Beşiktaş umarım 3. tura kadar çıkabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
az önce barcelona-valencia maçı bitmeden tribünden ayrılan ahmet akcan ı gösterdi
ne alaka bursa için valencia yı mı izliyo
yok kendi zevki için ordaysa ispanyol tv si ahmet akcan ı mı tanıyo
kafam karıştı
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Akşam bursa valencia maçı var bakalım neler olacak..
Yorum
-
Süper Kupa maçına kadar iyidir hoştur. Başarılar falan diyordum. Maçtan sonra fikrim tamamen değişti. Beter olun. 5 yiyin olmadı 10 yiyin. Ülke futbolda yeterince rezil zaten sizin fark yemenizle daha da mı rezil olacak? Çapınız ne kadar?Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar'a şifre girecek mi ? Daha doğrusu D Smart'ı olmayan maçı izleyebilecek mi ?
aynı soruyu bende soruyorum ? maçı izleyebilecez miii ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
- Valencia'ya Başarılar ..Zaten İddaa Kuponumda 2 Verdim , Bankom
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum