Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altan da olmasa ne olur bu rizenin hali heralde heralde kasımğaşanında altına inerdi inş. bi mucize olurda kurtulur...
    Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
    Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
    By_Karizma

Yorum

• İnşallah kalıcak Rizespor...Her hafta bizide sıkıntıya sokuyorsun Rizespor seri galibiyet istiyoruz..
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• rizesporumuz konyayı kasımpaşayı vede ankarasporu yener denizliden bir beraberlik alıp puanını 35 e yükseltip bu ligde kalır seneye el ele kolla verip bu ligin tozunu atacağız alahın izniyle
        HÜKÜMET DÜŞER EFLASYON DÜŞER RİZESPOR KÜME DÜŞMEZ
        seneye şampiyon karadenizden

Yorum

• kelin ilacı olsa başına sürer..

bence biz rizeden daha kötü durumdayız.. Allah sonumuzu hayır etsin..

yine de gönlüm Rizesporla...

Yorum

• ben,m umudum kalmadı
            çok gaza gelip maçlara çıkarsa belki bişeyler olur ama gidişat iç açıcı değil

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              .....
              Trabzon umuz , Rize saç baş yoldurdular taraftarlarına bu yıl ..İki takımdan bir takım oluştursak Fener in , Cimbom un , BJK nin yedeklerini yenemezler..
              .......
              özellikle yazının bu kısmını ayakta alkışlıyorum iki takımında kadro rezaletini açıkça ortaya seriyor

Yorum

• Gönlümüz rizeden yana , bu haftaki konya maçı çok önemli bu maçta eğer puan kaybederse artık rize için yapacak bişey olmaz...
                Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
                Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
                By_Karizma

Yorum

• bugün yine şöyle bir puan durumuna baktım;rize gerçekten gidici gibi...

aman dikkat...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Pazar günü tüm dostları KardeşRizespor-Konya maçına destek olmaya davet ediyorum.
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Umarim Rizespor kalan maclari kazanip düsme hattindan uzaklasir. Konyaspor seri icin iyi bir firsat.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İnşallah Rize düşmez ligde karadeniz takımı kalmadı yaw
                        Rize düşmesin
                        (Biraz zor ama) Samsun yine süper lige çıksın
                        Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• Kasımpaşa bile neredeyse kurtaracak,şu Rizemizde bir silkinse artık bu hafta
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• bu hafta konyayı yen %30 ligde kal işte rize kasımpaşa bile aldı maçı ya yen bi kerede yen
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• rizesporun kader maci.kazanirsa ümitlenecek,berabere kalirsa yerinde sayacak,kaybederse ise 2.lig yolunda büyük bir adim atmis olacak.temennimiz ise rizesporun abiiki kazanmasi.seyircisinin de destegi ile kazanabilecelerini düsünüyorum.ama eksik oyuncularini da hesaba katarsak bu hic de kolay olmayacaktir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Konya maçını kaybetme gibi bir lüksü yok... galibiyetten başka bir netice düşünemiyoruz.. Haydi Rize yenip ligde kalmalısın...
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X