Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ntv deki yorumcular şok oldu...

Yorum

• ula 10 kişilik takıma 20 dkde atamadılar tam 90da attılar sonra bide yediler tam rezalet ya!!!
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• gs elendi.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• son anda kirmizi yedi karpaty. GS elendi. Lig icin iyi olmadi ama neyse. Hadi Fb sen yen su girikleri
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• gs li arkadaşlarınıza iyi davranın, onlara çok yükleniyorlar

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gs nin durumu gerçekten rezalet.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                son anda kirmizi yedi karpaty. GS elendi. Lig icin iyi olmadi ama neyse. Hadi Fb sen yen su girikleri

bu gs bize rakip felan olamaz boşver fenerle bjk bide bursa yeterlidir onlar avrupa yorgunu olsun bizim için daha iyi, gs yi saymıyorum bu takımdan bu sezon bi cacık olmaz.

transfer yaparlar diye düşünüyordum ama onuda çok şükür yapamadılar zaman tükeniyor bu sezona eğer ''transfer'' yapmadan girerlerse ''rijkaard gitse bile'' bu takımı gelen geçen öper
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tur gsye atladi...

Yorum

• Ezik gs elendiği takıma bak.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ulan yuh yaaa
                      Fb golü yedi

Fb nin yenmesi lazım
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• fenerde elendi sayılır.golü yedi...

Yorum

• Paok atmış.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• paok salladı bi tane
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Fener'de bitti...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Fener de yedi.. Rezillik.. Aksama bak yav
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X