Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize'ye kötü gününde destek iyi gününde tebrik.
    Alkışlar Rizespor'a. Afferum size.
    Tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi yerlere gelirsiniz.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Puhahaha Helal Rize! Aynı başarıyı ligdede bekliyoruz! Keşke Rizespor 34 maçı beşiktaşla yapsa

Beter olsun Beşiktaş.

Rize 34 maçı 8taş'la yapsa şampiyon olur
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Puhahaha Helal Rize! Aynı başarıyı ligdede bekliyoruz! Keşke Rizespor 34 maçı beşiktaşla yapsa

Beter olsun Beşiktaş.

MUHHAHAHAHA
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rize 34 maçı 8taş'la yapsa şampiyon olur

Yorum

• Rize siyah-beyazı görünce boğa gibi oluyo.

Yorum

• Allah'ına kurban Rizemin..bu bjk de olmasa yenecek takım yoktu..Rizespor forumlarında bjk çıktığında rakip olarak,yarı final garanti demiştik..yanılmadık çok şükür...
              Rize kümeye die bağırıyor bjkliler,hele sen bi Rizeden tur almayı öğren ondan sonra gel...ezikler işte hıncını o lafla alıyorlar,kendileri Rizeye bişey yapamadıkları için...
              KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kuskusuz en etkili sag beki mi?

Bir maca gore degerlendirme Emrah"i. Bizdeyken yaptigi ortalardan dolayi kendisini iyi taniyoruz
                Evet taniyoruz, o gideli sag beklerden daha orta gelmedi....

Yorum

• maçı izledim gerçektende rize bjk yı ezdi çok güzel futbol oynadı haddini bilerek. bjk yendi ama goller şans golleriydi. rizeyi tebrik ediyorum bu şekilde top oynayan rizenin küme düşmesine imkan vermiyorum.

Yorum

• İlk olarak 53Rizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah'ına kurban Rizemin..bu bjk de olmasa yenecek takım yoktu..Rizespor forumlarında bjk çıktığında rakip olarak,yarı final garanti demiştik..yanılmadık çok şükür...
                    Rize kümeye die bağırıyor bjkliler,hele sen bi Rizeden tur almayı öğren ondan sonra gel...ezikler işte hıncını o lafla alıyorlar,kendileri Rizeye bişey yapamadıkları için...
                    Gözünüz aydın
                    bizim yapamadığımızı Rize yaptı
                    ama Trabzonum tur atlamış kadar sevindim
                    inşallah ligdede şu sıkıntılı günleri atlatırlar düşme tehlikesi hissetmezler
                    gönlümüz Rize den yana
                    tekrar tebrikler.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• rize'nin düşeceğine inanmıyorum ama evindeki bütün maçları kazanmalılar...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• helal olsun Rize'ye, kupayı da alacağız inşallah..

Yorum

• çok güzel oldu yarı finalde 4 takımdan 3 ü anadolu takımı gençlerbirliği,kayseri,rize
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Rizespor u başarısından dolayı kutluyor, kupada Final demiyorum KUPAYI istiyoruz diyorum

Yorum

• rizesporu bu büyük basarisindan dolayi kutluyor ve yari finalde de basarilar diliyorum.umarim kupayi alma basarisini dahi gösterebilirler.besiktas i eleyen neden kupayi almasin ki?
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• rize kupa senin hakkın
                                NE DE OLSA GLİDALIYIZZZZZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X