rizesporun bjk ı yenerek altlardan kurtulacagına ınanıyorum.Trabzondakı ark.rica ediyorum rize maclarında rızesporuda yanlız bırakmasınlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Bence bu sene Kasımpaşa, Manisa ve Konya düşecek.
Trabzonsporu tutuyoruz diye bütün Karadeniz takımlarını tutma mecburiyetimiz yok sanırım. Rize, Samsun yada başka herhangi bir Karadeniz takımının 1. ligde olması beni çok etkilemiyor açıkcası.
Beni sadece Trabzonspor etkiliyor. Trabzonsporu tutmamdaki amaç Anadolunun gururu olduğu için, İstanbul saltanatına son verdiği için. Trabzon tüm Türkiyeye mal olmuş bir takım. Trabzonspor, Trabzonu ve Karadeniz Bölgesinin sınırlarını çoktan aştı bile..
Yorum
-
yanılmıyorsam gençlerde sıkıntıda dibe vurdu.hiç kolay olmayacak.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim Gencleri yeneriz!
Yorum
-
rize bu ligte kalmak zorunda.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerizenin maçları puan 29
bjk
kayseri
ankaraspor
denizli
gençlerbirliğinin maçları puan 31
trabzon
belediye
fener
sivas
konyanın maçları puan 32
Ankaragücü
Manisa
Antep
Kasımpaşa
Bence rize labilirse altına gençleri alabilir.ki şansı da var.
rizenin kalan maçları gençlere nazaran daha kolay.fırsatları iyi değerlendirirse ligde kalırlar.
Yorum
-
olmuyor rize olmuyor...İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupada kayseriye 2-1 yeniliyor dakika:66
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum