Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene karadenizdeki takımların hepsi kötü gidişatta rizespor inş. ligde kalır...konya çok kötü gidiyor inş.da hep böyle kötü gider..rizede bu sayede ligde kalır..
    Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• çok zor durumu hayırlısı çok umudum yok ama çıkmadık candan da umut kesilmez bi silkelense 3 galibiyet bir beraberlik alsa inşallah hadi rize bize bakma inan sizin kadronuzdan farkımız yok başkanın yıldız diyemediği gökdeniz olmasa bizde bu aralar başka takımlardan medet umuyorduk
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Rize kendine gel düşmemelisin...!
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Rize maç alabilirse kalması kolay çünkü konya çok kötü görünüyor... nasıl oynadığını izleyemiyorum. ama maç kazanamayan takım ligde kalamaz onu da biliyorum

Yorum

• Bu hafta sonu mutlak 3puan lazım..Aksini düşünemiyorum

(UEFA)

Yorum

• rizespor icin ankarasporu yenmeliydik.ama birakin yenmeyi yenmek dahi istemedik.artik rizespora yapacagimiz destek ancak ilerde g.birligini yenmekle mümkün olacaktir.ama bana kalirsa o maca da g.birligi can havliyle asilirken bizimkiler tatil havasinda oynayacaklar.yani anlayacaginiz rizespora bizden hayir gelmeycek.kendi islerini kendileri görmeli.gerisi hikaye...
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• biz de kaybettik rize de.. birimiz kazansaydık durum gene iyi olacaktı ama şu an çok vahim.rize bu hafta da kaybederse kasımpaşaya arkadaş olur..
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• konyayı yendi yendi, yenemedi 2. ligde başarılar dilerim
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• "96 senesinde... febeye kucak acanlar düsünsünler...!!!!!
                    https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                    I never forgive, I never forget..

Yorum

• Konya yenerse konya kurtarır,Rize yenerse önündeki maçlara kalır,berabere kalırlarsa el ele tutuşup giderler.

Yorum

• düşmesin diyorum onlar bu lige lazım diyorum ama onlar düşmeyecek de kim düşecek? kasımpaşa garanti zaten. eee diğer 2 takım sizce kim olacak? rize kesin diyorum ben
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Düsmezler insallah. Manisa ve Ankaraspor düssün isterim.
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Fortis Türkiye kupasi yari final macinda kac seyiricisi vardi?
                            Stad bombostu...
                            Düsünün belki finale kalacaksiniz ve muhtemelen bir sonraki sezonda tarihinde ilk defa avrupa maci yapacaksiniz.....Ve böyle önemli olay bir Rize halkini (taraftarini) ilgilendirmiyor.......O zaman düssünler, ne isleri var TSL de???

Zaten seyircisiz Kulüpler icinde yeni kriterler getirilmeli.

Ankaraspor, G.Birligi, Oftas, IBB, Kasimpasa gibi kulüplerin kesinlikle düsmesini isterim ama diger Anadolu takimlarida malesef bunlarin pesinde gidiyor.......

Yorum

• İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fortis Türkiye kupasi yari final macinda kac seyiricisi vardi?
                              Stad bombostu...
                              Düsünün belki finale kalacaksiniz ve muhtemelen bir sonraki sezonda tarihinde ilk defa avrupa maci yapacaksiniz.....Ve böyle önemli olay bir Rize halkini (taraftarini) ilgilendirmiyor.......O zaman düssünler, ne isleri var TSL de???

Zaten seyircisiz Kulüpler icinde yeni kriterler getirilmeli.

Ankaraspor, G.Birligi, Oftas, IBB, Kasimpasa gibi kulüplerin kesinlikle düsmesini isterim ama diger Anadolu takimlarida malesef bunlarin pesinde gidiyor.......
                              Sayın Hattrick...
                              Kayseri kupa maçı hariç nerede ise Rize nin bu yıl tüm iç saha maçlarına gittim.
                              10 bin kişilik stata her maç en az 6-7 bin seyirci geldi..
                              Grupları da var..
                              Devamlı destekleyen.tezahurat yapan..
                              Seyirci gereğini yapmıştır..
                              Bu kadro ile bu kadar ...
                              Ligin ilk maçlarında Rize ile ilgili bir yorum yazmış..Düşmelerinin kesin olduğunu söylemiştim..Bir ara Fahri nin gelmesi ile bir silkindiler ama gerisini getiremediler..
                              Trabzon umuz , Rize saç baş yoldurdular taraftarlarına bu yıl ..İki takımdan bir takım oluştursak Fener in , Cimbom un , BJK nin yedeklerini yenemezler..
                              Bizde de onlarda da 2 şer futbolcu yok dikkat çeken..
                              Hadi TS birşey yaptı , tehlike sınırından uzakta kalma puanlarını topladı..
                              Ya Rize..? Sonları Sebat gibi olmaz inşallah..
                              Allah yardımcıları olsun..
                              ....................Celliac ..................

Yorum

• Zamanı değil biliyorum.
                                Ama tamda yeri burası..

İlkel kulüplerimiz dedik taa sezon başlarında.

En ilkellerin listesini tuttuk ders olsunda arşivlerde yer alsın diye.

Rize'ye Samet Aybaba gelmişse ona sabredeceksin.Ona transferleri yaptırmışsan bekleyeceksin devreyi.
                                Samet hoca kötü hocamıdır?
                                Küfürlerle uğurladık.

Sanırım ilk hoca değişikliği Rizespora ait.Ardından Kasımpaşa'nı yaşadığı değişiklik.Adeta birbirleriyle yarıştılar bu anlamda.
                                Şimdi puan sıralamsıda malum.

Birinin başkanı Rizeli,biri zaten Rize.

Kendi takımımı ve zihniyeti ayrı tutmuyorum yanlış anlaşılmasın;
                                Ama klasik ben nerde yanlış yaptım diyilecek zamana az kaldı.

Ben Samete ana avrat söven ve onu orda barındırmayan zihniyetin suçu kendinde aradığından da emin değilim dostlar.

Yöresel özellikler diyelim ve sorumuzu soralım.

Sametle bu takım devreyi görseydi bundan iyimi,kötümü olurdu?

Saygılarımla.

Not: umarım bizim Ankara maçında kapasitemizin bu kadar olduğunu ve ondan dolayı yenilginin geldiğini ayırd edenler vardır.
                                En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 31.03.2008, 23:50.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X