Rizenin çok zorlu maçları var bundan sonra fikstür dezavantajı var.inşallah ligde kalırlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Tebrikler Rizespor.İnşallah düşmeyeceksin, düşmemelisin..
Yorum
-
Trabzonun kendine faydası yok ki rizeye olsun gs maçından öncede söyledim ihtiyacı olan her takıma kuzu kuzu yeniliyoruz gençler maçında da yine ihtiyacı olan kazanacak maalesef.Biraz olsun yüzleri kızarmayan bu adamlara gençler maçınıda kaybetmeleri halinde artık sert tepki göstermek gerekir.Bu maçta 3 puan değil 1 puan alsak ta bari rizeye ufak bir katkımız olsun ben ona da razıyım.Unutmamak lazım ki onlar bize 1.devrede hiç acımadılar.
Yorum
-
Ayni hafta Rize bjk ile oynuyor...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerizesporun kaderini büyük ölcüde biz belirleyecegiz.g.birligini yenersek rizenin sansinin oldukca artacagini rahatlikla söyleyebiliriz.rizespora bu iyiligi yapip gencleri eli bos göndermeliyiz."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Rizesporumuz bizi bu ligde yalnız bırakmıyacaktırSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Bu hafta gencleri yenersek Rizede besiktastan en azindan bir beraberlik alirsa ligde kalir. Genclerin haftayada IBB'yi yenecegini dusunmuyorum. zaten sonrada fenerle ve sivasla oynuyolar. o 2 mactanda puan alamaz. bu hafta gencleri kesin yenmeliyiz. Manisa ve pasa dustu. bu haftada 3 uncu takim belli olacak.
Yorum
-
bjk nin rizeye puan vereceğini hiç sanmıyorum...
Yorum
-
kendi başınızın çaresine bakın bizim aciz futbolcularımızdan size fayda gelemez çünkü kapasiteleri bu kadar bu sezon için özür dileriz yapabileceğimizin en iyisi bu canı gönülden bu ligde kalmanızı istiyorum k.paşayı yendik ama k.paşa kalemize o kadar geldi ki korkmuyorda değilim rizemin geleceği içinUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum