Quaresma'nın formu artmaya devam ediyor. Henüz Porto'daki Q7'nin 1/3'ü bile değil. Ama ligi rahat götürecek performans sergiler. Avrupa'da da tecrübesi ve kalitesiyle iş yapıyor.
Guti ise ister gol atmasın isterse asist yapmasın. Böyle bir adamın olsun orta sahanda, sadece izle. Başka hiçbir şey yapma. O adamı izle. O kıvamda bir oyuncu.
Hilbert'i henüz çözemedim. O adamı ne diye almışlar anlamadım.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Avrupa'da mücadele edecek olan tüm TÜRK takımlarını yürekten başarılar dilerim.
Umarım Türkiye'yi ayağa kaldıracak sonuçlar ve başarılar elde ederiz. Türkiye'nin artık spor olarakta büyük başarılara ihtiyacı var. Avrupa kupalarında aynı ülkenin iki takımı birbiriyle eşleşdiği zaman, " vay be adamlara bak " diyebiliyoruz. İleride Türkiye'den iki takımında avrupa kupalarında birbirlerine rakip olmalarını çok isterim. Ama bunun için kör düşüncelerden arınmak gerek.
Trabzonspor'umuz başta olmak üzere, diğer takımlarımıza tekrar yürekten başarılar dilerim.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yau ne şanssız takımız kardeşim Liverpool'la eşleşmek iyi hoşta daha kolay rakip gelip elemeliydik artık Avrupa'da bir şeyler yapma zamanı nitekim en formda dönemlerimiz
Yorum