Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyük ihtimalle bu kadar yabancıyla oynamayacaklardır (zaten kural da izin vermiyor). Bence Bjk Fb'yi yenecektir Zeki.
    Oğuz Abi herşeyden önce biz bu haftayı 3 puanla kapatalım çok önemli bu 3 puan bizim için

Bende sizin gibi Beşiktaş'ın hiç yoktan Fenerbahçe takımından puan yada puanlar alacağına inanıyorum.Derbinin havası başka olur
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• - D.Kiev'i çok beğendim , sert futbolu çok iyi oynuyorlar , şurdan 4 tane adam alsak rahat Şampiyon oluruz.
      - Gözüme batanlar ; Milevsky , Yarmolenko , Yussuf...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - D.Kiev'i çok beğendim , sert futbolu çok iyi oynuyorlar , şurdan 4 tane adam alsak rahat Şampiyon oluruz.

Abi 34 yaşında Sheva 20 lik delikanlı gibiydi ikili mücadelelerde. Hayran kaldım
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

- D.Kiev'i çok beğendim , sert futbolu çok iyi oynuyorlar , şurdan 4 tane adam alsak rahat Şampiyon oluruz.
          Sedat Abi ben maçı izleyemedim.Tek Türkiye filmini izliyordum.Bu saydıklarınız Milevsky , Yarmolenko , Yussuf hangi mevkilerde oynuyorlar ?

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oğuz Abi herşeyden önce biz bu haftayı 3 puanla kapatalım çok önemli bu 3 puan bizim için

Bende sizin gibi Beşiktaş'ın hiç yoktan Fenerbahçe takımından puan yada puanlar alacağına inanıyorum.Derbinin havası başka olur
            BJK puan alamazsa tupcunun kellesi gider. Bence tupcu FB macina ekstra prim koyar. BJK ne yapar eder FB den puan alir. Zaten alsinda. Sonra da Antalya yi yensin. Bizim maca kafa rahat ciksinlar
            Yine Yeni Yeniden

Yorum

Sedat Abi ben maçı izleyemedim.Tek Türkiye filmini izliyordum.Bu saydıklarınız Milevsky , Yarmolenko , Yussuf hangi mevkilerde oynuyorlar ?
              - Yussuf defansta siyahi , Milevsky Jaja gibiydi , Yarmolenko sol ayaklıydı ama sağ tarafta oynuyordu galiba eğer yanıldığım varsa beni düzeltin
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Milevski forvet, yarmolenko forvet ve açık ( Burak gibi ) , Yussuf ta orta sahanın ortasında. Yalnız milevski'yi bizim transfer etme ihtimalimiz çok az, Yarmolenko düşünülebilir tabi.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

caykarali bu maci izlemediysen ikinci maci hic izleme bos ver.. zira yasin 17

ikinci mac + 18 olacak

Turk aile yapisini derinden sarsabilir o mac

Yorum

- Gözüme batanlar ; Milevsky
                    Maçı izlemedim ama neler yaptığını tahmin edebiliyorum..Baya sıkı takipcisiydim...

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi 34 yaşında Sheva 20 lik delikanlı gibiydi ikili mücadelelerde. Hayran kaldım
                      - Valla sevgili kardeşim gol atmasına rağmen Dinamo'da en az kimi beğendin dersen Sheva derim...

Yorum

• yav Turk takimlarini avrupada destekleyecem diyorum her mac oncesi kendi kendime ama olmuyor, yapamiyorum. yenilmeleri beni daha cok mutlu ediyor birisi bana bunun sebebini aciklayabilir mi?
                        En son ESER tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 22:29.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yav Turk takimlarini avrupada destekleyecem diyorum her mac oncesi kendi kendime ama olmuyor, yapamiyorum. yenilmeleri beni daha mutlu cok ediyor birisi bana bunun sebebini aciklayabilir mi?
                          - Evde tek bile olsam gol yeselerde yalandan hay sizin diye söyleniyorum ama içimde havai fişek gösterileri oluyor resmen , aynı hastalık bendede var
                          ççç ççç

Yorum

• Yildirim Demirören:" Uefa baskani bir fasisttir, bir diktatördür"
                            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              caykarali bu maci izlemediysen ikinci maci hic izleme bos ver.. zira yasin 17

ikinci mac + 18 olacak

Turk aile yapisini derinden sarsabilir o mac

İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Milevski forvet, yarmolenko forvet ve açık ( Burak gibi ) , Yussuf ta orta sahanın ortasında. Yalnız milevski'yi bizim transfer etme ihtimalimiz çok az, Yarmolenko düşünülebilir tabi.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Yussuf defansta siyahi , Milevsky Jaja gibiydi , Yarmolenko sol ayaklıydı ama sağ tarafta oynuyordu galiba eğer yanıldığım varsa beni düzeltin

İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BJK puan alamazsa tupcunun kellesi gider. Bence tupcu FB macina ekstra prim koyar. BJK ne yapar eder FB den puan alir. Zaten alsinda. Sonra da Antalya yi yensin. Bizim maca kafa rahat ciksinlar
                              Bilgileriniz için teşekkür ederim

Sedat Abi dediğin futbolcuları merak ettim ve internetten araştırdım

Yarmelenko forvet oynuyormuş.Sezon sonunda sözleşmesi bitiyormuş

Andriy Yarmolenko, 36, from Ukraine ➤ Dynamo Kyiv, since 2023 ➤ Right Winger ➤ Market value: €1.50m ➤ * 23/10/1989 in Leningrad, UdSSR

Ayila Yussuf'un da sezon sonunda sözleşmesi bitiyormuş.Artı 26 yaşında

Ayila Yussuf ➤ former footballer from Nigeria ➤ Centre-Back ➤ last club: Dynamo-2 Kyiv ➤ * 04/11/1984 in Lagos, Nigeria

Milensky'nin sözleşmesi 2013 yılında bitiyormuş.26 yaşında

Artem Milevskyi ➤ former footballer from Ukraine ➤ Centre-Forward ➤ last club: FC Minaj ➤ * 12/01/1985 in Minsk, UdSSR

Yorum

• - Sağol zeki , ula seni bu takımın scout ekibine almayanlar utansın be kardeşim eline sağlık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X