Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan 40 yılda bir Türk takımını Avrupa'da destekliyorum o da fark yiyor

Yorum

• valencia belediyesi domates festivalini seftali festivali olarak degistirme karari almis..

Yorum

• # Trabzonspor 3 : 0 Bursaspor
        # Galatasaray 0 : 2 Bursaspor
        # Sivasspor 0 : 2 Bursaspor
        # Bursaspor 2 : 1 Eskişehirspor
        # Bursaspor 0 : 4 Valencia

Bursasporun bu sezon oynadığı maçlar.

Gs,sivas ve eskişehiri yendiler.

Gs berbat durumda yenmeleri normaldi.Ki o kötü gs bursadan üstün oynadı o maçta.

Sivası konuşmaya bile gerek yok.Bizim 6 attığımız Sivas bursayı zorladı 80. dakikaya kadar sivas dayandı.Son 10 dakka volkan şenin azmiyle yendiler.

Eskişehir defansı evlere şenlik.Ligde galibiyeti olmayan eskişehiri yendiler.Ki Eskişehir maçın 70 dakikasını 1-0 önde götürmüştü.

--

İyi futbol oynamaya çalışan yada oynayan,iyi pas yapan takımlara karşı ne halde olduğunu Bizimle yaptıkları süper kupa finali ve bugün Valencia karşısında gördük.

Bursaspor önündeki Antep ve buca maçlarında puan kaybetmese dahi (ki ikiside vasat takımlar bana göre yenerse yine süpriz olmaz) Ondan sonraki fikstürü zorlaşıyor.

Bir süre sonra kopacaktır.Zaten iyi bir görüntü çizmeyen Bursaspor Hem şampiyonlar ligi hem lig berabere götüremeyecek ve mental olarakda çökecektir.

Ligi en fazla 4. ü bitirirler.Demedi deme ibrahim.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Teşekkürler Valencia.

Handikapına 4,8 veriyordu.

100 TL bastım 480 TL aldım.

Ayrıca vesile olduğum birçok arkadaş kazandı.

Bursasporunda hakkını yememek lazım teşekkürler.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bursasporun Türk takımı olduğunu unutmayalım ülke puanımızı unutmayalım seneye 4 takım gider avrupaya bu gdişle.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bursasporun Türk takımı olduğunu unutmayalım ülke puanımızı unutmayalım seneye 4 takım gider avrupaya bu gdişle.
              Sorun değil seneye direk Ş.Ligindeyiz. Onu diğerleri düşünsün
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• ertuğrul hoca nediyo alışığım ben böyle skorlara biz 8-0 larıda gördük

işin espiri bi yana valenciada bişey yoktu bursadada hiçbirşey yoktu..valencia ancak uefaya gider..manu-bursa maçını düşünemiyorum.
                FOREVER TRABZONSPOR
                1461
                TS rh (-)

Yorum

• ManU Yöneticileri, Manchester United - Bursaspor maçına Guiness yetkililerini davet etmiş..

Yorum

• Valla günümüz küreselleşen dünyasında Valenciayı tutuyordum ben
                    İyi skor bizim için

Yorum

• Valencia ayıp etti. 4 tanede atılmaz ki!

Yorum

• bursa 1-6 valencia olsaydi keske bursanin plakasi yakisirdi 40 sene aklimizda kalirdi
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• levent kizil in uludag reklami gecen sene ligde hakemler uzerinde iyi is yapmisti , kritik haftalarda beles beles puanlar .. ama avrupada dombili leventin torpili sokmuyor malesef,,., bkz sekil a da goruldugu gibi maclari hasan degil basan aliyor... babannenin liginde torpille ve kiyakla sampiyon olursan avrupada pirasa ve havuc dolu bir sepeti koluna takip gonderirler .. seftalispor orneginde goruldugu gibi bu ligde eyyam torpil kayirmaca surdukce malesef bu tablolar hic degismeyecek.. bugun goz ucuyla man utd rangers macini da izledim ve bursanin rangers i da yenmesi olasi gozukmuyor.. gayet derli toplu ve iyi oynamaya calisan bir takim., bursa 1 puandan fazlasini alamaz ..

Yorum

• Adamın Avrupa'da şansı tutmuyor yahu.Önce normal bir yenilgi alsa alışacak da...

Yorum

• Türk futbolu gidişatı kötü.Miras yiyoruz şimdilik ama ilerleyen yıllarda Avrupa'ya giden takım sayısı çok azalacak,gidenler de bir-iki ön eleme oynamak zorunda kalacak.Sıradan takımlara yenilen tecrübeli İstanbul takımları,genç bir Valencia'yı zorlamayaı bile beceremeyen şampiyon Bursa,ve ligin en oturmuş kadrosu,en formda takımı Trabzonspor,formsuz bir Liverpool'u eleyemedi.Gidişat vahim.

Yorum

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ertuğrul hoca nediyo alışığım ben böyle skorlara biz 8-0 larıda gördük

işin espiri bi yana valenciada bişey yoktu bursadada hiçbirşey yoktu..valencia ancak uefaya gider..manu-bursa maçını düşünemiyorum.

man utd & valencia guruptan cikar, rangers da avrupa ligine gider, valencia bugun fena oynamadi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X