Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizenin çok zorlu maçları var bundan sonra fikstür dezavantajı var.inşallah ligde kalırlar

Yorum

• manisa ve gencler düserse cok güzel olur.genclerin son iki maci zorlu..rize bir iki mac almali..fikstüre göre en sansli konya ligde en dezavantajli takimsa genclerbirligi..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Tebrikler Rizespor.İnşallah düşmeyeceksin, düşmemelisin..

(UEFA)

Yorum

• Trabzonun kendine faydası yok ki rizeye olsun gs maçından öncede söyledim ihtiyacı olan her takıma kuzu kuzu yeniliyoruz gençler maçında da yine ihtiyacı olan kazanacak maalesef.Biraz olsun yüzleri kızarmayan bu adamlara gençler maçınıda kaybetmeleri halinde artık sert tepki göstermek gerekir.Bu maçta 3 puan değil 1 puan alsak ta bari rizeye ufak bir katkımız olsun ben ona da razıyım.Unutmamak lazım ki onlar bize 1.devrede hiç acımadılar.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rizesporun kaderini büyük ölcüde biz belirleyecegiz.g.birligini yenersek rizenin sansinin oldukca artacagini rahatlikla söyleyebiliriz.rizespora bu iyiligi yapip gencleri eli bos göndermeliyiz.
            Ayni hafta Rize bjk ile oynuyor...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Rizesporumuz bizi bu ligde yalnız bırakmıyacaktır
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu hafta gencleri yenersek Rizede besiktastan en azindan bir beraberlik alirsa ligde kalir. Genclerin haftayada IBB'yi yenecegini dusunmuyorum. zaten sonrada fenerle ve sivasla oynuyolar. o 2 mactanda puan alamaz. bu hafta gencleri kesin yenmeliyiz. Manisa ve pasa dustu. bu haftada 3 uncu takim belli olacak.

Yorum

• bjk nin rizeye puan vereceğini hiç sanmıyorum...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rizenin maçı kazanma ihtimali düşük duruyor ama bjkde top oynamıyor bunu iyi değerlendirmeli rize bizde rize için gençleri yenmeliyiz

Yorum

• haydı rızespor

Yorum

• rize 2 mac alsın ligde kalır,
                        vestel ,jkasımpaşa ve gencller düşsün
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Başkanımız Sadri Şener de, Fanatik gazetesinin yazdığı şekilde, bütün transfer görüşmelerini erteletip, Rize'yi desteklemek için bu maça gelmiş.

Yorum

• Rize bunu her sene yapmayı alışkanlık haline getirdi, bu hafta moralsiz beşiktaşı kesin yenecekler...

Yorum

• kendi başınızın çaresine bakın bizim aciz futbolcularımızdan size fayda gelemez çünkü kapasiteleri bu kadar bu sezon için özür dileriz yapabileceğimizin en iyisi bu canı gönülden bu ligde kalmanızı istiyorum k.paşayı yendik ama k.paşa kalemize o kadar geldi ki korkmuyorda değilim rizemin geleceği için
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Rize nefes aldı, bizden çok ipler kendi elinde...
                                Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X