Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bitti. Rize 2-2 Konya
    Insallah tutunabilirler. Haftaya Kasimpasa deplasmani. Mecburen 3 puan. Aksi takdirde düserler.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Yazik oldu, Kasimpasayida hafife almamak lazim.
      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Kendi düşen ağlamaz.Rize ye yazık oluyor.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Rize böyle kritik maçları kendi sahasında kazanamazsa ligde tutunamaz zaten. Gelecek hafta Kasımpaşa maçında üç puandan başkası yalan.

Yorum

• İçimde iki tane duygu kavga ediyor, ama düşmesin rize yahu...

Yorum

• kasımpaşa kendini kurtaracakta rize düşecek yav
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Çıkmak için bu maçı almaları gerekiyordu...Artık işleri çok çok zor...
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• İkinci ligde başarılar
                  Bordomavi.net

Yorum

• rize gitti gider.. geçmiş olsun..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• en azindan yenilmemeleri umutlarini gelecek haftalara tasidi.ama rize ligde kalmak istiyorsa kasmipasa yi mutlaka yenmeli.gönlümüz rize ile olacak.insallah düsmezler.zira düstükten sonra cikmak kolay olmuyor.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• kasımpaşa kilit maç

Yorum

• kendi sahasında böyle kritik bir maçı kazanamıyorsa yapacak bir şey de kalmıyor...

artık kurtarmak çok zor..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kendi sahasında böyle kritik bir maçı kazanamıyorsa yapacak bir şey de kalmıyor...

artık kurtarmak çok zor..

.....................
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rizesporun kalan maclari da zor gececek cinsten.kasimpasa,besiktas,kayserispor,ankaraspor ve denizlispor.bunlari 3ü disarda.en az 3 galibiyet almasi gerektigi kanaatindeyim.bunu basarabilmesi ise oldukca zor olacak...
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sözün bittiği an......
                                bundan sonra işleri zor.......
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X