rizespora başarılar...bence febe karşısında ikinci yarıda oynadıkları oyunla,kendi sahalarında her takımı yenebileceklerini gösterdiler...eğer taraftar desteğiyle deplasmanda da puan alabilrlerse ligde kalırlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından beraberlik olmalı...
aslında şöyle bi sivası duman etseler yokmu...
rize bu lige sivastan daha çok yakışıyor...
Yorum
-
Febeliler Rizenin yüzde ellisinden fazlası fenerli diyor rizespor yöneticisinin yanında yönetici gıkını çıkarmıyor. Gıcık oldum doğrusu. Yüzde elli olmasa da bayağı bi fenerli olduğunu biliyorum. Aslında yüzde ellisinin Tsli olması gerekmez mi.?"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
KUTADGU
Ben diyorum ki;
Rize bu hafta Sivas deplasmanından puan alır...
Toparlanma süresi içerisinde de ilerleyen haftalarda ligde kalır...
Yazdıklarım daha çok temenni ama olmaması için hiç bir neden yok...
Sivas'a karşı iyi kapansın Rize,
defansını öne çıkarmasın,
orta saha da boğsun..
3 puan bile alabilirler.
Yorum
-
Mehmet Yildiz faktörü cok önemli. Malum fiziki sayesinde rakip defansi cok yipratiyor Mehmet Yildiz. Hakan Sükür'ün kisa boylu versiyonu diyebiliriz. Malesef bizim defansimiz da inanilmaz kötü. Fenerbahce macinda herkes gördü bunu. Mehmet Yildiz'i iyi tutarsak ve oyununu engellersek sansimiz olabilir ama bos alan birakirsak biteriz.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
ah rizeli yöneticiler.erdoğan arıcanın hangi başarısını gördünüzde takımın başına getirdiniz.en kısa zamanda gönderip yerine rizeden, amatör takımı yönetse bile bi hoca getirilmeli.yoksa yazık olacak.
sivas maçında bol şans.arıcaya rağmen..bu adam hala ekmek yiyorya çıldırmamak mümkün değil.TRABZON
Yorum
-
Sırf Arıca değil, ligimizde takım takım dolaşıp paraya para demeyen ama becerileri sıfır olan o kadar çok teknik direktör var ki. Bunları sepetleyip yerlerine yabancı hoca getirmek en iyi çözüm.
Rizespor ligde kalacaktır, buna emînim. O hücûm hattı iyi ellerde UEFA'ya bile gider ya, başlarında teknik direktör ve savunmalarında adam yok.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
-
-
habu takımın düşeceğini aklıma bile getiremiyorum..Allah korusun..üstüme gelen çok dertten yılmadım yılmam da,ama Rizesporumun bi kötü durumu yıkıyor..fakat Rizesporum için YIKILMAYACAM...İlk olarak Holigan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BEN RİZELİYİM,BEN LAZ'IM,EN KRAL TÜRK'ÜM....
DAHA NE OLSUN,YIKILIR MI BU İNSANLAR!!!
Yorum
-
TARBZONLU kardeşlerimize de çok teşekkürler...Allah yardımcımız olsun..inşallah güzel günlere hep beraber...
Yorum
-
sivas maçına kadar herşeyi bir kenara bırakıp defans bloğu üzerinde çalışılması lazım yoksa çok sıkıntılı bir maç olabilir musa, mehmet ve muhammet ali bu futbolculara kesinlikle önlem almazsalar işi çok çok zor olurUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum