Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • DeAgLeMaNyAq
    • 31.05.2004
    • 38291
    • İstanbul

Ne olursa olsun BJK şu an için ülke puanındaki tek umudumuz ve her galibiyetleri 2 puan kazandırıyor. Tabii Avrupa'ya 5 takımla katıldığımızdan bu puan 5'e bölünüyor. Şimdiye kadar 7.500 puan kazandırdılar. Hiç yoktan iyidir. Ülke puanımız ise şimdilik 3.000'de geçen sezon sonunda 7.600 olduğunu düşünürsek bu sezon o puanı yakalamak çok zor gibi duruyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kelkitli29
      • 29.05.2004
      • 2441
      • Almanya

Nedense Fenerin Besiktasi ezmesini istiyorum. 3-4 fark ne güzel olurdu.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Melek
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 23.10.2008
        • 1703
        • İstanbul

Tebrikler Beşiltaş hafta sonuda Feneri yenip şöyle ezici bir sonuçla sonra 3 Ekimi bekleyin ve saygıyla eğilin
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Tatar Kemal
          • 09.08.2010
          • 3623
          • İstanbul

fener bu bjk'yi yener... cska top oynamadı. bu cska karşısında bu kadar zorlanan bjk'dan korkmamak gerek. inşallah fener haftasonu bunları yener ve bjk iyice karışır. fener yenerse aykut takımın başında kalır. aykut olduğu sürece fenerden de korkmaya gerek yok.

Yorum

• ilhan
            • 21.01.2007
            • 36196
            • İzmir

Cska Sofya'nın en fazla 1 puan için geldiğini iyi analiz eden Schuster belki de ligde bir daha çıkarmayacağı kadroyu çıkardı. Hilbert, Holosko, Tabata üçlüsünün aynı kadroda olduğu bir dizilişi bir daha göremeyiz. Fener maçında Hilbert yerine Nihat, Holosko yerine Quaresma ve Tabata'yı yedeğe alıp Aurelio'yu koyarsa ideal kadroyla çıkarlar.

Benim gönlümden beraberlik geçiyor. İkisinden birisi 3 puan alacağına ikiside 1 puan alsın geride kalsınlar biraz.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Mehdi
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 28.07.2006
              • 14944
              • KAMU
              • Trabzon

6 attığımız Sivas kadar oynayamadı herifler.Olan Bjk'ye oldu.Dili dışarda kaldı futbolcuların.

Bu hafta derbiden beraberlik çıkarsa deymeyin keyfime.

Ben İbrahim Üzülmez'e şaşırıyorum.Yok daha neler dedim dün akşam.
              En son Mehdi tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 10:48.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Mehdi
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 28.07.2006
                • 14944
                • KAMU
                • Trabzon

Ekleme;

Bundan sonra bu forumda Çarşı öyle Çarşı böyle muhabbeti dönmez umarım.Dün akşam gördük.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Samet Türkmen
                  • 26.11.2006
                  • 6958
                  • Bursa

Valencia'nın facebook grubundan bir fotoğraf. Ekleyen Türk değil grubun yöneticilerinden. Acaba Trabzonlu birisi mi yolladı diye düşünümüyor değilim Haddini bil Bursaspor

Yorum

• Kazım Uzunboy
                    • 12.12.2006
                    • 23137
                    • Ankara

Celtic'ten Bursa'ya destek!

İskoçya Premier Ligi'nde Glasgow Rangers ile Celtic takımları arasındaki ezeli rekabet, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçını deplasmanda Glasgow Rangers ile yapacak Bursaspor'un işine yarayacak.

Bursaspor’un Bursastore mağazalarından sorumlu yöneticisi Selçuk Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursastore’dan forma satın almak isteyen Celtic taraftarları Anthony Bunnage ve Sean Burns’un, Bursaspor’a desteklerini içeren elektronik postalarının kendilerine ulaştığını söyledi.

Celtic taraftarlarından gelen elektronik postaya hem şaşırdıklarını hem de sevindiklerini anlatan Eren, "Celtic taraftarları gönderdikleri mailde, hem kulübümüzün ürünlerini talep etti hem de Rangers’a karşı Bursaspor’u destekleyeceklerini iletti" dedi.

Eren, Anthony Bunnage isimli taraftarın, elektronik postasında, "Ben Celtic taraftarıyım. Sizin de yakında Glasgow Rangers ile maçınız var. Bu maçta sizi desteklemek için formanızı almak istiyorum. Eğer yeteri kadar taraftarınız gelmezse biz gelip Bursaspor’u destekleyeceğiz" diye yazdığını ifade etti.

Bursaspor ile Celtic’in renktaş takımlar olduğunu, iki kulüp taraftarları arasında zaten uzun bir süre önce sanal alemde dostluk kurulduğunu vurgulayan Eren, "İskoçya’ya Bursa’dan taraftarlarımız gidecek. Diğer
                    Avrupa ülkelerinden de Türkler’in bu maça ilgi göstereceğini düşünüyorum. Ancak sanırım bizi destekleyenler, Celticli futbolseverler sayesinde tahminimizden daha fazla olacak" diye konuştu.

Eren, Celtic ile Bursaspor taraftarları arasında Şampiyonlar Ligi maçları sonrası ortak organizasyonlar düzenlemeyi planladıklarını,ayrıca dünyadaki diğer yeşil-beyazlı renklere sahip kulüplerle de dostluk kurmak için çaba harcayacaklarını vurguladı.

Selçuk Eren, İskoç taraftarlar Anthony Bunnage ve Sean Burns’un forma taleplerinin ücret karşılığı hemen karşılandığına değinerek, bunun dışında Celtic taraftarlarından birkaç talep daha aldıklarını kaydetti

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hazar_
                      • 13.05.2010
                      • 4664
                      • Trabzon

bakmak istemiyorum deplasmandaki Manchester maçına.

Yorum

• OYılmaz
                        • 14.09.2006
                        • 3875
                        • öğrenci
                        • İstanbul

Celtic, Bursaspor'u farktan koruma derneği kurmuş lan heralde
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• balaban
                          • 27.07.2010
                          • 132
                          • Eğitimci
                          • Yurt Dışı

beşiktaş geçen sene galibiyet almıştı
                          belki manu çok umursamazsa bursada bi galibiyet koparır

Yorum

• Mustafa Yüksek
                            • 02.01.2009
                            • 4603
                            • öğrenci
                            • İstanbul

3. maç olacağı için Manu asılacaktır maça..Can yakıcı bir sonuç olmaz umarım Bursa için..Onlar için değil, bir Türk takımı oldukları için..Yoksa Liverpool diye bağıran bir takım kaç yese hakkıdır...
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Vkgz
                              • 29.11.2005
                              • 11672
                              • İstanbul

cl'ye bizde gitseydik keşkede 4 yeseydik ilk maçımızda. 4 yerdik 3 yerdik sonra alışırdık ortama
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Paksoy
                                • 07.06.2008
                                • 10534
                                • Uşak

İlk olarak balaban tarafından gönderildi
                                beşiktaş geçen sene galibiyet almıştı
                                belki manu çok umursamazsa bursada bi galibiyet koparır
                                Valencia deplasmanında puan kaybederse mancester, baksen cümbüşe ondan sonra 2 maç üstüste bursa ile

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...