.
                              forum demek trabzonspor demek değil.ben 4.5 yaşındaki kızıma dondurma,forma,bordo etek alarak trabzonsporlu yapmaya çalışan birisiyim.bu açıklamayı yazınızdaki !!! için yaptım.

şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.ya da ben kendimi ifade edemiyorum.
                              1.trabzonspor sadece trabzonluların değildir.ondan dolayı trabzonun rizeyle komşu olması trabzonsporlular için önemli değildir.trabzonlular için çok önemli olabilir.rizespor 2. takımınızda olabilir saygı duyarım.ama trabzonspor camiasının rizespora kardeş olmadığını,bir çok trabzonsporlularca böyle bişeyin kabul edilmediğini bilmelisiniz.
                              2. bir kamu kuruluşunun parasıyla küçücük bir şehrin süper ligde olmasını istemiyorum.çaykurun rizespora yılda ne kadar yardım yaptığını bilmiyorum.çok azda olsa bu destek milyonlarca kişinin cebinden en önemlisi bölgede yaşayan çay üreticisinin emeği gasp edilerek yapılıyor.herkes boyuna göre ligde olsun.
                              3.yıllardır siyasilerin (kimler olduklarını herkes biliyor)yanlamasıyla bir takımın haketmediği halde süper ligde olmasını istemiyorum.
                              bu ;trabzonsporda olsa kamu kuruluşunun ve siyasilerinin desteğiyle hak etmediği ligde yer alırsa ona da karşı çıkarım.
                              çaykurun rizespora desteğinin sporsorlukla ilgisi yok bana göre.
                              4.rize ve trabzon insanının düşman olmasının bana ne faydası olabilir. tuttuğum takımın şehrinin insanlarının komşu şehirle kavgalı olmasına üzülürüm.

2.ve 3. nedenlerden dolayı rizespora karşı antipati var bende ve diğer insanlarda.haksızlık var bu yüzden diğer takımlara karşı.yöre insanına karşı...
                              Siyasilerin desteği olmadan yeni satdyumu nasıl yapıcaz peki? Yırtınmıyormuyuz biz stadyum yapalım diye. o zaman biz de rizespor gibiyiz kendi gücümüzle değilde siyasilerin gücüyle bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Yorum

• yanılmıyorsam o stad,kompleks trabzonspor için yapılmıyor trabzondaki olimpiyatlar için yapılacak.olimpiyat stadı tarzı yapılırsa maçlarımızı orada oynamayalım daha iyi.

ülkede kimse kendi başına stad yapacak ekonomiye sahip değil.bir takım yaptı sadece.(gerçek sponsorların desteğiyle).stadları kaçak zaten.vatikan alabilir o araziyi

olimpiyatlar yapılmasa bile diğer illerde yapılan stadlar da devlet eliyle yapılıyor.burada trabzonspora özgü bir ayrım yok
                                En son EMHOTEP tarafından düzenlendi; 05.05.2008, 01:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X