Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''Evra Ozan'ı tutması gerekirken Ozan Evra'yı tutmak zorunda kaldı.'' Maçın kısa özeti.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      manU bizim 7-0 lık maçta yaptığımızı yapıyor sanki son 10 dk kendi alanında top çevirdi adamlar
      bende izlerken aynen böyle düşündüm.
      İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Bursa tarih yazmıştır
      Yok yazmamıştır
      Hayır yazmıştır
      Yazmamıştıııııırrrr
      Hem yazmıştır hem yazmamıştır ççç
      ççç
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• 15 milyon euroluk sercan efendi topa basıp düşmekten başka bişey yapmıyor istanbul takımlarını becerip de kazıklayamadılar.

Yorum

• 1-0 iyi sonuç Türk futbolu adına.
          En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 00:06.

Yorum

• Volkan şen çok rezil oynadı,Sercan zaten balon herzaman söylüyorum,büyük takım topcusu değil

Yorum

• Sonuc önemli degil önemli olan 1980 li yillarin topunu oynamak.

90+ daikalarinda 1 tane sut !

Böyle oynayacagina git adam gibi oyniyip 3-0 yenil (Manchesterin "C" takimi)

rezalet...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk şutu 90. dakikada attılar. Tamam rakip Manchester her ne kadar yedek ağırlıklı bir kadro ile bile çıkmış olsa da bu kadar kötü oynama lüksün yok senin. Bu öyle Olimpiyat stadında "Liverpooooolllll hülellelelel" diye bağırmaya benzemez. Rakip %75 topla oynar, iliğin kesilir.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk şutu 90. Dakikada attılar. Tamam rakip manchester her ne kadar yedek ağırlıklı bir kadro ile bile çıkmış olsa da bu kadar kötü oynama lüksün yok senin. Bu öyle olimpiyat stadında "liverpooooolllll hülellelelel" diye bağırmaya benzemez. Rakip %75 topla oynar, iliğin kesilir.
                  ççç ççç .

Yorum

• Fizik olarak büyük düşüş var Bursa'da..ligi zor götürürler bu kondüsyonla..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Bursa'nın yabancı transferleri Avrupa'da başarıyı getirecek kalıbrede değiller. Sezon başında söylemiştim tekrarlıyım. Çok yanlış politika izlediler. Bireysel olarak kalbürüstü yetenekleri olabilir, hatta ligide öyle ya da böyle idare edebilirler ama Avrupa'da esamesi okunmaz bu isimlerin.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• volkan sercan yabancılarını saymıyorum bile çok fırın ekmek yemeleri lazım oldum demeye başlamışlardı volkan sercan ders alırlarsa kendileri için iyi olur.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Ali Tandoğan'ın Fibula kemiğinde çatlak tespit edildi. Ali'nin hastaneyi kaldırıldığı, MR'ının çekileceği bildirildi..

Yorum

• Bursaspor tecrübe anlamında iyi yolda.İlk 2 maça oranla çok akıllı oynadılar Rangers maçına böyle başlayıp 2.yarı son 30 dakika da baskı kurmaya çalışsalar çok rahat puan alırlardı.Ama tecrübe çok önemli.Biz Türkiye'nin en büyük camiası diye geçinen Fb'nin 0 çektiğini de gördük.Gs'nin ilk gittiği sene ilk golünü 6.maçında attığını da biliyoruz.Bjk'nin Leeds'den Barça'dan 6 yediğini,Liverpool'dan 8 yediğini de gördük.O yüzden Bursaspor'un ilk gittiği sene puan almaktan,gol atmakta çok zorlanmasını anlamak çok zor olmasa gerek.Belki bizde gitseydik aynı durumda o tecrübesizliği bir türlü kıramamış olacaktık.Ama tecrübe anlamında her maç daha akıllandıkları görünüyor.

Yorum

• Herzaman her yerde mazeretemiz var.

Cluj denilen romanya takimi 4 sene öncesine kadar 2.ligdeydi ama simdi gidiyor sansiz bir sekilde bayern münihe yeniliyor. Cok örnek var...

Tecrübesiz olman 1980 li yillarin futbolu oynaman gerektigini söylemiyor. 90 dakikada insan birtane sut atmaz mi ? hucum etmez mi ?? manu. "C" takimina karsi hemde...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar Bursa'yı suçlamayın. Holigan İngilizlerden biri çıkıp hakemin kafasına bir taş atmadı ki Bursa 3-0 galip gelsin (!)

Birde Real Madrid'i istiyorlardı.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X