Alejandro Dominguez hattrick yapar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Lig Şampiyonu Şampiyonlar Liginde Oynuyor ve Göğüs reklamı Yok , Yazıklar Olsun Şaka Gibi ..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ne alaka şimdiİlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Lig Şampiyonu Şampiyonlar Liginde Oynuyor ve Göğüs reklamı Yok , Yazıklar Olsun Şaka Gibi ..
Sanki göğüs reklamı zorunluyumuş gibi konuştun.
Yorum
-
yanlis görmüyorsam valencianin da yokİlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Lig Şampiyonu Şampiyonlar Liginde Oynuyor ve Göğüs reklamı Yok , Yazıklar Olsun Şaka Gibi ..
Yorum
-
- Alaka Şudur ki Bursa Başkanı Bile Yakındı İlgisizlikten , Görüntü Hiç Hoş Değil Bence ..İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alaka şimdi
Sanki göğüs reklamı zorunluyumuş gibi konuştun.
- Ama Sen Yinede İstediğin Gibi anlayabilirsin Tabi..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Keşke bizde göğüs reklamı almasak.Keşke ona izin veren bir mali yapımız olsa.Ne güzel olur.İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Alaka Şudur ki Bursa Başkanı Bile Yakındı İlgisizlikten , Görüntü Hiç Hoş Değil Bence ..
- Ama Sen Yinede İstediğin Gibi anlayabilirsin Tabi..
Yorum
-
- Feci Bi Gol Attı Valencia..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum