Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Paksoy
    • 07.06.2008
    • 10534
    • Uşak

gelecek hafta avrupa maçları varmı?

Yorum

• Hazar_
      • 13.05.2010
      • 4664
      • Trabzon

Var.Beşiktaş bizden önce Rapid'le oynuyor sanırım.

Yorum

• Paksoy
        • 07.06.2008
        • 10534
        • Uşak

İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi
        Var.Beşiktaş bizden önce Rapid'le oynuyor sanırım.
        perşembe mi? acaba eğer öyleyse perşembe,pazar bizim için iyi olur

Yorum

• Hazar_
          • 13.05.2010
          • 4664
          • Trabzon

Evet perşembe günü Rapid'le maç yapacaklar.

Yorum

• balaban
            • 27.07.2010
            • 132
            • Eğitimci
            • Yurt Dışı

beşiktaş umarım iyi mücadele eder bi galibiyet alır
            bizde çok rahat bjk yi yeneriz

Yorum

• futbalski60
              • 08.08.2007
              • 7882
              • İstanbul

Bursaspor'un da Rangers'ın da takım savunması çok iyi iki takım da fizik gücü yüksek oyunculardan oluşuyor zor bir maç olacak iki takım için de. Rangers'ta Jelavic ve Beattie bu maçta oynamayacak Rangers için önemli eksiklik kesinlikle, özellikle Jelavic'in olmaması Rangers'ın hücum gücünü olumsuz yönde etkileyecek bunun dışında takımın diğer önemli yıldızı Vladimir Weiss'ın da durumu belli değil eğer oynarsa bu maçın yıldızı olabilir diye düşünüyorum Bursaspor savunmasına ters gelen bir oyuncu, gününde olursa bu maçta çok iş yapar. Miller ve Naismith'in bu maçta göstereceği performans Rangers'ın kaderini belirler Miller ilerde tek santrafor oynayacak Bursaspor savunmasının bu oyuncuya mutlaka önlem alması gerekir.

Bursaspor'u Valencia maçında beğenmemiştim çok panik yaptılar. Rangers karsısında da aynı görüntüde olursalar bu maçı da kaybederler. Rangers savunmasını aşmakta zorlanabilirler rakipte Papac, Boughera, Weir, Broadfoot gibi hava toplarında çok etkili fizik gücü yüksek defans oyuncuları var bu katı savunmaya karşı işleri zor muhtemelen Turgay'ı bu maçta oynatacaktır Ertuğrul Sağlam bunun dışında Volkan çabukluğu ve süratiyle bu maçta Bursaspor'un en büyük kozu olacak onun performansı da maçın sonucuna etki edebilir.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• Muhammed
                • 21.01.2007
                • 8149
                • öğrenci
                • İçel

İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi
                Bursaspor'un da Rangers'ın da takım savunması çok iyi iki takım da fizik gücü yüksek oyunculardan oluşuyor zor bir maç olacak iki takım için de. Rangers'ta Jelavic ve Beattie bu maçta oynamayacak Rangers için önemli eksiklik kesinlikle, özellikle Jelavic'in olmaması Rangers'ın hücum gücünü olumsuz yönde etkileyecek bunun dışında takımın diğer önemli yıldızı Vladimir Weiss'ın da durumu belli değil eğer oynarsa bu maçın yıldızı olabilir diye düşünüyorum Bursaspor savunmasına ters gelen bir oyuncu, gününde olursa bu maçta çok iş yapar. Miller ve Naismith'in bu maçta göstereceği performans Rangers'ın kaderini belirler Miller ilerde tek santrafor oynayacak Bursaspor savunmasının bu oyuncuya mutlaka önlem alması gerekir.

Bursaspor'u Valencia maçında beğenmemiştim çok panik yaptılar. Rangers karsısında da aynı görüntüde olursalar bu maçı da kaybederler. Rangers savunmasını aşmakta zorlanabilirler rakipte Papac, Boughera, Weir, Broadfoot gibi hava toplarında çok etkili fizik gücü yüksek defans oyuncuları var bu katı savunmaya karşı işleri zor muhtemelen Turgay'ı bu maçta oynatacaktır Ertuğrul Sağlam bunun dışında Volkan çabukluğu ve süratiyle bu maçta Bursaspor'un en büyük kozu olacak onun performansı da maçın sonucuna etki edebilir.
                Yalnız bu Weir 40 yaşını doldurmuş

Yorum

• futbalski60
                  • 08.08.2007
                  • 7882
                  • İstanbul

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
                  Yalnız bu Weir 40 yaşını doldurmuş
                  40 yaşında ama hala diri sen onu Manu maçında izleyecektin
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• ilhan
                    • 21.01.2007
                    • 36196
                    • İzmir

Miller'ın İskoç liginde 6 haftada 10 golünün olduğunu da unutmamak gerek. Yine unutulmaması gereken bir durum; ikinci yarılarda çok fazla sonuca giden bir ekip Rangers.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökhan KAN
                      • 17.07.2008
                      • 14482
                      • Otomotiv
                      • Bursa

Bursaspor'a başarılar dilerim. 3 puan olursa iyi olur olmasada 1 puan iyidir.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Muhalif
                        • 07.06.2004
                        • 3403
                        • Hatay

Ben Bursaspor ve Beşiktaş'ın da kazanacağınıdüşünüyorum, en azından kaybetmezler gibime geliyor. Bursaspor'u destekliyorum, Beşiktaş yense de yenilse de pek ırgalanmam
                        #7 King of Kings

Yorum

• EmreYavuz61
                          • 17.07.2010
                          • 3553
                          • öğrenci
                          • İstanbul

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
                          Miller'ın İskoç liginde 6 haftada 10 golünün olduğunu da unutmamak gerek. Yine unutulmaması gereken bir durum; ikinci yarılarda çok fazla sonuca giden bir ekip Rangers.
                          inşallah.. bu istatistikler bu maçtada gerçekleşir..handikalplı rangers lazım bana..
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Mustafa Umut
                            • 11.08.2009
                            • 8917
                            • Samsun

Bursaspor'a başarılar..

Yorum

• futbalski60
                              • 08.08.2007
                              • 7882
                              • İstanbul

Rapid Wien - Beşiktaş maçının çok keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İki takımda kanatları çok etkili kullanıyor bu akşam kanat organizasyonlarını çok sık bir şekilde izleyeceğiz. Rapid geçen sene ki görüntüsünden uzak olsa da Avrupa maçlarında daha farklı oynuyor. Aston Villa gibi güçlü bir ekibi eleyerek gruplara kaldılar geçen yıl da Euro League'de güçlü takımlara karşı başarılı maçlar çıkarmışlardı. Rapid kanatları etkili kullanan bir takım bunun yanında duran toplarda da çok etkililer Salihi, Nuhiu ve Hesselink gibi yan toplarda ve hava toplarında etkili santraforları var bu akşam Bjk savunmasına zor anlar yaşatabilirler bunun yanında duran topları çok etkili kullanan Hoffman gibi maestroları var. En önemli zaafları ise savunmaları, çok basit hatalar yapıyorlar özellikle hızlı oyunculara karşı çok açık veriyorlar. Beşiktaş'ta Bobo ve Quaresma'nın Rapid savunmasına karşı etkili olacağını düşünüyorum özellikle Quaresma gününde olursa bu maçın yıldızı olabilir muhtemelen Tanju tutmaya çalışacak Quaresma'yı Tanju da hata yapmaya müsait bir bek Quaresma karsısında zorlanabilir bol gollü bir maç olur umarım.
                              En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 30.09.2010, 18:15.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• pReN@_61
                                • 10.12.2004
                                • 26027
                                • İstanbul

bjk alır gibi bu maçı

(UEFA)

Yorum

Content Ads

Daraltma