Rizeye geçmiş olsun, Rizeye kızıyorum yenmen gereken maçı 3-0 kaybediyorsun daha ne yapalım bizde kurtaramadık Allah kurtarsın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeye geçmiş olsun, Rizeye kızıyorum yenmen gereken maçı 3-0 kaybediyorsun daha ne yapalım bizde kurtaramadık Allah kurtarsın
kayseri yedek takımmı çıkmış?
Yorum
-
Kayseri yedek çıksın çıkmasın önemli değil bu senin son şansın ya alacaksın ya alacaksın başka yolu yok hadi bastırırsın atak oynarsın 1-0 şansına yenilirsin Rizede o da yoktu ne hırs ne heyecan sonuç 3-0 Rize kümedeİlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri yedek takımmı çıkmış?Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye giresunla birlikte süperlige çıkarlar tekrar umarım
çok zor ama;inşallah...
Yorum
-
rizesporun en kisa zamanda süper lige tekrar cikmasini bekliyorum
olacak olmus simdi bundan sonrasi önemli rizespor ikinci ligte yeniden yapilanmaya girmesi gerekiyor bencede bunu en iyi sekilde bölgenin insanlari ile yapmasi gerekiyor bence LEMI CELIK antrönerliginde bölge futbolculariyla olusan bi kadro en kisa zamanda süperlige gelir vede basarili olur
Yorum
-
İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisanın şansı az diyosunuzda bence öyle değil.Sadece bjk maçı var.Onlarıda yenebilirler bence.
Manisa'nın kalan maçları=
V. Manisaspor - Kasımpaşa
Beşiktaş - V. Manisaspor
-----------------------------------------------------------------------------------
Gençlerbirliği'nin kalan maçları daha zorlu bence=
Fenerbahçe - Gençlerbirliği
Gençlerbirliği - Sivasspor
Gençlerbirliği 2 maçı'da kaybeder.
haydii beşiktaş şu maçı verdee uncu ilhan apışıp kalsınn hadii nolurrrr...
Yorum
-
Rizespor iner-çıkar, bunlar halledilecek meseleler. Halledilmeyecek olan şey Rize'de gezinen fb, gs ve bjk formaları.
Rizeli futbolcuları hırslı olmamakla suçluyor herkes. Adam neyin hırsını yapsın? Yolda yürürken benim gördüklerimi onlar görmüyor mu? Avuç kadar şehirsin. Süper Lig'de takımın var. Her maçında sahanı cehenneme çevirirsin, "zor" deplesman olursun. Yazık oluyor Rize'ye. Ben hiç bir alakamın olmadığı Rizespor'a birçok Rizeli arkadaşımdan daha çok üzülüyorum.En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 27.04.2008, 15:41.
Yorum
-
-
aynen katılıyorum bu sorun alt kümelerde oynayan diğer karadenizşehirlerinde de var maalesefİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor iner-çıkar, bunlar halledilecek meseleler. Halledilmeyecek olan şey Rize de gezinen fb, gs ve bjk formaları.
Rizeli futbolcuları hırslı olmamakla suçluyor herkes. Adam neyin hırsını yapsın? Yolda yürürken benim gördüklerimi onlar görmüyor mu? Avuç kadar şehirsin. Süper Lig'de takımın var. Her maçında sahanı cehenneme çevirirsin, "zor" deplesman olursun. Yazık oluyor Rize'ye. Ben hiç bir alakamın olmadığı Rizespor'a birçok Rizeli arkadaşımdan daha çok üzülüyorum....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bir Trabzonsporlu olarak Rizespor un hemen hemen tüm içsaha maçlarına gittim.Düşüşe bir nevi şahid oldum.
İlk haftalarda yazdığım , düşebileceği öngörüm ne yazık ki tuttu.
Çok üzgünüm.
Seneye çıkması ümidi ile.En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 27.04.2008, 16:18.....................Celliac ..................
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum