Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Bu konuları burada 2 yıldır yazdık,tartıştık ve geride bıraktık !!!
    Bizi,rizedeki fbliler,trabzondaki gsliler,muştaki bjkliler ilgilendirmiyor,
    Bizi rizesporu seven insanlar ilgilendiriyor.
    Bunlar ucuz şeyler,lütfen bu tarz konuları burada gündeme getirmiyelim."

sevgili birlaz kardeşim...
    beni olayın geneli ilgilendirir, detayları değil...
    rizesporun düşmesini isteyecek kadar vicdansız değilim elbet...
    ama bu gerçekleri kamufule edip, çözümü başka yerde aramayı gerektirmez...
    sorun şudur: rizeliler, rizespora yeterli desteği vermedikten sonra çözümler gelip geçici olur...yeni başkan seçilmiş genç bir adam, futbolu ne ölçüde biliyor bilmem ama ona yardımcı olan yönetim dışından rizelilerin olduğunu sanmıyorum..beni gesenin yönetimine almadılar diye salya sümük ağlayan bir rizeli gördükçe içime sindiremedim bu olayı..keza aynı şey trabzon içinde geçerli...
    tam birlik olmalı, tam destek verilmeli, şehir bütünleşmeli, civar şehirlerde rizeye destek olmalı...
    yani dış destek en son olanıdır..
    kendimden örnek verdim, düzcede görev yapıyorum ; burda düzcespora verilen destek neredeyse sıfır, o yüzdendirki bir il takımı olan düzcenin profosyonel bir takımı yok, amatörde!
    rize maalesef düşecek gibi görünüyor, istemesekte kabul etmemiz gerek..ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmiyor bu ilk düşüşü değil yine çıkacaktır..kulübü güçlendirmek için taraftarın olsun yönetim içi ve dışı işadamlarının olsun tam desteği maddi anlamda özellikle desteği şart, inşallah bu büyük bir ders olur...
    gerçekçi olalım, bu saatten sonrası çok zor..takım hiç ümit vermiyor,son hafta maçlarına bakıyorum dandirik dandirik goller yiyor , bu güven kaybının, umudun tükenmesidir..futbolcular kabullenmiş zaten..
    temennimiz rizenin düşmemesi elbette, hatta giresunun, ordunun, samsunun,zonguldağın lige çıkması...
    umarım bu gerçekleşir..yoksa bu lig 6 istanbul,5 ankara takımı ve diğerleri arasında hiç zevk vermiyor...
    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak ilkonbir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rize-Trabzon elele vermelidir.
      Hatta Bu kritikik haftalarda rizespora tiribün desteği bile verilebilir
      aynen katılıyorum.
      A Ğ A S A R L I....

Yorum

• son 2-3 haftada hakemler rizeye baya kıymış dün Altı pasta Ahmet çakar diyordu Serdar balide rizenin seçildiğini söylüyordu küme düşmesi için hakemler nasıl rize maçlarındabiri söyleyebilir mi

Yorum

• Rizespor bu hafta Konya'yı da yenemedi. Dolayısıyla ligde kalması mucizelere kaldı.
          TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Rize Sporu cani gönülden destekliyorum ve inşallah düşmeyecek bu hafta Kasımpasayı mutlaka ama mutlaka yenmesi lazım.. en azından biraz rahatlar.

Sonuna kadar Rize Sporla beraberiz...
            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• inşallah ligden düşmez ama bu saatten sonra ligde kalması çok zor
              Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• cok merak ediyorum albayrak rize düşerse ağlayacak mı (inşallah düşmez)
                eğer ağlamazsa bu bir Türkün Yunan savaşında Yunan için ağlayarak Türkiye için ağlamaması ile aynı bence
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Rizenin ligde kalması için Kasımpaşa ve Bjk maçlarından 6 puan çıkarması lazım..... artık değil verielecek 1 puan gol bile yememesi lazım.. işi çok zor Rizenin . bu duruma düşmemeleri gerekiyordu...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• kasımpaşa nedense düşmeyi garantileyince daha iyi top oynamaya;iyi sonuçlar almaya başladı.rizenin 3 puan alacağını hiç sanmıyorum.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rizenin işi cok zor ama gencleri yenerek bi kıyak yapabiliriz
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• 2 lig yolu göründüü galiba rizeyee düşmesini istemiyoruz ama skorlar puan durumlarıı göz önümüzde d:
                        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• İlk olarak ts_unami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rizenin işi cok zor ama gencleri yenerek bi kıyak yapabiliriz
                          artık bunu biz düşünmeyelimde;o kıyağı rize kendisine yapsın.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 5 maçın en az 4'ünde, 3 puan çıkarırsa ligde kalır.Aksi takdirde işi mucizelere kalmış ve dahası Kasımpaşa bile onu geçebilir
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Rizespor su anda deplasmanda Kasimpasa'ya karsi 1-0 önde. Macin 18. dk oynaniyor su an...
                              Haydi Rizespor!
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• rize mu macı kazansa dahi diger maclarda bursa rizeye olan husumetinden dolayı konyaya yatar ankaragücünün bursayla akrabalıgınıda biliyoruz o da manisaya verir kısaca rakipleride kazanacak bu hafta
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X