Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önce tepki var mıydı diye sormamız gerek.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce tepki var mıydı diye sormamız gerek.
      Elbet vardır odun değil ya bunlar

Gerçi baliye çullanınca tepki falan veremezler

Yorum

• Maç öncesi 3'er bira içen adamlardan ne tepkisi bekliyorsunuz? Muhtemelen Bjk forması sanmışlardır.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç öncesi 3'er bira içen adamlardan ne tepkisi bekliyorsunuz? Muhtemelen Bjk forması sanmışlardır.
          3 bira ile kafa mı olacaklar?

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 bira ile kafa mı olacaklar?
            Valla pek aram olmadığı için bilmiyorum ama şunuda ekleyebiliriz yanına.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla pek aram olmadığı için bilmiyorum ama şunuda ekleyebiliriz yanına.

Bu olur bak

Yorum

• inşallah türk takımları avrupada başarılı olurlar ancak türkiyede durum tabiki değişik tam tersi

Yorum

• inşallah Başarılı filan olamazlar. Sadece Trabzonsporum başarılı olsun.

Sonra gelip bana siz ne yaptınız dediklerinde cevap veremiyorum. Eskiyi desem artık kafanı yenile diyorlar , Anortosis diyorlar Otelul diyorlar. O yüzden hiçbiri yenmesin hepsi yenilsin benimde kafam rahat olsun!

Yorum

• Sadece Anadolu takımlarını tutan taraftarlar sitemize üye olabilir. Aksi takdirde hiçbir istinai durum olmayacaktır.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• (4 Üye ve 2 Misafir)

Hagi efendiliğini tebrik ediyorum ama dediklerinin hiçbirine katılmıyorum ....
                      Twitter Adresim

Yorum

• Herkes maç başlığındayken biz onunla burada başbaşa ne güzel sohbet ediyorduk ya

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada hiç kimse Türk bayrağının yakılmasını tasvip edecek değil. Galatasaraylılar da yunan bayrağı yakar. Daha önceden bir ingilizi öldürdükleri gibi.

"üstünzekalılar" mesajını görmedim zannetme.
                          Ben kimsenin milliyetçiliğini sorgulamıyorum (zaten böyle bişey haddim bile olamaz).Bazı noktalarda düşüncelerimiz örtüşüyor (futbolumuza tüm çirkinlikler o 3 kızkardeş sayesinde girdiği. Şike, teşvik hakem etkileme, federasyonu ürkütme küfür vs. aklınıza gelebilecek tüm çirkinlikler) bu kadar çirkeften sonra Avrupada desteklemeyip, rakip takımın kazanmasını isteyebilirsiniz, bu sizin görüşünüzdür, ama maçlarında Türk Bayrağını yakan, Kemal was gay,Kürtlere özgürlük diye pankart açan bir takımların desteklenmesine bir anlam veremiyorum (Burda siz veyahut Trabzonspor taraftarı yapıyor anlamı çıkmasın,bu pozisyonda hala karşı takımı destekleyenler için söylüyorum )

"Üstünzekalı "evet böyle bir kelime kullandım fakat yazdığım kelimenin yanlış olduğunu ve tartışma ortamına meal vermemek için değişiklik yaptım.Sizin farketmenize gelirsek herhalde yönetici olmanın nimetlerinden biri olsa gerek
                          Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• fener yine bildiğimiz fener twente şov

(UEFA)

Yorum

• bence 2 takımımız da uefada derece yapacak...

Yorum

• ben yenen Türk takımlarımızı tebrik ederim yenilen takımlarımız içinde üzülürüm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X