Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şeftali diyarından rize nin puan çıkartacağını sanmıyorum.Ama inşallah kazanır
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eeeeee
      nedersınız burasspor deslamanında crızesporumuzun yanında olalım mı_?
      Tabiiki,nede güzel olur,BMN bursa harekete geçsin rizespor-trabzonspor bayrak ve formalarıyla maça,kudursun şeftaliler
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak viseralisado tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rizespor'un ligde kalması için tüm Karadenizliler çalışmalı. Trabzonu, Rizesi, Giresunu, Ordusu, Samsunu, ayrılma lüksümüz yok. Keşke Samsun da düşmeseydi. Keşke Giresun, Ordu, Samsun yeniden süper lige çıksa. Rize de düşerse Karadenizden bir tek Trabzon kalacak. Bu yüzden Rizespor'a destek bizim de görevimiz.
        Malesef Samsunsporum bu kafayla biraz zor cikariz gibi bu sene bi ligde kalalim da 3-4 sene sonra belki cikariz...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Beşiktaş Çarşı gurubundan bir arkadaşım var.Beşiktaş-Rize maçında herşeyi anladım ama Trabzonspor formalı ve bayraklı seyircileri Rizesporluların arasında görünce şok olmadım desem yalan olur dediBende 1 Yıldır bunun alt yapısı için uğraş verdiğimizi ve Sadece Beşiktaş maçı için değil tüm maçlarda bu tip görüntüleri görebilirsiniz deyip olaya açıklık getirdim.

Aslanım Rizespor. Aramızın düzelmesine istemeyn ucuz insanlara inat dualarımız sizinle olacak.
          En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 15.03.2008, 09:54.

Yorum

• İlk olarak viseralisado tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rizespor'un ligde kalması için tüm Karadenizliler çalışmalı. Trabzonu, Rizesi, Giresunu, Ordusu, Samsunu, ayrılma lüksümüz yok. Keşke Samsun da düşmeseydi. Keşke Giresun, Ordu, Samsun yeniden süper lige çıksa. Rize de düşerse Karadenizden bir tek Trabzon kalacak. Bu yüzden Rizespor'a destek bizim de görevimiz.
            Ya rüyamda gördü ORDUSPOR superlige çıkıyordu.

Bende başkanıydım.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş Çarşı gurubundan bir arkadaşım var.Beşiktaş-Rize maçında herşeyi anladım ama Trabzonspor formalı ve bayraklı seyircileri Rizesporluların arasında görünce şok olmadım desem yalan olur dediBende 1 Yıldır bunun alt yapısı için uğraş verdiğimizi ve Sadece Beşiktaş maçı için değil tüm maçlarda bu tip görüntüleri görebilirsiniz deyip olaya açıklık getirdim.

Aslanım Rizespor. Aramızın düzelmesine istemeyn ucuz insanlara inat dualarımız sizinle olacak.
              Desene çarşıda karıştı
              Şaka bir yana inanın çok güzel bir işi başardık,çarşı değil tüm takımlar şaşıracak-hazmedemiyecek bu dostluğu-kardeşliği,
              bursa-Rize maçındada Trabzonspor bayraklarını görürse bursalılar bence şaşırmasınlar
              Bursadaki Trabzonsporlular görev başına
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Çaykur Rizespor için "her anlamda" çok önemli bir maç bu. Bir kaç sene önce yaşananları unutmak mümkün değil. O yüzden elinde imkanı olan herkesi bu hafta maça giderek Çaykur Rizespor'a destek olmaya davet ediyorum.

Yorum

• Bursa-Rize maci basladi dakika 10. Serhat Akyüz henüz 3.dakikada kirmizi kart gördü
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursa-Rize maci basladi dakika 10. Serhat Akyüz henüz 3.dakikada kirmizi kart gördü

işin zor rize...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rizespor penaltı kullanıyor,
                      Goooooooollllllllllllll,Emrahhhhhh
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İşte buuuuuuuuu helal Rizeyeinşallah böyle bitirir maçı
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Goooooooooooooooooooollllllllllllllllll Emraahhh
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• helal be rizeee....
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ulan Serhat maçın başında da yenmezki.. İnşallah böyle biter maç haydi Rize dayan..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulan Serhat maçın başında da yenmezki.. İnşallah böyle biter maç haydi Rize dayan..

nasıl gördü kartı peki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X