konya gider.bu kadar kötü top oynayan bi takım hayatımda görmedim.bizden bile kötüler.rize konyadan 10 kat iyi la
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
İlk olarak aytacmetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir Rizeli olarak tek isteğim kümede kalmamız kupada final oynamak hatta kupayı almak tarihi bir başarı olsa da Rizesiz bir süperlig istemiyorum eğer düşersek tekrar çıkmak çok zor, bak akçaabata samsuna erciyese
aynen katılıyorum.
rize kalmalı...bu lige yakışmayan nice takımlar varken...
Yorum
-
Sendende ALLAH razı olsun hemşoİlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildirizespor ile trabzonspor camiasının arasının düzelmesinde tuzu olandan Allahtan razı olsun... artık rizespor'u sonuna kadar destekliyorum... trabzona rize, rizeye trabzon yakışır vesselam...
,
Çok uğraştık,çok sıkıntı çektik ama sonunda başardık.Bugünkü bu dostluk tablosu bizlere gurur veriyorSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Arkaşlar aslında bu olayı bu sıkıntıyı gurbet herkese daha iyi anlatıyor gurbette uykuyu böleR gurbet ah zalim gurbet;:
gerçek dostlarımızı gurbetteki arkadaşlarımız daha iyi anlayabilir..Rizespor'un 1. ligde mücadele etmesinden Giresun'lu olarak gurur duyuyorum çünkü gurbetteyim karadenizliyim Trabzonspor'luyum...
Yorum
-
yok Trabzonspor köklü kuluptür,okadar da sorunu olmaz...
ama Rizespor düşerse işi zor olur,hem de ligde Karadeniz takımı kalmaz,birer birer gidiyor,bir tek Trabzon kalır..inşallah diğer karadeniz takımları da 1.lige çıkar..
Yorum
-
Rizespor'un ligde kalması için tüm Karadenizliler çalışmalı. Trabzonu, Rizesi, Giresunu, Ordusu, Samsunu, ayrılma lüksümüz yok. Keşke Samsun da düşmeseydi. Keşke Giresun, Ordu, Samsun yeniden süper lige çıksa. Rize de düşerse Karadenizden bir tek Trabzon kalacak. Bu yüzden Rizespor'a destek bizim de görevimiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum