Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konya gider.bu kadar kötü top oynayan bi takım hayatımda görmedim.bizden bile kötüler.rize konyadan 10 kat iyi la
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• bir Rizeli olarak tek isteğim kümede kalmamız kupada final oynamak hatta kupayı almak tarihi bir başarı olsa da Rizesiz bir süperlig istemiyorum eğer düşersek tekrar çıkmak çok zor, bak akçaabata samsuna erciyese

Yorum

• İlk olarak aytacmetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir Rizeli olarak tek isteğim kümede kalmamız kupada final oynamak hatta kupayı almak tarihi bir başarı olsa da Rizesiz bir süperlig istemiyorum eğer düşersek tekrar çıkmak çok zor, bak akçaabata samsuna erciyese

aynen katılıyorum.

rize kalmalı...bu lige yakışmayan nice takımlar varken...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rizenin ligde olması bana keyif veriyor. umarım hep bu ligde görürüz onları. kupayı da aldık mıydı tamamdır

Yorum

• İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
            rizespor ile trabzonspor camiasının arasının düzelmesinde tuzu olandan Allahtan razı olsun... artık rizespor'u sonuna kadar destekliyorum... trabzona rize, rizeye trabzon yakışır vesselam...
            Sendende ALLAH razı olsun hemşo ,
            Çok uğraştık,çok sıkıntı çektik ama sonunda başardık.Bugünkü bu dostluk tablosu bizlere gurur veriyor
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Arkaşlar aslında bu olayı bu sıkıntıyı gurbet herkese daha iyi anlatıyor gurbette uykuyu böleR gurbet ah zalim gurbet;: gerçek dostlarımızı gurbetteki arkadaşlarımız daha iyi anlayabilir..Rizespor'un 1. ligde mücadele etmesinden Giresun'lu olarak gurur duyuyorum çünkü gurbetteyim karadenizliyim Trabzonspor'luyum...

Yorum

• Biz yildizlarimizi satmaya devam edersek seneye bu basligin Trabzon versiyonu Rize forumlarinda acilir...

Yorum

• yok Trabzonspor köklü kuluptür,okadar da sorunu olmaz...

ama Rizespor düşerse işi zor olur,hem de ligde Karadeniz takımı kalmaz,birer birer gidiyor,bir tek Trabzon kalır..inşallah diğer karadeniz takımları da 1.lige çıkar..
                  KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• ben bir giresunlu olarak bu olaya KARADENİZLİYİM diye bakıyorum...gönül isterki süperlig karadeniz takımlarıyla dolsun...rizespor inşallah ligde kalır...Bunu canı gönülden istiyorum....
                    Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• RİZEYİ sevmeyen ts yi sevmesin derim ben ,trize bizim kardeş şehrimizdir,ölede kalacak,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• insallah bu hafta bursayı yenıp bıraz rahatlarlar bursada kumeye dogru yol alır

Yorum

• Bursada basarilar , kalan maclarda 15 puan gereklidir diye düsünüyorum. Bunlardan 3 ü garanti icerde bjk maci var
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Rize'ye gönülden destek....
                            İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• eeeeee
                              nedersınız burasspor deslamanında crızesporumuzun yanında olalım mı_?
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Rizespor'un ligde kalması için tüm Karadenizliler çalışmalı. Trabzonu, Rizesi, Giresunu, Ordusu, Samsunu, ayrılma lüksümüz yok. Keşke Samsun da düşmeseydi. Keşke Giresun, Ordu, Samsun yeniden süper lige çıksa. Rize de düşerse Karadenizden bir tek Trabzon kalacak. Bu yüzden Rizespor'a destek bizim de görevimiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X