Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizenin ve Trabzonun ekonumik anlamda kaygısının yok olması için önce Trabzonlu ve Rizeli işadamlarının elini taşın altına koyması lazım..

Rize kendine gel ve takımına sahip ol.
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• abdulrahim albayrak denilen adam rizeye yardım ediyor mu acaba gs genel kurulunda ağlıyor ama rizeye bi yararı var mı acaba?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hiç bir yarar sağladığını sanmam..Karadeniz e gelse ağlamayı keser.
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İnşallah Rizespor bu sene düşmez.Artık lige çıkmak eskisi gibi kolay değil.
          Lig 1 de verilen mücadeye ve yapılan yatırımlara bakıldığında işi gerçekten kolay olmaz.Artık Rizespor un evindeki maçları kazanması ve dışarda kolay kolay kaybetmemesi gereken haftalar başladı.Rizespor a başarılar.
          Sen ağlat biz severiz seni...
          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
          ts_mania

Yorum

• Rize , Manisa, Konya gibi takımları yenmesi lazımdı bunlarıda yenemiyorsa daha ne diyeyim Rizeye ! küme düşme ihtimalleri çok yüksek
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• rizenin artik asilmasi lazim maclarina .. kac haftadir duzeldi duzelecek duzeldi duzelecek diyoruz ama hayalkirikligina ugratiyor bizi...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• saffet susiç olsa idi takımın bu sıralamda olacağını sanmıyorum....

Yorum

• dünkü macin özet görüntülerine baktim.mac 2-1 konyaspora olduktan sonra rizeli taraftarlar stadi terketmeye basladilar.hic de hos bir görüntü degildi.bence rizespor taraftarinin kendisi takimina sahip cikmiyor.rizesporun basarisizligininda bu etkenin de payi oldugunu düsünüyorum.daha ligin 2. macinda teknik direktörünü istifaya davet eden bir taraftarla rizesporun bir yere varacagini sanmiyorum.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bence Saffet Susiç' ten önce Samet Aybaba' ya sahip çıkmalıydılar. Çok büyük yanlış yaptılar. Umarım ligde kalır

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence Saffet Susiç' ten önce Samet Aybaba' ya sahip çıkmalıydılar. Çok büyük yanlış yaptılar. Umarım ligde kalır
                      Evet.Samet Aybaba ile iyi bir yapılanmaya gidilebilirdiler, ama gene bişeler oldu ve geleceği parlak olabilecek komşumuz ne hale geldi....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• kasımpaşa son şans rizeiçin.kasımpaşa da ligde kalma ipini gördü ve asla bu maçta kendini salmayacaklar.kesinlikle bu maçta iyi olan kazanacak.rizenin son şansı
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kasımpaşa son şans rizeiçin.kasımpaşa da ligde kalma ipini gördü ve asla bu maçta kendini salmayacaklar.kesinlikle bu maçta iyi olan kazanacak.rizenin son şansı

hiç sanmıyorum kazanacaklarını ama;inşallah...nediyelim...
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rizenin işi gerçekten çok zor, İnsan üzülmüyor değilim güzelim ilin onca cüzdanı kalabalık iş adamı varken bu hale gelmesi yazık valla...
                            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Rizesporumuzun kalan Maclari:

Kasimpasa (D) - Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
                              Besiktas - Rize Eziktasi sever
                              Kayseri (D) - Zor bir Deplasman. 1 Puan iyi olurdu.
                              Ankaraspor - Kader Maclarindan birisi. Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
                              Denizli (D) - Umarim Denizli rahat olur ve Rize 3 Puan alir

Simdi gercekci olalim.

Kasimpasa son Haftalarda gayet iyi direniyor. Azda olsa bir sanslari var. Bu Mac onlar icin son cikis.
                              Oynanan Futbola bakarsak Kasimpasa Rizeyi yenecek gibi duruyor.

Ardindan Eziktas geliyor. Bu Hafta Fener ile GS Puan kaybedebilir. Eger böyle olursa Rizeyi yenerler diye düsünüyorum.

Ardindan kayseri Deplasmani. Zor.

Ankaraspor duruma göre eger cok ihtiyaci olursa Rizeyi evinde yener gibi duruyor.

Son Mac belkide gec gelmis olabilir.

Yani SOBUC:

Maalesef Rizesporumuz düsecek gibi duruyor
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bir Karadeniz takımı olarak Rize'nin ligde kalmasını çok isterim.Kalan maçlarına ve oynadığı futbola bakınca durumu çok zor. Kendi sahasında kaybettiği paunları çok arayacaklar. Taraftarı,kentin ileri gelenleri takıma sahip çıkmaları gerekir. Son iki sezondur son anda kurtuluyorlar ama bu sefer işleri gerçektende zor...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X