Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizeye geçmiş olsun, Rizeye kızıyorum yenmen gereken maçı 3-0 kaybediyorsun daha ne yapalım bizde kurtaramadık Allah kurtarsın
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rizeye geçmiş olsun, Rizeye kızıyorum yenmen gereken maçı 3-0 kaybediyorsun daha ne yapalım bizde kurtaramadık Allah kurtarsın

kayseri yedek takımmı çıkmış?
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kayseri yedek takımmı çıkmış?
        Kayseri yedek çıksın çıkmasın önemli değil bu senin son şansın ya alacaksın ya alacaksın başka yolu yok hadi bastırırsın atak oynarsın 1-0 şansına yenilirsin Rizede o da yoktu ne hırs ne heyecan sonuç 3-0 Rize kümede
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• seneye giresunla birlikte süperlige çıkarlar tekrar umarım
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            seneye giresunla birlikte süperlige çıkarlar tekrar umarım

çok zor ama;inşallah...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rizesporun en kisa zamanda süper lige tekrar cikmasini bekliyorum
              olacak olmus simdi bundan sonrasi önemli rizespor ikinci ligte yeniden yapilanmaya girmesi gerekiyor bencede bunu en iyi sekilde bölgenin insanlari ile yapmasi gerekiyor bence LEMI CELIK antrönerliginde bölge futbolculariyla olusan bi kadro en kisa zamanda süperlige gelir vede basarili olur

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                manisanın şansı az diyosunuzda bence öyle değil.Sadece bjk maçı var.Onlarıda yenebilirler bence.
                Manisa'nın kalan maçları=
                V. Manisaspor - Kasımpaşa
                Beşiktaş - V. Manisaspor
                -----------------------------------------------------------------------------------
                Gençlerbirliği'nin kalan maçları daha zorlu bence=
                Fenerbahçe - Gençlerbirliği
                Gençlerbirliği - Sivasspor
                Gençlerbirliği 2 maçı'da kaybeder.

haydii beşiktaş şu maçı verdee uncu ilhan apışıp kalsınn hadii nolurrrr...

Yorum

• Rizespor iner-çıkar, bunlar halledilecek meseleler. Halledilmeyecek olan şey Rize'de gezinen fb, gs ve bjk formaları.

Rizeli futbolcuları hırslı olmamakla suçluyor herkes. Adam neyin hırsını yapsın? Yolda yürürken benim gördüklerimi onlar görmüyor mu? Avuç kadar şehirsin. Süper Lig'de takımın var. Her maçında sahanı cehenneme çevirirsin, "zor" deplesman olursun. Yazık oluyor Rize'ye. Ben hiç bir alakamın olmadığı Rizespor'a birçok Rizeli arkadaşımdan daha çok üzülüyorum.
                  En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 27.04.2008, 15:41.

Yorum

• rizde değişmesi gereken şeyler vardı bir takım her sene düşmemeyi son hafta kurtarıyorsa elbet bir gün takılacağı bi yerde olacaktı rizede radikal kararlar alınma kararı gelmiştir umarım bu bi dönüm noktası olur
                    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• koskoca rizede bir teknik direktör yok mu da susiçlere erdoğan arıcalara bu takım emanet edildi Rize düştüyse kesinlikle yönetim hatalarından düştü
                      Bordomavi.net

Yorum

• yazık oldu Rize ye...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rizespor iner-çıkar, bunlar halledilecek meseleler. Halledilmeyecek olan şey Rize de gezinen fb, gs ve bjk formaları.

Rizeli futbolcuları hırslı olmamakla suçluyor herkes. Adam neyin hırsını yapsın? Yolda yürürken benim gördüklerimi onlar görmüyor mu? Avuç kadar şehirsin. Süper Lig'de takımın var. Her maçında sahanı cehenneme çevirirsin, "zor" deplesman olursun. Yazık oluyor Rize'ye. Ben hiç bir alakamın olmadığı Rizespor'a birçok Rizeli arkadaşımdan daha çok üzülüyorum.
                          aynen katılıyorum bu sorun alt kümelerde oynayan diğer karadenizşehirlerinde de var maalesef
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bir Trabzonsporlu olarak Rizespor un hemen hemen tüm içsaha maçlarına gittim.Düşüşe bir nevi şahid oldum.
                            İlk haftalarda yazdığım , düşebileceği öngörüm ne yazık ki tuttu.
                            Çok üzgünüm.
                            Seneye çıkması ümidi ile.
                            En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 27.04.2008, 16:18.
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• Rizeliler gerçekten ugrastımı düşmemek için. uğraştılarda ben mi göremedim.

Rizelilerin aramızdaki dostluğa nasıl baktıkları seneye gerçekten belli olacak.

Yorum

• bu lige 4 ankara . 7 istanbul takımı çok fazla sıkıştıkça hepsi birbirine veriyo maçı ...

kayseri . denizlide sivasa veriyor al sana temiz lig...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X