Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Walla ben artık Türkiye kupasını almasını istiyorum ligde ordaki gibi oynamıyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• rizeliler

rize düşmanlığım yok.en sevdiğim kızkardeşim rizeli biriyle evli.fakat bir gerçek var rizelilerin sadece ve sadece ancak yüzde biri trabzonsporun başarısın ister.yüzde 95 i trabzonluları sevmez,kıskanır.rizedeki taraftarın yüzde 65 i fenerlidir.yüzde 20 si gs lidir.yüzde 10 u bjk lıdır.yüzde 8 i rizesporludur.yüzde 2 si ts lidir.rizelilerin kahir ekseriyetinin fenerli olduğunu ve bunun en öenmli nedenini ts ye olan hasetlerinden olduğunu sağır sultan bile biliyor.ama yine de düşmesin rize...

Yorum

• Artık bi konuda daha dikkatli olmalıyız. bizim kardeşliğimiz Rizedeki Rizesporlular ile. Rizeli olup fb bjk gs lilerle değil zaten. eski işler geride kaldı. Rizesporlular ile herzaman kardeş olacağız bundan böyle. ordaki istanbul taraftarları bizi bağplamıyor artık.

bilmeyenler olabilir. bir hatırlatma.
        Trabzonsporun en fazla üye sayısı önce Trabzon sonra Rize de...
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Antep yada konyanın üstüne çıkabilseler çok iyi olurdu.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rize düşmanlığım yok.en sevdiğim kızkardeşim rizeli biriyle evli.fakat bir gerçek var rizelilerin sadece ve sadece ancak yüzde biri trabzonsporun başarısın ister.yüzde 95 i trabzonluları sevmez,kıskanır.rizedeki taraftarın yüzde 65 i fenerlidir.yüzde 20 si gs lidir.yüzde 10 u bjk lıdır.yüzde 8 i rizesporludur.yüzde 2 si ts lidir.rizelilerin kahir ekseriyetinin fenerli olduğunu ve bunun en öenmli nedenini ts ye olan hasetlerinden olduğunu sağır sultan bile biliyor.ama yine de düşmesin rize...
            Hemşerim biz burada içiçe geçmiş iki kardeş şehrin,iki aynı kültürün bütünleşmesi ve geçmişte yaşananları unutup geleceğe elele verip yeni heyecanlara yelken açmasının hesabını yapıyoruz.
            Yoksa amacımız senin kurcaladığın gibi,rizelilerin-trabzonluların-kayserililerin-anteplilerin bilmem yüzde kaçı bilmem hangi takımı tutuyor hesabı değil,bunlar ucuz şeyler modası geçti artık
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• YeŞİlllllllllll Bordooooooooooo
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi...
                1 + 95 = 96 yapar ki...diğer % 4 ne ister...?
                65 + 20 +10 + 8 + 2 = 105 eder ....bu aradaki %5 fark nedir ? kim bunlar...?
                )))))

şaka bir yana Rİze de , ben çok daha fazla Trabzonsporlu nun olduğuna inanıyorum...
                Öyle de...gittiğim maçlarda taraftarlar arası konuşmaların dan da bunu hissettim..
                Hem Trabzonspor u da diğer Anadolu takımları gibi görmüyor , aksine İstanbul takımları ile karşılaştırıyorlar...
                ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdi...
                  1 + 95 = 96 yapar ki...diğer % 4 ne ister...?
                  65 + 20 +10 + 8 + 2 = 105 eder ....bu aradaki %5 fark nedir ? kim bunlar...?
                  )))))

şaka bir yana Rİze de , ben çok daha fazla Trabzonsporlu nun olduğuna inanıyorum...
                  Öyle de...gittiğim maçlarda taraftarlar arası konuşmaların dan da bunu hissettim..
                  Hem Trabzonspor u da diğer Anadolu takımları gibi görmüyor , aksine İstanbul takımları ile karşılaştırıyorlar...
                  O aradaki % 5 batumlu fenerliler sanırım
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• RİZE -TRABZON Arasındaki dostluğun temelleri bu sayfalarda atılmıştır.Bu birliktelik şahsım adına tahmin ettiğimden çok daha düzeyli ve çok daha keyifli bir şekilde devam etmektedir.

Rizeli arkadaşları sevmeyen olabilir aynı şekilde Rizeliler içerisindede Trabzonluları sevmeyen olabilir(bu ifadeleri kullandığım için özür dilerim) sizlerden ricam bunları ifade etmenin yeri bu forumlar olmasın.
                    Teşekkürler

Yorum

• rizeye basarılar dılıyorum. karadenız takımı. o da bızden bir parça...rizelılere selamlar

Yorum

• Bu başlığı açan arkadaşa teşekkürler Rizeye gönülden başarılar
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ARTVİN TRABZON RİZE HASTAYIM KARADENİZE...

bu başlık çok güzel ya ne güzel taraftarlarız biz
                          "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                          Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• Birakalim artik bu sohbetleri kim neyi isterse onu tutsun.Yöremiz itibariyle isteriz Ligde kalmasini ama bunlari bizim söylememiz dogru olmaz biz daha kendimizi kurtaramadik.
                            Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• kaybetmemeyi öğrendi artık Rizesporumuz artık kazanmaya başlıcak inşallah

Yorum

• en azından 1 puan iyi oldu.

haftaya mutlak 3 puan...

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X