İnşallah Rizespor bu sene düşmez.Artık lige çıkmak eskisi gibi kolay değil.
Lig 1 de verilen mücadeye ve yapılan yatırımlara bakıldığında işi gerçekten kolay olmaz.Artık Rizespor un evindeki maçları kazanması ve dışarda kolay kolay kaybetmemesi gereken haftalar başladı.Rizespor a başarılar.
Sen ağlat biz severiz seni... Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
dünkü macin özet görüntülerine baktim.mac 2-1 konyaspora olduktan sonra rizeli taraftarlar stadi terketmeye basladilar.hic de hos bir görüntü degildi.bence rizespor taraftarinin kendisi takimina sahip cikmiyor.rizesporun basarisizligininda bu etkenin de payi oldugunu düsünüyorum.daha ligin 2. macinda teknik direktörünü istifaya davet eden bir taraftarla rizesporun bir yere varacagini sanmiyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
kasımpaşa son şans rizeiçin.kasımpaşa da ligde kalma ipini gördü ve asla bu maçta kendini salmayacaklar.kesinlikle bu maçta iyi olan kazanacak.rizenin son şansı
kasımpaşa son şans rizeiçin.kasımpaşa da ligde kalma ipini gördü ve asla bu maçta kendini salmayacaklar.kesinlikle bu maçta iyi olan kazanacak.rizenin son şansı
hiç sanmıyorum kazanacaklarını ama;inşallah...nediyelim...
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Kasimpasa (D) - Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
Besiktas - Rize Eziktasi sever
Kayseri (D) - Zor bir Deplasman. 1 Puan iyi olurdu.
Ankaraspor - Kader Maclarindan birisi. Muhakkak 3 Puan almasi gereken bir Mac
Denizli (D) - Umarim Denizli rahat olur ve Rize 3 Puan alir
Simdi gercekci olalim.
Kasimpasa son Haftalarda gayet iyi direniyor. Azda olsa bir sanslari var. Bu Mac onlar icin son cikis.
Oynanan Futbola bakarsak Kasimpasa Rizeyi yenecek gibi duruyor.
Ardindan Eziktas geliyor. Bu Hafta Fener ile GS Puan kaybedebilir. Eger böyle olursa Rizeyi yenerler diye düsünüyorum.
Ardindan kayseri Deplasmani. Zor.
Ankaraspor duruma göre eger cok ihtiyaci olursa Rizeyi evinde yener gibi duruyor.
Son Mac belkide gec gelmis olabilir.
Yani SOBUC:
Maalesef Rizesporumuz düsecek gibi duruyor
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Bir Karadeniz takımı olarak Rize'nin ligde kalmasını çok isterim.Kalan maçlarına ve oynadığı futbola bakınca durumu çok zor. Kendi sahasında kaybettiği paunları çok arayacaklar. Taraftarı,kentin ileri gelenleri takıma sahip çıkmaları gerekir. Son iki sezondur son anda kurtuluyorlar ama bu sefer işleri gerçektende zor...
Yorum