Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Özür.
Amacim bu degildi elbet.
Biz bilegimizin hakki ile Sampiyonluklar kazandik.
Ama bize bir Avantaj saglarmi?
Bence saglar.
Istanbulu Takimlari cok daha fazla Deplasmanlara ve zorlu Deplasmanlara cikmak zorunda kalir ve muhtemelen daha fazla Puan kaybina ugrayabilir.
Sonucda Sampiyon olmak icin kimsenin hediyesine ihtiyacimiz yok.
Olacaksak tamamen kendi gücümüzle olmamiz gerekir ve öylede oldu.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Yorum
-
ergun teber gençlerbirliğine gitti...
sivas'ı yenmeleri halinde Rizespor başkan adayı Tezcan Altay prim sözü verdi..
yani ne varsa çaba koyuluyor,bakalım sonuc nasıl olacak..
inşallah yeneriz..En son Burçak tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 15:06.Yorum
-
Rİzesporumuz biraz olsun şu defansını düzltsin yetecek
biz bu hafta başta kardeşimiz için manisa yı dağıtacaz inşallah Rize de akıllıca oynarsa sivas ı yenebilecektir
antep sivas maçını bir kez olsun izlesin Rİzesporlu futbolcular ve sonra sahaya çıksınlar bişey yok bu sivastaYorum
-
Rize an azından 1 puan almalı... her puan altın değerinde....
Bir avantajımız daha var aslında sivassspor soğuklar yüzünden 2-3 gün kondisyon idmanı yapamadı maçı 90 dakikaya yayarsak değil1 puan 3 puanı bile kolayca alırız.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
SİVASSPOR: 0 - ÇAYKUR RİZESPOR: 0
STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Bülent Yıldırım Hüseyin Fidan Serkan Çimen
SİVASSPOR: Akın Abdurrahman Saidi Diallo Sylla Sezer (Dk. 85 Aytaç ), İlhan Musa Aydın (Dk. 80 Onur ), Cvetkov (Dk. 66 Devran), Muhammed Ali Mehmet Yıldız
Ç.RİZESPOR: Özden Suat Usta Kürşat Fahri(Dk. 46 Barbosa), Mustafa Emrah Gökhan Cumhur Victoria Altan (Dk. 90 Mehmet Şen), Ribeiro (Dk. 68 Dos Santos Anderson )
SARI KARTLAR: Dk. 21 Muhammed Ali, Dk. 69 Sylla, Dk. 88 Diallo (Sivasspor), Dk. 45 Ribeıro, Dk. 47 Altan, Dk. 88 Barbosa (Çaykur Rizespor)Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
olsun be rize;zor günlerinde bu çirkeflerden bir puan almakta iyidir.
inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
şimdi yanımızda olurdu

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum