Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Dünya sıralamasında Hollandanın üstüne çıkmışız galiba (bu avrupa ligine 4 takımımız gidecek anlamına geliyor)

Ancak bjk nin yediği gol kötü oldu bu maçı kazanamazsa deplasmanda işi çok zor
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu BJK Fenere karsi birak 3 puani 1 puan bile alamaz

Yorum

• bjk fenerden puan alamaz.böyle oynarsa deli iboyu cok arıcak bunlar

Yorum

• Bjk çok kötü. Çarşı da çok ilginç. önemsiz maçta bağırırlar bu maçta çıt yok.

Spikerin adını unuttum ama deli ediyor beni. Bu kadar yalakalık yapılmaz.

Yorum

• Gool. Quaresma.

Yorum

• Beşiktaş attı.Quaresma.Güzel de gol oldu.

Yorum

• HeLaLLL Lan Q7 içten diyorum sevıyorum bu adamı 1-1

Yorum

• Dinamo Kiev disiplinli takım, golü yedikten sonra dağılan Anadolu takımlarına benzemez. Bjk'nin turu geçmesi için bu maçı en az 2 farklı kazanması gerek, ancak ben Dinamo Kiev'in yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Yorum

• Bu Beşiktaş o tempolu Fener karşısında dayanamaz. Bize karşı kupadaki oynadıkları oyunun yarısını oynamıyorlar bugün.
                    Son zamanlarda alınan sonuçlarla takımdaki istek baya gitmiş , belli.

Yorum

• Beşiktaş çok kötü takım olarak sistemleri yok doğru düzgün, turu geçmesi çok zor.

Yorum

• Q7-1 Dinamo Kiev-1
                        Ama şuan sahadaki Bjk bizim maçtaki fener karşısında hezimete uğrar Bu arada kaç yabancı ile oynuyor Bjk _?
                        Dinamo Kiev kaybetmez bence de.

Yorum

• Spiker iyice saçmalamaya başladı..Kendini kaybediyor konuştukça batıyor..

Yorum

• Kiev 2-1 yaptı

Yorum

• Gol resmen geliyorum diyordu.
                              Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Şu Hakan Arıkan Volkan Babacandan bile kötü kaleci desem ..
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X